reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam w niedzielny dzionek.
U nas pochmurno i bardzo wieje.
Mój Emil jeszcze śpi,Maciuś pisze sobie literki.
Wziął sam książeczkę,i stwierdził że musi potrenować,bo troszkę zapomniał przez wakacje:biggrin2:
Jak wyszłam z psem to on szybko załatwił swoje potrzeby i chyc na schody do domku,zimno mu chyba było i nie miał ochoty na spacerek.

Ja siedzę z kawką,trzeba pomalutku wziąć się za obiadek.

Miłej niedzieli

reklama
Cześć niedzielnie:-):-)
Mi dzisiaj Dawid dał pospać do 8.30:szok::szok::-)ale fajnie ,jest tak póżno wstawać:-D
Kuba oczewiście spał do 10:crazy:a potem wieczorem nie zaśnie:wściekła/y:przestawił mi sie trochę przez wakacje:-(

ASIULKA-mój Kuba czasem tez ma takie przebłyski i sam sobie usiądzie i się uczy:tak:czy weżmie sobie książke i sam czyta:tak:Tylko szkoda że czasem

BODZIO-witaj poownie i już nas nie opuszczaj:no:Fajnie tutaj jest jak jest więcej dziewczyn:-)

MAŁAULka-u nas też jest tak ,że jak dziecko skończy 4 lata przed wrześniem ,to idzie we wrześniu,a tak jak Kuba jest z grudnia poszedł rok póżniej:eek:
Chociaż to też zależy od szkoły ,bo ja go wcześnej zapisałam do takiej innejszkoły-potem się pzreprowadziliśmy-i tam by poszedł we wrześniu ,chociaż w grudniu by skończył 4 lata:sorry:
Ciekawe jak Dawidka potraktują:cool2:bo On 7 września rodzony i ciekawe czy będzie musiał cały rok czekać:cool:zobaczymy:tak:

Doba ja lecę bo mi się Dawid rozbera i na golasa juz lata:-D:-D
Dziewczyny meldować się co tam u Was:-)

witam sie wieczornie

Po takiej przerwie nie na drobie waszych postów ale obiecuje że teraz będe na bieżąco z wami :tak::tak: byłam bez neta od wiosny:szok::szok::szok:
ogromnie sie ciesze że ponownie mogłam do was zawitać:-):-):-) bardzo mi was brakowało ale życie lubi platać różne figle
narka
odezwe sie jutro:eek::eek:

Bodzio witaj ponownie:-)
Hej dziewczynki, ja dziś mam jakiegoś powera do pracy, posprzątałam biad już się gotuje dwa prania się suszą, bo pogoda w miarę więc wyschnie na dworze:tak:

Wczorajsza niedziela leniwa byliśmy w kościółku na chrzcie córki znajomych a potem M przed kompem, ja na tv siatkówkę oglądałam a dzieci się ładnie razem bawiły :tak:
Nie wiem czy teraz tak ogólnie to piszemy tu czy na zamkniętym???????:confused:

Witam laseczki i kawką częstuje......

Dawidku wszystkiego najlepszego!!!!!!!

No niestety znowu nie czasowa jestem......

W sobotę imprezka wreszcie bez dzieciaków.....bawiliśmy się u nas w 4 pary do 4 rano...:tak:Oj odreagowało się troszkę ;-)

W niedzielę juz z dzieciakami kolejna imprezka u sąsiadów kuzyna córeczka miała 4 urodziny ;-)

Do tego zmiana planów..........mój zamiast 14 jedzie do tej Norwegii juz w czwartek...:wściekła/y:
Musiał dzis bilet oddawać :sorry:
Mam juz dość.....nie wiem jak to wszytko zniosę.....
Na jutro A. ściągnął swoich rodziców do pilnowania dzieciaków....
może moja mama po pracy wpadnie mi pomóc.......
mamy do zrobienia full zakupów.......czyli maraton po sklepach się szykuje
icon_sad.gif

Do tego środa dzień smażenia!!!!!!!!!! i pieczenia......a będzie co robić bo jakieś 15 udek mamy kupić.........2 kg mięsa mielonego, 2kg gulaszowego........a jeszcze piersi i schaby ......

Kolega który jeździ juz tam od kilku lat......mówi ze wszystko trzeba usmażyć dzien przed......i jak wystygnie to zapakować .....i ze nic się nie zepsuje po drodze :sorry: a na miejscu to juz wszystko w zamrażare wrzucają.....:szok:

Cześć dziewczyny:-)
Dziękuje bardzo w imieniu Dawidka:tak::-)

PAULA-to zostajesz słomianą wdową:-(a ile im ta podróż zajmie?/czym jadą,samolotem??

BODZIO-nie miałaś neta od wiosny??:szok:ja bym zwariowałą:-D

MAŁAULKA-mi się wydaje też że tutaj można normalnie pisać,wiadomo że nie można się zamykać przed nikim,może jakieś inne mamy do nas dołączą:-)
A na zamkniętym to bardzije zdjecia można wklejać.....
Ostatnio za dużo się naczytałam o tym jak sobie noektóre osoby ściągają zdjęcia cudzych dzieci:cool::cool:
U nas tez jest dzisiaj śliczna pogoda,ładniej niż latem było:rofl2:

Witam :-)

Szkoła leci... zęby mojej córce też....:-D:-D:-DNiedługo dorówna Amelii :tak::-D. Czy u was podobnie?

Do tego ta leworęczność mojego dziecka odbierana jest w klasie jako zjawisko nadprzyrodzone :eek::eek::eek::confused2:.

Inny znaczy gorszy? :cool:

doris i ja życzę Dawidkowi samych najwspanialszych chwil :tak:.

paula jak chucznie i gwarno u was :-D A małżon na długo wylatuje?Ale mięcha :szok:

bodzio ja bez neta to też jak bez ręki:tak:;-):-D

asiulka ;-)

Zyczę miłego popołudnia.

reklama
Kochane żyje tylko zostałam bez komputera:wściekła/y: Jak tylko się skomputeryzuję wracam do was:tak: Narazie korzystam z kompa brata ale jemu siada karta graficzna i nie wiem kiedy mnie wyłączy:szok: Jestem zrozpaczona całą tą elektroniką:wściekła/y:

100 LAT DLA DAWIDKA!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry