reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
hej laski
witam z kawką....

Nie mam kiedy nadrobić....ale wpadam się pochwalić

DOSTAŁAM PRACE!!!!!!!
Odezwali się po tej rozmowie co byłam we wtorek;-)
Czyli pon, wt, sr, spędzę w Łodzi na szkoleniu w Reserved:-D a od 2 listopada zaczynam juz pracę w Focusie u nas....a 13 listopada otwarcie:baffled:

Oj mieszane mam uczucia z tym wszystkim ...jakoś się podłamałam powiem Wam:-(no ale potem więcej napiszę....bo chciałam z laskami na stadion iśc ( taki wielki bazar z cuchami....chciałam dziewczynom rajstopy kupić....)

Malaulka no i piątkowe zaległe życzonka!
W tak pięknym Dniu,
jakim jest rocznica Waszego Ślubu
życzę Wam wszelkiej pomyślności,
pociechy z dzieci
smile.png

oraz doczekania w dostatku i zdrowiu kolejnych rocznic

Ostatnia edycja:
Paula gratuluje
Malaulka składam najserdeczniejsze spóźnione:-( życzenia :tak:;-):-):-)

Witam kochane.
Nic nie poczytam....czasu brak...
Wybaczcie,że tylko od siebie,ale muszę Wam coś napisać ;-):biggrin2::biggrin2:
Dziewczynki dziś się uśmiałam z siebie w szkole,że hej.:-D:-D:-D
Profesorka powiedziała mi takie zdanie z pewną powagą ,niskim tonem i napięciem w głosie:
Pani Aneto .... muszę panią poinformować.......,że jest pani zagrożona.....:szok::szok::szok:
6 z polskiego na koniec semestru :-D:-D:-D:-D:-D
Co mi baba stracha napędziła pierwszą częścią zdania to moje.....:-D:-D:-D:-D:-D

Uciekam kochani małego kąpać i czas nieco odpocząć w mężusiowych ramionach
:-D:-D:-D:-D:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

As no to gratuluję pięknych ocen!! Tak trzymać!!

A ja się nudzę bo M ogląda jakiś film w tv, dzieci już śpią, a ja w swoim żywiole czyli bb:-D
Byliśmy dziś na niedzielnym markecie u nas są takie, mają tam różności używane i nowe, noi M happy bo kupił sobie piłę motorową nówkę i sporo utargował a ja ? no cóż trochę zabawek mi wpadło w ręce noi dwa komplety kołdra+ po dwie poduchy to już z myślą o komunii a że zaczęło padać to kobieta chciała posprzedawać jak najwięcej i sporo mi opuściła dlatego wzięłam aż dwie:-D
Myślałam że M będzie sapał ale on był tak zadowolony ze swej piły, że się tylko śmiał, że mi się to wszystko nie zmieści do bagażnika:-D
No a po powrocie do domku rozłożyliśmy materac w salonie i bawiliśmy się z dzieciakami, fajnie było.
Lenka ma nowego ząbka i dziś już dużo stawała sama bez trzymanki i się śmiała do nas, żebyśmy patrzeli na nią...
Myślę, że niedługo zacznie już człapać sama:blink:
No to tyle ode mnie idę się wykąpać póki mi się chce:tak:

Cześć drogie panie:-):-D

A u nas pada,no i w domu już wyrzymac nie moge z tymi moimi chłopakami:sorry2::sorry2:wieczna walka o każdą zabawkę:-(
a tutaj czeka nas tydzien ferii:wściekła/y:i co tutaj wymysłeć im na ten czas:cool:

Paula-gratuluje parcy,nie martw się masz obawy jak każdy jak idzie pierwszy raz do pracy:tak:napewno będzie dobrze:tak:

AS-wow teraz wiadomo po kim dzieci takie mądre masz:-D

ASIK-moi też najchętnie by chcieli oglądać cbeebies ,chociaż ostatnio mój J zaczął z Kuba oglądać discovery i Kubus sie wciągnał też:tak:i ie powiem dużo dowiaduje się z tych programów,chociaż tyle dobrego:-Dczęsto lecą tam programy o pociągach i kolejach więc też dla twojego bedzie coś ciekawego:-D

MAŁAULKA-ja też Wam zkladam najlepsze życzenia i życzę jak najwięcej takich rocznic:tak:

MONIA-mój Kuba tez się nie może doczekać Hallowen ,zawsze uzbiera tle słodyczy,że ma zapas na 2 miesiące:-D
A twoje gwiazdy chodzą i zbieraja słodycze??

reklama
hej kobietki:tak::tak::tak:
witam z rana w poniedziałkowy pochmurny u nas początek tygodnia!
mężuś poszedł do pracy,syneczek do szkółki a my wcinamy sniadanko!
weekend minął oki,szkolnie:happy2:,troch emocjonalnie ze względu na walkę:-D:-D:-D i ogólnie fajnie!
my mamy milion teraz myśli na głowie bo wymyśliliśmy sobie ,że zaadaptujemy nasza piwnice na pokoiki dla dzieci:blink:!piwnica lezy centralnie pod naszymi pokojami-bo to dwa pomieszczenia,ma okna i generalnie snujemy plany...ehhh przebilibyśmy sie i zrobili schody i tak byłoby fajnie...przeraża mnie tylko biurokracja i pewnie miliony pozwoleń ,które bedziemy musieli zdobyć..wrrr no zobaczymy!!no i fundusze zbierać:szok:!
a Wy jak myślicie???skoro mozna strychy przerabiać..to i tu chyba nie bedziemy mieli wiekszych problemów?
a poza tym to mam w tym tygodniu bardzo dużo nauki...musze przestudiować ekg...bo mam zaliczenie:blink: ehhh
KAWKĘ???

Do góry