reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

U nas ok.dzień zleciał szybciutko,teraz już wcześniej się ściemnia,to jakoś tak szybko leci.
Maciuś zadowolony,ze szkoły.W sumie wielkich zmian u niego nie było,bo ta sama,Pani,ci sami uczniowie tylko sala im się zmieniła.Teraz już śpi bo jutro na 8 do szkoły.Będą tak chodzili cały czas:biggrin2:
Pozałatwiałam dziś trochę spraw,to odnotowanie,MOPS i podjechałam zwiększyć sobie prędkość neta,z 1 mb,na 2 mb,za tę samą cenę 59zł,tak mi kobitka w kablówce mówiła jak byłam ostatnio(w połowie sierpnia)a tu niespodzianka tamta promocja się skończyła i mam za 59,90 prędkość 8mb/s,nieźle co??:-p:biggrin2:

reklama
Cześć dziewuszki:-):-)
U mnie dzisiaj cały dzień lało i wiało:wściekła/y:normalnie jesień :wściekła/y:
MONIA,MAŁAULKA-troszkę duża jest różnica w klasach miedzy naszymi dziećmi:eek:Na jakiej zasadzie u was to jest??

PAULA-oj się nacierpiała Wiki z tym zębem:-:)shocked2:
Dla mnie najgorszy ból to jest ból zęba i ucha:-(No to kiedy dziewczyny idą do swojego pokoju?/
No to kiedy Twój wyjeżdża??

ASIULKA-tak to jest z tymi wydatkami:wściekła/y:u mnie też pzrważnie wszystko się na raz sypie:-(
Jak wróciliśmy z Polski to zepsuł nam się wzmacniacz do tv,potem jak to się naprawiło ,to popsuł się pilot:-D:-Da potem żeby było śmiesznie zaczeły nam w telewizorze kolory zanikać:-D:-Dale też się na to sposób znalazł:tak:
Ja tam nie narzekałam na brak telewizjii,bo mogłam wtedy coś innego w domu porobić ale J to myślałam że wyjdzie z siebie:-Dale się z Niego śmiałam:-D:-D

Ja właśnie też chciałam Kubę zapisać na tenisa,ale wolał piłkę:tak:Więc nic na siłę:-)
No i na naukę pływania chciałam go zapisać,ale tutaj dziwnie to jest bo lekcje trwają tylko 30 minut:crazy::shocked2:A co to w sumie jest 30 minut,zdąży się tylko zanurzyć i już wychodzić z wody musi:confused2::eek:
No ale w sumie przydało by się jakby ktoś go nauczył:cool:

ASIULKA- i co z tym zamkniętym??
To wcześnie Maciek kończy szkołę:-)Mój Kuba to codziennie o 15.10 i potem na nic mu czasu nie starcza:-(

AS-ten Wasz Kuba to jest nadwyraz inteligentny chłopak:tak:

AFTK-mój Kuba też nie chciał iść do szkoły,ale wyszedł dzisiaj zadowolony

ASIULKA- i co z tym zamkniętym??
To wcześnie Maciek kończy szkołę:-)Mój Kuba to codziennie o 15.10 i potem na nic mu czasu nie starcza:-(

Jest już grupa utworzona tylko są jakieś kłopoty,tak mi pisała admin,jak to naprawią to będziemy miały zamknięty,jestem w temacie także jak cos to dostaniecie zaproszenia,
Tak Maciuś kończy dość wcześnie, najpóźniej kończy o zajęcia o 12.35 we wtorek i piątek.

Ostatnia edycja:
witam z ranka tradycyjnie!
zaprowadziłam syneczka na autobus i pojechał do szkółki;-),(mieszkamy w małej wiosce w której nie ma szkoły,oddalona ona jest o 8km,mamy wiec autobusy i panie które zawożą i przywożą nam dzieciaczki pod sam dom) zadowolony i chętny wiec chyba minął mu stresior pierwszaka!!

a z tymi ząbkami..ehhhh mój synek tez ma przeżycia:eek:-na szczęście trafiliśmy na dobrego stomatologa do którego Fifi idzie z chęcią i bz strachu więc jestem już spokojna!

