reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam!!!
co dobrego??wiosna przyszła-Święta tuż tuż:-)!!!

u nas wszystko w porządeczku,szkraby w miarę zdrowe wiec nie ma co narzekać!
korzystamy z pogody ile sie da!

zazdroszczę zdolności TORTOWEJ:-D:-D:-D!!Przydałabyś mi sie teraz...bo mężuś ma urodzinki w Wielkanoc;-)

reklama
Witajcie laseczki.
Sorry,ale mnie jest i będzie w najbliższym czasie mało,nawet bardzo mało.
Mam problemy zdrowotne z Emilkiem.
Emilek dorobił się lewostronnej przepukliny pachwinowej.
Mamy skierowanie do poradni chirurgicznej do szpitala dziecięcego w Kielcach.
A tam po padaniach ustalimy termin zabiegu.
Zabieram się za to zaraz po świętach.
Teraz musze pilnować bardzo Emilka,żeby nie nadwyrężał się,ani za bardzo nie płakał,żeby nie daj boże nie było powikłań.
Mam wszystkie wytyczne od naszej Pani doktor.
Muszę dowiedzieć się jakie są teraz terminy na zabiegi ,ale żebym miała taki boks z łóżkiem dla siebie,bo nie zostawię go samego na noc w szpitalu.
Z Maciusiem była inna sprawa,on był większy a ja wtedy w 8 miesiącu ciąży,ale miałam pokój na przeciwko szpitala.

Pozdrawiam

Dzięki aftk.
Mamy termin do poradni ,ale dopiero na 20 kwietnia.
Załatwienie wcześniejszego terminu graniczyło z cudem.
Buziaki

ka42015.jpg

jak to przed samymi Świętami moze nie być czasu na BB;-) więc już dzisiaj składam Wam wszystkim razem i każdej z osobna....

MIŁEJ RODZINNEJ ATMOSFERY ŚWIĄTECZNYCH DNI-WYPEŁNIONYCH MIŁOŚCIĄ I RADOŚCIĄ!!!
A DO TEGO NATURALNIE DUŻO DUŻO ZDRÓWKA...BO BEZ NIEGO NIE MA NIC!!!
NO I JESZCZE TRADYCYJNIE...SMACZNEGO JAJA I MOKREGO DYNGUSA:-)
I MNIEJ TRADYCYJNIE...UDANYCH SPOTKAŃ TOWARZYSKICH W NAJLEPSZYCH DLA NAS GRONACH!!

pozdrawiam Was kobietki cieplutko!!do zobaczenia po ŚWIĘTACH!

Życzę Wam wszystkim, aby Wielkanoc ogarnęła
Was szczególną tradycją i nowymi szczęśliwymi przeżyciami,
Ale przede wszystkim by Wielkanoc
umocniła Waszą wiarę, podniosła na duchu
i napełniła Wasze serca radością

Asia z rodzinką.

Ja na chwilkę bo dziś byłam w pracy..... :-( Co prawda urwałam się aby wyjść z rodzinka z koszyczkiem do kościoła a potem na cmentarz....no ale jak miałam tam wrócić to az mnie nosiło........ :evil:

No ale ludzisków chodziło trochę niestety....chodz sprzedaż marna :mrgreen: ja pozamykałam kasy...raporty robię , a babka mi wchodzi ze ona chce torbę ta co 2h temu odłożyła :shock: No a roleta juz byla zamknięta........a ta pod mi się wtryniła :evil: Powiedziałam ze jak ma równo to jej sprzedam.....a paragon do odebrania we wtorek...

Idę teraz sałatki robić....póki truteń z laskami na podwórku ;-)
WESOŁEGO ALLELUJA kobitki!!!!!!!!!!!!

NA STLOE SWIECONE.OBOK BARANEK.No i koszyczek pelen pisanek.Wiosenne bazie stoja w wazonie.Podczas Wielkiej Nocy,milosc w sercach plonie:-)
Wesollego Alleluja:-)

reklama
Do góry