reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Nie to u nas Maciuś jak swojego zje to potem już nie chce .Zresztą on wie że jemu czekolady i innych słodyczy z czekoladą nie wolno jest jeść ,bo potem ma swędzącą wysypkę i brzydki kaszel.Także jak mu pozwolę coś skubnąć z czekoladą i zadowoli się nawet najmniejszym kęskiem.Wiem że jest mu przykro ,ale nic nie poradzę.
Po prostu jak kupuję im coś na słodko to bez czekolady,i innych rzeczy które go uczulają,żeby mógł zjeść razem z Emilem.
A dziś wstał rano i mówi że mamusia nie mam prezentu dla Emilka.Wiesz co jak wrócę ze szkoły to dasz mi pieniążki z mojej skarbonki i pójdziemy kupić mu prezent.A ja mu mówię specjalni żeby zobaczyć jego reakcję,ale jak weźmiesz ze skarbonki to będziesz miał mniej niż Emil,a on na to .No mamuś to nic,przecież to mój braciszek muszę mu kupić prezent,jakby to wyglądało żeby ode mnie nic nie dostał.:-):-)

reklama
no to miło popatrzeć na dorosłe myślenie małego ludka!
wiedzę,że nasi synowie maja kolejna wspólna cechę-mój Filip choruje na azs:crazy: i ma skaze białkowa z której powoli wyrasta na szczescie,do tego jest uczulony na orzechy wrrrrrrrr!!ehhh

dziadostwo!!
kurcze nic mi sie nie chce!kawkę dopijam i za obiadek trzeba sie wziąć!aaa i pranko muszę powiesić bo słysze,że już wiruje!
pogodę patrzyłam w necie i znów ma sie w moim regionie zimno zrobić...do 0st w nocy!!
kurcze kalesonki muszę kupić facecikowi...bo na rajtuzy nie da się namówić:rofl2:!ehhh

U mnie jak ostatnio chciałam Maćkowi założyć rajtki to mi taką bonanzę zrobił że hoho.Powiedział że babę chce z niego zrobić.Jak mu powiedziałam że jest zimno i mu dupsko umarznie,to mi powiedział a niech se marznie on nie baba i w rajtuzach chodził nie będzie.
A o pogodzie kochana to mi nic nie mów ,ja chcę wiosnę ,a najlepiej lato:tak:;-)

HEHEHE mój też się broni przed wszystkim co babskie:-D:-D:-D cwaniaczki!!!
wszystko ma być "JAK TATA MA" hihihi!!u nas w domku często sie słyszy"dziewczyny z dziewczynami-chłopaki z chłopakami" jeśli się dzielimy czymś tam,np.kto z kim idzie do jakiego sklepu,albo kto z kim jest w druzynie:-D:-D:-D!!!śmieszne to!
dobrze,ze ktos wymyślil małe kalesony:rofl2::rofl2::rofl2: bo by był dym!

DOBRA JA MUSZE ZMYKAĆ-CZAS MNIE GONI;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Witam późną porą.

LASKI ZAJRZYJCIE TUTAJ

SERDUSZKO DLA SZYMONKA

U nas wszystko ok..
Chłopaki zdrowi,szaleją jak zwykle.
Wczoraj Emil tak szalał z psiakiem naszym ,że szok,i w pewnej chwili usłyszałam pisk przeokropny psa,wbiegam do pokoju patrzę a Emilek gryzie go w ucho:szok::szok:
Normalnie w szoku byłam ,bo on zawsze ładnie się z nim bawił,nigdy mu nie dokuczał,aż tu nagle taki wyskok.Starałam mu się wytłumaczyć że tak nie wolno,że pieska to boli.później chodził do psa do kojca i mówił,"piesiu boji ,Milu nunu?"(czyt.piesku boli cię,Emil niegrzeczny),i go głaskał.Myślę że coś zrozumiał,ale zobaczymy.

Muszę się pochwalić synusiem moim-starszym.
Dostał on zaproszenie na treningi w grupie juniorów młodszych w piłkę nożną w grupie wiekowej 2000-2002,Pani ostatnio im tłumaczyła że na lekcję przyjdzie Pan który będzie ich obserwował i być może któryś z chłopców będzie miał szansę na treningi.Dziewczyny jak on czekał na ten dzień.Wczoraj Pani powiedziała że trener przyjdzie dziś na W-F.Maciuś bał się że inni chłopcy dostaną a on się nie zakwalifikuje ,wczoraj po południu Rafała chciał na boisko wyciągnąć potrenować,i już się zbierali a padać zaczęło_On bardzo lubi grać w piłkę nożną.Jak w tv są mecze to pyta czy jak odrobi lekcje i nauczy się czytanki będzie mógł oglądać.
Dziś jak R.poszedł po niego do szkoły to aż skakał z radości jak dawał mężowi karteczkę którą dostał od trenera,kiedy jest spotkanie z juniorkami.Także w piątek o 14.30 mój synek idzie na pierwszy w życiu trening piłki nożnej.

Buziaki do jutra.
gratulacje:tak::tak:

Hej laski!

Ja juz po 2 dniu szkolenia
icon_biggrin.gif
jeeeee jeszcze dzień i wolne hi hi

Ogólnie ekipa na sklepie fajna i ludzie chetnie nas szkolą nie narzekają :-D

Roboty fuulllllll ale jak dla mnie oki bo szybko czas leci.

Jesteśmy w 8 osób na tym salonie....i 8 jest w innym , więc nic jeszcze nie wiemy czy będziemy razem w jednym czy nas pomieszają....nic konkret totalnie :-(

Jestem najstarsza............chyba w calym sklepie :-( tam kierowniczka ma 25 :-( czuje się bardzo staro wśród takich ludzi.....tylko ja dzieciata.....jak sie dzis na przecenę rajstop rzucilam to się na mnie jak na wariatkę patrzyli :mrgreen: no ale z 14,90 lub 24,90 na 5,90 :-D
Metkowałam i odkładalam sobie hi hi

Wpadnę laseczki w czwartek.....bo wtedy troch ę odboju a weekendzik na gruntowne porządki na powrót męza bo juz za tydzien bedzie w domu!!!!!!!
gratuluję pracy.
Promocja suuupppeeerrrr :-D:-D:-D

No szkoda.Maciek też szybko nawiązuje nowe znajomości.
A kochana mój też materialista mały.Ostatnio mówi mamo kup mi warcaby,bo bym chciał pograć z tatusiem,bo na świetlicy w szkole gramy z kolegami.No to ja mu mówię masz kasę w skarbonce to sobie kup,a on na to nie weź mi kup ze swoich mamusia,bo jak wezmę ze skarbonki to będę miał już TYLKO 980zł,a Emil będzie wiał więcej ode mnie.A dodam że mają po równo.A że Emil ma teraz urodziny to znowu będzie miał więcej od niego i Maciuś będzie kombinował jak tu zdobyć nową kasę oby po równo mieli .Taki z niego cwaniak.
:-D:-D:-D:-D

Nie to u nas Maciuś jak swojego zje to potem już nie chce .Zresztą on wie że jemu czekolady i innych słodyczy z czekoladą nie wolno jest jeść ,bo potem ma swędzącą wysypkę i brzydki kaszel.Także jak mu pozwolę coś skubnąć z czekoladą i zadowoli się nawet najmniejszym kęskiem.Wiem że jest mu przykro ,ale nic nie poradzę.
Po prostu jak kupuję im coś na słodko to bez czekolady,i innych rzeczy które go uczulają,żeby mógł zjeść razem z Emilem.
A dziś wstał rano i mówi że mamusia nie mam prezentu dla Emilka.Wiesz co jak wrócę ze szkoły to dasz mi pieniążki z mojej skarbonki i pójdziemy kupić mu prezent.A ja mu mówię specjalni żeby zobaczyć jego reakcję,ale jak weźmiesz ze skarbonki to będziesz miał mniej niż Emil,a on na to .No mamuś to nic,przecież to mój braciszek muszę mu kupić prezent,jakby to wyglądało żeby ode mnie nic nie dostał.:-):-)
super brat z niego :tak::tak::-):-)

no to miło popatrzeć na dorosłe myślenie małego ludka!
wiedzę,że nasi synowie maja kolejna wspólna cechę-mój Filip choruje na azs:crazy: i ma skaze białkowa z której powoli wyrasta na szczescie,do tego jest uczulony na orzechy wrrrrrrrr!!ehhh
Mój też ma AZS i skaze białkową a właściwie nietolerancję laktozy.
Na 40 odczynników był uczulony na 36 :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz zostało nam jeszcze 18 alergenów.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja się Wam pochwalę moim synkiem.
DZIŚ po raz pierwszy poszedł sam chętnie na lekcje i nie marudził,że szkoła jest głupia :tak::tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Mamy więc kolejny przełom :tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

pozdrawiam kochane i miłego dnia.

reklama
Do góry