reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
zmykaj, ale Ci dobrze z obiadkiem... my dzisiaj chyba na mrożonkach skończymy, mężuś przygotuje, bo ja nie zdąrzę, a chłopcy siatkówkę mają:-)
wiola20121119
ja herbatke poproszę, bo kawy nie pijam niestety...chyba, ze zbożową...
zimno, mroźno i biało u nas
po pracy chciałabym sie na basen wybrać z chłopakami, a w weekend moze maż mnie na łyżwy pusci?
jak dobrze, ze to już piątek, wyspie się w końcu jutro!!!
zimno, mroźno i biało u nas
po pracy chciałabym sie na basen wybrać z chłopakami, a w weekend moze maż mnie na łyżwy pusci?
jak dobrze, ze to już piątek, wyspie się w końcu jutro!!!
ja mam plan weekendowy...sprzątanie hihih
ale to z racji planowanych zmian w pokoju dzieci musimy wcześniej ogarnąć ze szkrabami ich klamoty...pozbędziemy sie niepotrzebnych i potem będzie łatwiej!Sofy zamówiłam, regał tez, wczoraj kupiliśmy farby (sami wybierali naturalnie) i w przyszłym tyg powinniśmy zacząć:-)
łyżwy:-) fajny plan..hihihi
dzieciaczki za pół godziny wracają ze szkoły
po południu jedziemy do mojej przyjaciółki na imieniny:-) wiec zapowiada sie mega fajny wieczór
poza tym to bez zmian!
aaa filip z klasówki z matmy odstał 4
fajowo!!!
udanego weekendu życzę!!
do zobaczenia w poniedziałek najpewniej!!
piszcie co tam u Was?
ale to z racji planowanych zmian w pokoju dzieci musimy wcześniej ogarnąć ze szkrabami ich klamoty...pozbędziemy sie niepotrzebnych i potem będzie łatwiej!Sofy zamówiłam, regał tez, wczoraj kupiliśmy farby (sami wybierali naturalnie) i w przyszłym tyg powinniśmy zacząć:-)
łyżwy:-) fajny plan..hihihi
dzieciaczki za pół godziny wracają ze szkoły
po południu jedziemy do mojej przyjaciółki na imieniny:-) wiec zapowiada sie mega fajny wieczór
poza tym to bez zmian!
aaa filip z klasówki z matmy odstał 4
fajowo!!!
udanego weekendu życzę!!
do zobaczenia w poniedziałek najpewniej!!
piszcie co tam u Was?
wiola20121119
Rzeczywiscie fajny weekend będziecie mieć
A na jakich kolorach staneło?
Gratulacje dla Twojego Filipa, zobaczę jak mojemu pójdzie
Wczoraj wieczorem zaczeło mnie bolec podbrzusze, dzisiaj sie nasila, wiec chyba z łyzew nici... Od cc minęły 3 miesiace i myslałam, ze mogę bardziej zaszaleć, a tu taka niespodzianka :-(
Ale basenu nie odpuszczę
Miłego weekendu!!!
A na jakich kolorach staneło?
Gratulacje dla Twojego Filipa, zobaczę jak mojemu pójdzie
Wczoraj wieczorem zaczeło mnie bolec podbrzusze, dzisiaj sie nasila, wiec chyba z łyzew nici... Od cc minęły 3 miesiace i myslałam, ze mogę bardziej zaszaleć, a tu taka niespodzianka :-(
Ale basenu nie odpuszczę
Miłego weekendu!!!
wiola20121119
witam z herbatką- malinową dzisiaj
jak żyjecie po weekendzie?
reklama
wiola20121119
As bardzo mi przykro. czytałam na pozegnaniach. Aż mi się w głowie nie mieści. Wiem, że nie chcesz podawac szczegółów na ogólnym, wiec napiszę tylko tyle. Nie wierzyłam w to, co przeczytałam...
[*]
[*]
[*] Dla Agnieszki i maluszka
Co z maluszkiem, który został sam?
[*]
[*]
[*] Dla Agnieszki i maluszka
Co z maluszkiem, który został sam?