reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

czym sie zajmujesz Wiola?jesli to nie tajemnica!
ja taz cos przekasiłam i szperam w necie, zarz sie za obiadek wezme bo Filip dzis ok 13 wróci!

reklama
tez siedzialam rok w biurze,podobało mi sie szczerze mówiąc..teraz kuron bo na zastępstwo byłam;-)!!
zmykam powoli bo obiadek podszykuje!
pozdrawiam, zajrzę jutro:-) zapewne!

dzien dobry!!
ja dzis później bo byłam u naszego zarzadcy mieszkan dowiedziec sie o wałki z wodą..nie bede sie rozpisywac ale w skrócie : naliczają nam mega różnice z odczytu liczników indywidualnych i glównego w 4 -rodzinnym bloku!Dodam ,ze jeden z lokatorów (rodzina wielodzietna) nie mieli licznika i jak dla mnie to oni powinni pokryć te różnice z tamtego roku.No zobaczymy co z tego wyjdzie;-)

poza tym dzieciaczki w szkole!
zimno na dworze, zima daje o sobie znać, ale pogodnie wiec od razu jaśniej w domu:-D
obiadek wstawiony...wiola od Ciebie zgapiłam i rosołek robię;-)
Kaja matme tj. tabliczke zaliczyła wiec zadowolona;-), Filip sprawdzian napisał ale mówi,ze byl dosc ciezki!

jak u Was???

hej dziewczynki .
u mnie z dziećmi oki.
Kuba zadowolony ze szkoły .
Karolka nauczyła się chodzić prowadzona za rączki ,a do tej pory podnosiła nóżki do góry :-D:-D

U nas rodzinna tragedia ...Żyć się nie chce ....
Boże dlaczego???
Tu pisać nie mogę za wiele ,ale chodzi o siostrzenicę mojego męża .
Przedwczoraj w wieku 23 lat i w zaawansowanej ciąży odeszła do pana zostawiając 15 miesięcznego synka .
(*) (*) (*)

As wyrazy współczucia
[*]
[*]
[*] dla siostrzenicy

Brawa dla Karolinki. Dpbrze, ze Kuba znalazł swoje miejsce, obys już nie musiała się martwić o szkołę!!!

Atfk zgapiaj, ja na dzisiaj weny nie mam, a coś na szybko znowu muszę zrobić. A rosołek dobry był wczoraj, w sam raz na mój ból głowy.
Moi chłopcy wczoraj byli na treningu piłki nożnej, sa zachwyceni panem, ale szanowny pan zyczy sobie 90 zł/mc od jednego.

wiola kurcze to kolejny wydatek:crazy: , sporo!ehh
ja dalej knuje odnosnie zmian w pokoju dzieci...i chyba regalem oddzielimy bedzie przechodziło światło a i wykorzysta sie na szpargaly:-)!dzieciaki na samą mysl...szalej a z radosci:-D

reklama
wyobrażam sobie, zawsze to zmiana, a dzieciaki lubią jak coś sie dzieje zwłaszcza w ich pokoju:-D
wydatek spory, zszkokowali mnie tą kwotą, wstepnie sie zgodziłam, ale nie myślałam, ze to aż tyle będzie kosztowało, podobnie wychodzi ich angielski, ale jezyk a pilka to jest różnica. Jutro maż pojedzie z nimi na trening i porozmawia z trenerem, moze coś utargujemy, w końcu jest ich dwójka, zawsze jakis rabat dostaniemy:-D

Do góry