reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

ADAMEK wygrał.
YES YES YES

Eeeee tam Ulka jak dla mnie to ta walka jest z góry ustawiona:tak: No to wypijam właśnie wasze zdrowie bo miałam ochotę na lampkę wina i nie mam z kim wypić;-)

asiulka to tym bardziej należą się buziaki temu twojemu małżowi:tak::tak:

A mi smutno, że Andrzej przegrał:-(

Asik No to zdrówko (ale ja mam herbatę:tak:)

reklama
Eeeee tam Ulka jak dla mnie to ta walka jest z góry ustawiona:tak: Ło matko jak miłoby było gdyby mój m z kwiatami przyszedł!!!!!!!! No to wypijam właśnie wasze zdrowie bo miałam ochotę na lampkę wina i nie mam z kim wypić;-)

asiulka to tym bardziej należą się buziaki temu twojemu małżowi:tak::tak:

To ja się stukam browarkiem.

A wiecie że mój Maciek jeszcze nie śpi,oglądał walkę i też jest cały szczęśliwy bo właśnie wygrał 100zł,bo założył się z teściem że wygra Adamek.

A też nie lubię Gołoty

Uleńka ja się przyłączam do życzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

asiulka twarda sztuka z tego twojego Maciusia:tak: Ja odbijam tego browarka bo przyszło mi go pić w samotności gdyż mój m poszedł spać:baffled:

asik, Maciusia to kochana byś nie wciągnęła do łóżka dziś,jeszcze jak mu tatuń pozwolił oglądać galę boksu.Kochana on od początku sie dział przed TV,a tą walkę to tak przeżywał,jakby co najmniej jakąś kasę miał za to wziąć.:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry