reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam wieczorkiem.
OOO jaka tu cisza dziś.

Wiecie co mój Emil nie spał dziś w ciągu dnia wcale.
Wstaliśmy późno bo dopiero o 9.30,i nie chciał usnąć mi koło 13 więc nie położyłam go już później wcale,bo by spał do 17 a potem wojowałby do północy.
Myślałam że będzie chciał iść spać koło 19 ,a tu zonk.
Usnął parę minut przed 21.ale za to w 5 minut.
Maciek ogląda galę boksu,a gadek niestety dziś poszedł jeszcze na nockę.
A myślałam że posiedzimy dziś wieczorkiem wypijemy jakieś winko,bo mój mąż ma dziś imieniny.
Kupiłam mu perfumki,bo mu się już kończyły,więc miałam problem rozwiązany z prezencikiem.

reklama
Hej lasecyki kochane!!!

malaulka chyba zbyt duzo zajec w tym roku na siebie wzielam i poprostu sie nie wyrabiam:no:
Wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! Mam nadzieje ze malz spisal sie na medal;-)

atfk milego weekendu w szkole no i super ze w koncu sielanka w domu:tak::-)

asiulka ty farciaro!!!:tak: tylko pozazdroscic takiego gentelmana w domu:tak: kurcze ja tez wstalam dzis o 10. Przyznaje sie bez bicia ze jak przychodzi weekend to ja uwielbiam wylegiwac sie do poznych godzin tym bardziej ze jutro ide do pracy. A twoj maz to moze Rafal???

monia jak Patrycja? Mam nadzieje ze to nic powaznego? Jak tam dynia? Dalas rade wykroic cos fajnego?;-) Ja jestem fanatyczka anglosaskich swiat;-):-D Buty kupione?

A u nas tez imprezowy weekend. Wczoraj znajomi wpadli na kawke a potem kumpel mojego m wpadl popiwkowac i tak nam zeszlo do polnocy:szok:
A dzis bylismy na imieninkach u mojej mamy i brata i troszke pobalowalismy;-) a ja jutro do pracy na 10.30 wiec mam nadzieje ze promile ze mnie wyparuja;-):-D
Cos mi komputer znow szwankuje :wściekła/y: Nie mam polskich znakow i litery na klawiatorze mi sie poprzestawialy:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Tak mój mężuś ma na imię Rafał.
Też w sobotę lubię poleżeć w wyrku.A dziś obudziliśmy się dopiero o 9.30,a z łóżka zwlekliśmy się dopiero po 10

Moj brat tez jest Rafal!!!! Ucaluj malza z okazji imienin;-) Moj m o 9.30 oswiadczyl mi ze byloby milo gdybym wstala i zrobila sniadanie ale ja dalam rade zwlec sie z wyra prawie pol godziny poyniej:-D Kocham weekendy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiulka to wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imienin!!!

My też tak jak Wy staliśmy koło 10 i cały dzień przez to mnie głowa boli:no:

Asik no mężuś rano z kwiatami przyszedł i oczywiście winko otworzył i przez cały dziń polewał... uuffff, a wieczorem to już mnie suszyło i wodę szklankami spijałam:-D:-D...
Dobrze, że już po tych wszystkich imprezach, bo bym się zrobiła alkoholiczką:-D

A teraz walka stulecia ale po pierwszej rundzie jak Golota leżał tak się wkurzyłam i wyszłam, nie mam nerwów, bo kibicuję Gołocie a on przegywa i wogóle to po co się Polak z Polakiem bije??????
Ech..... szkoda gadać....
Buzka:tak:

Asik ,małaulka-Dzięki za życzonka dla małża jutro mu przekażę,bo teraz w arbaicie jest.
Osz to łobuz ,a co on rączek nie ma.
Mój gadek jak w weekend jest w domu to on robi śniadanka.
A jak ma drugą zmianę,to zawsze on zaprowadza Maciusia do szkoły i z powrotem jak idzie to kupuje pączusie i kawusie nam robi.:-):-)A mamy do szkoły Maciusia 3 minutki spacerkiem.
Blisko do przedszkola ,podstawówki i gimnazjum.Bo to jest ogromny budynek,tylko każda z instytucji nauczania ma osobne wejście i nie ma możliwości przejść osobom postronnym,przez tzw.nauczycielskie drzwi z jednej do drugiej.:-)

Eeeee tam Ulka jak dla mnie to ta walka jest z góry ustawiona:tak: Ło matko jak miłoby było gdyby mój m z kwiatami przyszedł!!!!!!!! No to wypijam właśnie wasze zdrowie bo miałam ochotę na lampkę wina i nie mam z kim wypić;-)

asiulka to tym bardziej należą się buziaki temu twojemu małżowi:tak::tak:

reklama
Do góry