reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Stawiam kawkę która się pisze?

Nadrabiam .........

Doris a u Was przedszkole płatne? no 2,5 h to malo nie martw się na pewno Dawidkowi się spodoba....;-)a blisko masz?
Przykro mi z powodu firmy...:-(a ubezpieczona byla?
350 km od domu:szok::szok::szok: jejku ale macie teraz przerąbane szukaja cos bliżej ....tzn lokum czy musza tak dojeżdzać?
Wybacz za ciekawosc ale jakiego rodzaju to jest firma? tzn czym sie zajmują?
No i jeszcze te choróbska....oj Doris zwalio się na Ciebie:-( a tam nic na pleśniawki nie ma?
aaaaaa ten nałóg ebayowy to nadal u Ciebie trwa????? tylko
ogladasz czy tez kupujesz????? przyznaj się :-D

ATFK pytałaś o wiązanie butów...więc Wiki niby umie choć srednio ma jak to cwiczyc bo wszystkie buty na suwaki czy przylepce :-D:-D:-D
Brawo dla Filipa za naukę;-) wiązania butów

Monia dobrze ze u Was juz po wirusie.......
No ale się zawzięłaś z tym językiem:-) super podziwiam Cie!!!!!!!!! i trzymam kciuki za majowy egzamin na bank sobie poradzisz;-)
Wstawiaj foteczki swoich dziel torcikowych.....:tak:a duzo pieczesz np w tygodniu? to tak miedzy znajomymi czy masz jakąś reklamę?
No i Patrycja juz niedługo komunia.......no a nasze dzieciaczki za rok.....to u Was w sobotę? coś chyba kiedys wspominalaś......u nas psiapsiólka Wiki mojej ma 23 maja .........u nas za rok 15 maja....juz termin podali.........
Napisz jak przygotowania?
Bierzmowania wygląda tam tak samo jak w Polsce?

Asiulka no i jak Emilek? juz ustaliliście jakis termin w szpitalu?...doczytalam ze na 20 kwietnia w poradni...:baffled:
a od czego ta przepuklina mu się zrobila?:-( Trzymamy kciuki....jak tylko bedziesz mogla dawaj cynka co u Was

Justa dzięki za życzenia swiąteczne co u Was??//

Asik co u WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????

Dostałam zlecenie na badania dla Wiki.....skarżyła się dziś ze biega do toalety a siku nie moze zrobić....myślę ze chyba pęcherz....bo wczoraj tez narzekała na ból brzuszka.....

Oby to nic poważnego....:baffled:idę zaraz po nią do szkoły i ja się uda to moze zrobimy te badania jeszcze dzis....

reklama
Hej laski
Witam się z kawusią
U nas w miarę w porządku.
Już nie mam sił do Emila ,z tym upilnowaniem go bardzo ciężko jest.
Bo on to mały siłacz i kaskaderek,i ciężko mu wytłumaczyć że nie może nosić swojej ukochanej koparki.
Jak mu zabraniam czegoś dźwigać,to zaraz jest ryk,bo to płaczem nie można nazwać.
I tak źle i tak nie dobrze.
Nie wiem jak wytrwamy do terminu operacji.
Chyba będę musiała go powiązać:-D:-D:-D.
Maciuś ma dziś wolne bo 6 klasy piszą egzamin,i dzieci mają wolne.
Dopiero śpioch przed chwilką się obudził,ale jeszcze leży w łóżeczko i przeciąga się.Emilek też dziś długo pospał wstał przed 9 a ,usnął po 20.

Miłego dnia .

Witam wczoraj byliśmy na komisji orzeczniczej.
Co do komisji to w sumie oki,ale Kuba dał czadu.
Nie będę opisywać po kolei ,tylko napiszę o jego wybrykach.
W ciągu 10 minut siedzenia na korytarzu biegał jak szalony,leżał na podłodze i wił się jak waż,jak mu facet uwagę zwrócił ,żeby się podniósł to go skopał,facet zaczął na niego wrzeszczeć i się zaczęło.
Wystartował ,ze mu trzeba kilku klapów na dupę to zrozumie i chciał go podniesc zanim ja zareagowałam.Nie zdążył Kuby ruszyć ,bo już się za kolano trzymał.Kuba go zdążył chyba z 5 razy kopnac piszcząc przy tym okrutnie na całe gardło.
Uspokoiłam go jakoś i posadziłam na kolanach trzymając w mocnym uścisku wyciszającym.
Nie miał co zrobić to zaczął mnie głową w buzię walić.
Dostałam ze 3 razy,zanim go opanował.
W gabinecie nie usiedział nawet sekundy,uciekł mi 3 razy w ciągu 10 minut.skakał po stole,pod stołem,biegał z krzesełkiem,nie dał zbadać na koniec nie chciał wyjść.
Umęczył mnie straszcie.
Wpadł w jakiś ciąg autystyczny,z którego nie mogłam go wcale wyrwać.
Uspokoił się dopiero w aucie jak usnął.
Wróciliśmy do domu i znów poszedł spać .
Spał prawie 3 godziny,tak się zmęczył tym szaleniem na komisji.
a_holycrap.gif

