reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

wpadam jak po ogień...
i taka wiadomość na początek...o śmierci jednej z naszych forumowych mam :-(

wiolaudanego weekendowego goszczenia się!!
w poniedziałek sie melduje!!
ogolnie oki!!
pozdrawiam!!!

reklama
Widziałam ją już wcześniej. Nie znałam Krupki, nie pisałam...Ale i tak łzy same cisną sie do oczu...Dwójka maluchów straciła mamę...ukochaną mamę wtedy, kiedy jej tak bardzo potrzebują (*)(*)(*)

zmeczona...
pogoda niedopisała niestety...
piątek rano było pięknie, a jak zaczęli przyjeżdżać goście to totalna ulewa przyszła, ale i tak urodzinki sie udały

wiola najlepszego dla syneczka!!!niech mu sie wszystko w życiu uda i niech zawsze będzie uśmiechnięty i szczęśliwy!!!

co od pogody to a juz sie nie wypowiadam.......mieszkamy blisko siebie wiec mamy to samo zapewne:wściekła/y:
moi w szkole!
sernik na zimno zrobiłam bo truskawek pare mi zostało;-)
i zasiadłam z kawką!!
za parenaście dni...wakacje:szok::-D aż trudno uwierzyć!!

DSC03050.jpgZobacz załącznik 563460DSC03056.jpgZobacz załącznik 563462
Obiecane zdjecia tortu :-)

Załączniki

• DSC03050.jpg
    DSC03050.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC03056.jpg
    DSC03056.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 22
nie mogę się odnaleźć od poniedziałku, cały czas coś załatwiam :-)
w poniedziałek dentysta z Wiktorem (musieliśmy jedynkę odbudować, bo się piłce poświecał)
wtorek auto sprzedawałam, 3 h siedzieliśmy, ale fajni ludzie byli i sie szybko dogadalismy, wesoło było :-)

A co u Was?

reklama
Cześć laski.
Melduję się że żyję.

Wiola super torcik,
i fajnie że udało się sprzedać auto.

Atfk-Kaja ślicznie wyglądała w dniu komunii.

A ja nadal na zwolnieniu siedzę,mam już szczerze dość.
No ale co mogę na to poradzić,nic.
Mam tylko cichą nadzieję ,
że ta ręka szybko dojdzie do siebie bo mam dość.

Wczoraj byłam z Emilka klasą na wycieczce,
w fabryce porcelany w ćmielowie.
Wrócił zadowolony.

Dziś w nocy niestety dostał gorączki,
poranna wizyta u lekarza pokazała niestety anginę,
więc sobie siedzimy w domciu oboje.

Miłego wieczoru i spokojnej nocki.

Do góry