reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej laski!

Ja juz po 2 dniu szkolenia
icon_biggrin.gif
jeeeee jeszcze dzień i wolne hi hi

Ogólnie ekipa na sklepie fajna i ludzie chetnie nas szkolą nie narzekają :-D

Roboty fuulllllll ale jak dla mnie oki bo szybko czas leci.

Jesteśmy w 8 osób na tym salonie....i 8 jest w innym , więc nic jeszcze nie wiemy czy będziemy razem w jednym czy nas pomieszają....nic konkret totalnie :-(

Jestem najstarsza............chyba w calym sklepie :-( tam kierowniczka ma 25 :-( czuje się bardzo staro wśród takich ludzi.....tylko ja dzieciata.....jak sie dzis na przecenę rajstop rzucilam to się na mnie jak na wariatkę patrzyli :mrgreen: no ale z 14,90 lub 24,90 na 5,90 :-D
Metkowałam i odkładalam sobie hi hi

Wpadnę laseczki w czwartek.....bo wtedy troch ę odboju a weekendzik na gruntowne porządki na powrót męza bo juz za tydzien bedzie w domu!!!!!!!

reklama
Paula no to ciesze sie ze zadowolona jestes!
Asik u nas też dziś godzinna jazda w nocy, ale to ząbki napewno
Aftk fajny pomysł z powiększeniem mieszkania, ja to bym nic nie zgłaszała, tylko sama po swojemu zrobiła, bo ta pieprzona biurokracja to może człowieka do grobu zapędzić:no::no:
Asiulka odważnie się mały zachował!! bardzo dobrze:tak:
Doris a kto się fryzurował?? zdjęcia pokaż!!

Witam się!! u nas nic ciekawego się nie dzieje więc i pisać nie ma o czym:sorry:
Pogoda brzydka, humor też nie za bardzo mi dopisuje:no:
Dziś była u mnie koleżanka to się nagadałyśmy do bólu...
Do pracy chyba nie pójdę, chyba zrezygnuję bo więcej jest przeciw niż za:no::no::-(

Do jutra;-)

Witam późną porą.

LASKI ZAJRZYJCIE TUTAJ

SERDUSZKO DLA SZYMONKA

U nas wszystko ok..
Chłopaki zdrowi,szaleją jak zwykle.
Wczoraj Emil tak szalał z psiakiem naszym ,że szok,i w pewnej chwili usłyszałam pisk przeokropny psa,wbiegam do pokoju patrzę a Emilek gryzie go w ucho:szok::szok:
Normalnie w szoku byłam ,bo on zawsze ładnie się z nim bawił,nigdy mu nie dokuczał,aż tu nagle taki wyskok.Starałam mu się wytłumaczyć że tak nie wolno,że pieska to boli.później chodził do psa do kojca i mówił,"piesiu boji ,Milu nunu?"(czyt.piesku boli cię,Emil niegrzeczny),i go głaskał.Myślę że coś zrozumiał,ale zobaczymy.

Muszę się pochwalić synusiem moim-starszym.
Dostał on zaproszenie na treningi w grupie juniorów młodszych w piłkę nożną w grupie wiekowej 2000-2002,Pani ostatnio im tłumaczyła że na lekcję przyjdzie Pan który będzie ich obserwował i być może któryś z chłopców będzie miał szansę na treningi.Dziewczyny jak on czekał na ten dzień.Wczoraj Pani powiedziała że trener przyjdzie dziś na W-F.Maciuś bał się że inni chłopcy dostaną a on się nie zakwalifikuje ,wczoraj po południu Rafała chciał na boisko wyciągnąć potrenować,i już się zbierali a padać zaczęło_On bardzo lubi grać w piłkę nożną.Jak w tv są mecze to pyta czy jak odrobi lekcje i nauczy się czytanki będzie mógł oglądać.
Dziś jak R.poszedł po niego do szkoły to aż skakał z radości jak dawał mężowi karteczkę którą dostał od trenera,kiedy jest spotkanie z juniorkami.Także w piątek o 14.30 mój synek idzie na pierwszy w życiu trening piłki nożnej.

Buziaki do jutra.