Uciekam,bo wypracowanie z 9 wierszy mam do napisania na sobotę
a_holycrap.gif
a_holycrap.gif
yellow_evil.gif
yellow_evil.gif
yellow_evil.gif

pozdrawiam Was

Czesc poswiatecznie:-)

U nas chyba wiosna wkoncu zawitala:-Dswieta tak zimno i wietrznie bylo:-(brrrrrrrr..........Bylismy na spacerze to wytrzymalismy tylko 30 minut:sorry:i ucieklismy:eek:
A dzisiaj wkoncu sloneczko:-)

AS-oj macie z Tym waszym synkiem:-(a niektorzy tego nierozumieja,jak ten facet ....:szok:

PAULA-u nas jest przedszkole platne i to strasznie duzo kosztuje bo godzina 5funtow:szok:ale jak sie pracuje to zwraca urzad jakas tam czesc:tak:a David pojdzie to takiego przedszkola,ktore jest przy szkole i jest bezplatne,ale tylko 2,5 godziny,ale zawsze to dobre:tak:
A J dojezdza do pracy,nie szka innej bo tutaj ma nawet niezla wyplate, no i niewiadomo czy by znalazl za takie pieniadze cos innego:sorry:A ubezpieczona byla,zatrudniaja 700 ludzi wiec musial byc ubezpieczona:rofl2:
A zaklad J zatrudnia sie sprowadzaniem wedlin z Pl i tam oni pakuja i rozprowadzaja do sklepow sieciowych:-)
A na plesniawki dostal masc ale to jednak tak odrazu nie przechodzi:-(
I jak udalo Ci sie zrobic te badania dzisiaj?/kiedy wynik??
Ja jutro tez sie wybieram do lekarza,bo kurde wkoncu juz jestem w srednim wieku:-Da mi na twarzy wyskakuje tradzik jak u nastolatki:szok:juz mi wstyd wychodzic z domu:eek:

AHA a ebayu obserwuje i jak jest cos taniego i fajnego to kupuje :))

No wlasnie za rok dzieciaczki do komunii,a macie jakies pomysly na prezent??bo ja nie wiem co by tu kupic,bo juz wszystko te dzieci maja:crazy:

Doris jak Ci wypryski wyskakują to ogranicz cukieri białko zwierzęce do minimum w każdej postaci.
Za kilka tygodni śladów nie będzie.:tak::-):-)

Witam i ja!!
co dobrego kobietki???

doris78
ja póki co nawet nie myślę o Komunii:szok::szok::szok: ale w gruncie rzeczy dobrze by było powoli zacząć myśleć...zleci i to migiem !!ehhh niedawno zaczynali pierwszą klasę a tu proszę tylko patrzeć jak ja skończą:rofl2::rofl2::rofl2:!!
co do prezentów to nie wiem bo faktycznie jest problem bo te nasze dzieciaczki tak wiele mają..

As 76
i jak tam na tej komisji?do czego ona Wam potrzebna!?
a swoją drogą to ja bym temu facetowi w łeb dała:laugh2:!!!
musisz mieć dużo siły kochana żeby "dorównać" energią swojemu synkowi!!
jestem pełna podziwu!!

asiulka271
no Emilek zapewne jak każde dzieciatko nie znosi zakazów!!ehh już kwiecień to tylko patrzec i zleci Wam czas do wizyty!!

Paula 13
co do tego wiązania butków to my tez zawsze dla ułatwienia kupujemy rzepy albo z suwakiem-no ale zmotywował sie bo dostał od cioci takie czadowe trampki....i proszę!!

no a poza tym kobietki to mój syneczek-oaza spokoju ostatnimi czasy przeżywa kolejny nalot dziwnych nastrojów i buntów:cool::szok:....rece opadają chwilami!!

Czesc:-)
A ja wkoncu dzisiaj nie poszlam do lekarza,za pozno wstalam i sie nie zarejestowalam:no:

AS- a jakie slodkosci masz na mysli?/czekolade,czy jakies zelki i gumy i itp. Bo ja w sumie malo slodyczy jem:rofl2:czekolade albo jakis baton to sporadycznie jem:eek:

AFTK-no wlasnie ja juz teraz zaczelam myslec,zeby potem byle czego nie kupic:no:no i mam wielki problem:sorry:
Ja tez ide na latwizne i kupuje buty na rzepy :zawstydzona/y:
U nas tez sa czasem dni jakiegos buntu,ostatnio to nawet zaczelam mu jego cenne autobusy zabierac,za zle zachowanie i nawet pomoga bo juz dawno sie nie klocil i nie pyskowal

A my jutro z siostra mamy zamiar przywitac wiosne na calego i robimy grilla :tak:

Doris każdy cukier ,który dostaje się do organizmu.
Nawet słodkie owoce ,miód i słodkie mleko też zawiera cukier.
Nie wspomnę o napojach i sokach słodzonych słodzikami.
Ech dużo tego.

reklama
Do góry