reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Witam.
Kubuś dostał orzeczenie o niepełnosprawności na 3 lata :-D:-D:-D:-D

Dziś ugryzł mnie pies z fundacji,z którym pracuję.:-:)-:)crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:

493398.gif

Ja juz mam suuuuper cisze w domciu.
Emilek standardowo śpi od 19,Maciuś podł krótko po 20.
Także
734470.gif
,i hi life.
Normalnie japa to mi się dziś od południa taaaaaaak cieszy
115497.gif
115497.gif
115497.gif
.
Jestem cała Happy że to moje diablatko jest na liście do przedszkola.
375847.gif
375847.gif
375847.gif

Witam.
Kubuś dostał orzeczenie o niepełnosprawności na 3 lata :-D:-D:-D:-D

Dziś ugryzł mnie pies z fundacji,z którym pracuję.:-:)-:)crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:

No to dobrze że na 3 lata wam od razu dali.

OOOOOo
bardzo Cie ugryzł??
A powiedz mi jeszcze czy on nadaje się do fundacji,skoro ugryzł opiekuna??

Witam sie z ranka!!
zaraz zabieram sie za robotę...bede ciasta piekła bo jutro mam urodzinki:laugh2: i spodziewam sie nalotu na kawkę;-);-);-)!!

wczoraj mojego syneczka musiałam zabrać wcześniej ze szkoły bo bolał go zabek:angry::angry::angry:!!zaczęła mu sie ruszać górna 2 i tak go męczyła:sorry::sorry::sorry:!!umówiłam sie z naszym dentystą że przyjedziemy po południu do niego no ale udało sie nam po niemal 3 godzinach ruszania i grzebania przy tym kiełku usunać go w domu:tak::tak::tak:!!ach te zębiska!!!

ja dzis 4 dzień na dietce:tak::tak::tak:i już widzę moją wagę lecącą w dół:rofl2::rofl2::rofl2:!!

witam
z ząbkami rzeczywiście kłopot nieważne czy wychodzą czy wypadają ,
jak Maxowi obluzował się ząbek i nie mógł jeść bo go bolało a dotknąć się nie dal to ja go podstępem powiedziałam że sprawdzę chusteczką czy krew mu nie leci i potem szybciutko chwytam i po kłopocie czasem nawet się nie zorientował że zęba już niema dopiero jak mu powiem to w ryk

dziewczyny jak klikam w emotikony to ta stronka mi wchodzi https://www.babyboom.pl/forum/ zamiast emotków wiecie może dlaczego

Hej.
Właśnie wróciłam z Kielc ze szpitala.
Byłam z Emilkiem w tej poradni chirurgicznej.
Mamy ustalony termin zabiegu na 3 września.
Termin jest dość odległy,bo jest szansa że może się wchłonie bo nie jest to jako taka przepuklina tylko wodniak.I nie jest bardzo duży.
Buziole.

Witam kochane!!!!
Sto lat mnie tu nie było. Przepraszam ale tak jakoś wyszło bo i problemy z komputerem i problemy domowe i tak się jakoś wszystko nałożyło, że ani czasu ani sposobności na pisanie nie było. Mam nadzieję, że u was wszystko w jak najlepszym porządku. My jakoś kulamy się do przodu. Ściskam was cieplutko i postaram się regularnie, w miarę możliwości, tu zaglądać i pisać. Buziaczki laseczki kochane!!!

reklama
Witam kobietki!!
ostatnio nie zaglądałam,ale szkoła,praktyki ,dom...i niezła pogoda sprawiła ze komp poszedł w odstawke!dzisiaj jakoś pochmurno za oknem więc siedzę!!a przy okazji szukam materiałów do szkoły!

co u Was??

asiulka271

to chyba dobrze ,ze jest taka szansa ze sie samoistnie wchłonie!!trzymamy kciuki!!wodniaki maja to do siebie że same sie likwidują!!

As 76

przykro mi z powodu babci!!!

asik123

zaglądaj w wolnej chwilce!!odstresujesz sie!!i zyczę żeby Cie wszystkie troski opuściły!!!

taszka74
a z tymi zabkami to już mam dosć!!wiecznie cos!!Fifi sie niestety nacierpiał już przez nie...ma co prawda w chwili obecnej poleczone ząbalki(trafiliśmy w końcu na kapitalnego dentystę) no ale jest w fazie wypadania mleczaków i to jego zmora;-)!!dajemy radę jednak!!

no a poza tym to kobietki u mnie oki!!pozdrawiam cieplutko!!

Do góry