Laski mamy zamknięty. :-):-):-)
jak tylko się ze wszystkim obrobię to powysyłam wam zaproszenia.:)
Teraz próbowałam ale mi coś nie wyszło

Dziekuję za zaufanie :zawstydzona/y:. Choc mało się znamy to jednak myślę iż zdąrzymy poznac się. :tak::-):-)

Brak czasu nie pozwala mi na zaglądanie wszędzie tam , gdzie mogę :no:i odpisywanie każdemu z osobna:-(, dlatego w celach informatycznych co u nas zapraszam na wejście w mój profil i wczytanie się w posty jakie dzis napisałam....:sorry:

Ostatnia edycja:
Witam się już po pracy:-)

Usiłowałam zajrzeć do was wczoraj ale po 30 minutach oczekiwania na wejście na stronę bb spasowałam:shocked2: Kurcze chyba nie ominie nas zakup nowego komputera bo z tym to już nie można współpracować:no: A tu jak się wali to wszystko naraz!:-( Najpierw komputer, potem pralka teraz drukarka:wściekła/y:

Nowy rok szkolny u nas zaczął się od znaczącej zmiany- przenieśliśmy Kubę do innej szkoły, bliżej naszego nowego miejsca zamieszkania a też i ze względu na jego problemy z chłopakami z tamtej klasy i muszę wam powiedzieć, że przynajmniej po tych dwóch dniach Kuba jest baardzo zadowolony:tak:
Tak sie mowi ze nieszczescia chodza parami a u Ciebie nawet trojkami poszło:-)
A Kuba sobie poradzi napewno!!
Hejka z placu boju.
Asik ja kochana migrenowe mam te bóle:wściekła/y::wściekła/y: IBUM Forte pomaga.
Ja też takie bóle mam:no: i u mnie nurofen forte:no:
U mnie wczoraj awaria była Wiki ząb rozbolał........do tego śmieszne bo jakieś 3 h wcześniej ja byłam na kontroli u stomatologa i zabrałam ze sobą młodą, zeby zobaczyła czy trzeba lakowac , czy jeszcze nie...

Wieczorejm płacz ze hej.......dałam nurofen i jakoś minęło............w szkole spokój......choć uprzedziłam panią ze moze być problem i jakby coś zeby do mnie dzoniła....po szkole dentysta i zatrucie.......i mimo leków kolejna godzina płaczu:szok::crazy::unsure: no ale juz oki i byle tak dalej.....

Zaliczyłam wreszcie aptekę.......i moja szczepionka plus leki dla mojego męza na wyjazd ( tzn jakies przeciwbólowe, goraczkowe zaplne itp) to :szok: koszt 340 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: załamka
Wow, ale Cię skasowali w tej aptece:szok:

Biedna Wiktoria to się biedulka nacierpiała:no:

U mnie dzisiaj cały dzień lało i wiało:wściekła/y:normalnie jesień :wściekła/y:
MONIA,MAŁAULKA-troszkę duża jest różnica w klasach miedzy naszymi dziećmi:eek:Na jakiej zasadzie u was to jest??

P
U nas też pogoda podobna do Waszej, zimno buro i ponuro:no:
U nas to jest tak że dziecko które ukończyło do września 4 i pół roku tak jakmoja Karolina jest z kwietnia to może iść już do obowiązkowej klas "junior infants" następny rok to "senior infants noi potem już normalnie pierwsza i teraz druga klasa, i do 6 chodzi do tej szkoły a potem idzie do college (nie wiem jak to się pisze:zawstydzona/y:) a dalej to potem pewnie studia tego już nie wiem bo nie planujemy tu tak długo być:tak::tak:

Witam w sobotę M jest dziś w domu to jak Lenka się wyśpi zabieam go na zakupy wczoraj byłam z Lenką i kupiłam sobie butki a dziś musimy węgiel do kominka kupić, bo zimno się już całkiem zrobiło, noi jeszcze go pewnie na coś naciągnę
teraz zmykam jakiś obiadek zrobić, miłego dzionka, papa

reklama
Do góry