Ostatnia edycja:
asiulka271 brawo dla synka!!pewnie dumny jak paw!!hihihi
mój wczoraj zapytał czy zapisze go na kółko plastyczne:szok::szok::szok: bo on by chciał tam chodzić!chyba odziedziczył talent po swojej chrzestnej;-) bo ona dusza artystyczna:happy:!

byłam z Fifim na badaniach ostatnio-zrobiłam mu morfologie i aż się wystraszyłam bo okazało sie ,ze ma za dużo krwinek czerwonych co może się wiązać z tym,że ma zbyt gęstą krew-ale lekarz mnie uspokoił i powiedział,ze inne parametry ma oki i nie ma powodu do niepokoju1

malaulka kurcze wiesz z robieniem czegoś an taka skale bez pozwoleń troche mija sie z celem...życzliwych ludzi nie brakuje:cool::cool::cool: a kary sa ogromne:no:

WITAM Z KAWKĄ :-)

AFTK,dzięki .Maciuś to talentu plastycznego nie ma po mamusi:-p:-) coś tam maluje ,rysuje,ale nie za dobrze mu to idzie,jakieś fiździpołki mu wychodzą:-D.
Ale lubi bardzo liczyć,ogólnie lubi matematykę,i wszelkiego rodzaju sporty.

mój tez raczej wbrew pozorom jest matematyczny a nie humanistyczny:rofl2::rofl2::rofl2: póki co!uwielbia liczyć,przeliczać-zadania z cyferkami rozwiązuje po spojrzeniu...ale czytać nie lubi:sorry: za bardzo!złości się :wściekła/y:za trzech zanim przeczyta !ehhhhhhhhhhhhh

mój tez raczej wbrew pozorom jest matematyczny a nie humanistyczny:rofl2::rofl2::rofl2: póki co!uwielbia liczyć,przeliczać-zadania z cyferkami rozwiązuje po spojrzeniu...ale czytać nie lubi:sorry: za bardzo!złości się :wściekła/y:za trzech zanim przeczyta !ehhhhhhhhhhhhh

Aftk,normalnie jakbym o swoim Maciusiu czytała.Mają te masze chłopaki ze sobą coś wspólnego:-)

heheh to pewnie razem by się dogadali:-):-):-)!!mój Filip jest komunikatywny i szybko zawiera nowe znajomości więc szkoda,ze nie mogą sie poznać na live:sorry2:!
wczoraj byłam z Fifim na zakupach i facet w sklepie mówi do niego:"ale masz fajna czapkę,zamienisz się ze mną??" Fifi na to "ooo niee ma mowy",no to facet do niego "no to mi sprzedaj"...a Fifi odrazu"ZA ILE????" :-D:-D:-DBUAHAHAH materialista!!!

widzę,ze otwarty watek dla Szymonka małego!!jakiś czas temu natknęłam sie na jego bloga a tu patrze teraz u Ciebie!!on taki śliczny!!
na pewno przekaże na niego swój 1% i podgadam znajomych bo my mamy szybko pity w połowie stycznie!chociaż w tem spsób bede mogła pomóc..

No szkoda.Maciek też szybko nawiązuje nowe znajomości.
A kochana mój też materialista mały.Ostatnio mówi mamo kup mi warcaby,bo bym chciał pograć z tatusiem,bo na świetlicy w szkole gramy z kolegami.No to ja mu mówię masz kasę w skarbonce to sobie kup,a on na to nie weź mi kup ze swoich mamusia,bo jak wezmę ze skarbonki to będę miał już TYLKO 980zł,a Emil będzie wiał więcej ode mnie.A dodam że mają po równo.A że Emil ma teraz urodziny to znowu będzie miał więcej od niego i Maciuś będzie kombinował jak tu zdobyć nową kasę oby po równo mieli .Taki z niego cwaniak.

reklama
heheh u mnie jest podobnie-też Filip walczy o to żeby Kajka nie miała nic więcej od niego!!to śmieszne ale nawet jeśli kupie im np.po batoniku to Fifi otwierając swojego namawia Kajule zeby tez swojego jadła!!żeby ewentualnie później nie było sytuacji ,ze ona ma a on juz nie:-D:-D:-D!!ach te dzieciaczki !!!

Do góry