reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witajcie ja tylko na chwilkę nie mam na nic czasu, ciągle coś do załatwienia samochodu nie mam to chodzę pieszo z wózkiem wczoraj zrobiłam ok 12 kilometrów, bo kilka razy do miasta i spowrotem noi do szkoły i ze szkoły wieczorem to myślałam że mi nogi do d...... wejdą:-D
załatwiam dokumenty i jakieś duperele związane z domem, chodzę po sklepach, trochę się sprawy skomplikowały ale myślę że będzie dobrze:tak:trzymajcie kciuki!!
Noi internet w tym domu mam do końca maja a potem dopiero po przeprowadzce więc pewnie jakiś czas mnie nie będzie, mam nadzieję że będziecie pamietać o mnie;-);-)
Paula Lenka nadal trochę smarkata ale grzeczna jest, M był jeden dzień w PL i już we wtorek wrócił i już od wczoraj w pracy.... Pazurki masz śliczne:tak:
Doris on płynął promem z IRL do Francji do LE HAVRE a potem około 15 godz jechał do domu, ale my w zeszłym roku jechaliśmy przez Anglię DO fISHGUARD potem z Dover do Calais promem i powiedzieliśmy że NIGDY WIĘCEJ to była masakra, czas ograniczony przez Anglię od promu do promu , na autostradzie wypadek i 3 godziny w korku gdzieś za Londynem prom krótko płynie więc się nie dało odpocząc porządnie, wróciliśmy ledwie żywi:no:
Ale przez Francję lubię jezdzić wychodzi nam kilka godzin dłużej ale dużo lepiej.........
Monia śliczne stroje! i buty mnie też się złote podobają!!!:tak:

No to ja idę muszę obiad robić dziś leczo żeby choć na dwa dni starczyło.... Miłego popołudnia:-)

reklama
Hej kobietki!!
Ja wlasnie skonczylam trawnik kosic,moj m jest w pracy wiec doszlam do wniosku ze sama to zrobie:-)
Paula...bardzo ladne masz te pazurki takie delikatne,zreszta na tej komunii to wy damy bylyscie;-).Super
Malaulka...trzymam kciuki zeby wszystko ci sie ulozylo tak jak ma byc:-)
Ja w sobote urodzinki mam juz te okragle:szok:szykuje sie mala imprezka,zaproponujcie jakas ciekawa salatke do grila,moze ma ktoras z was jakis wyprobowany przepis:-).
Zagladne pozniej ide kawki sie napic;-);-)
buzki

doris78- niestety nie wiem jak będzie dalej,ale już od sierpnia będę miała okazje się przekonać:tak:,bo tu rok szkolny zaczyna się wcześniej niż w Polsce.
Musze w któryś dzien zasiasc z Paulina i pocwiczyc dodawanie :-p
As 76 - synka to masz udanego,w kasze nie da sobie dmuchać :-D

ech no chwalę się
Na razie wklejam moje osobite focie z moją miłością :-D:-D:-D
tu ruszamy i Ori dostaje łydkę

dalej poszło jak z płatka

a to fotka ze środy.
Nawet nie zdążyłam zrobić strzemion a moje dziecko już mnie obfociło.
Ja wyszłam okropnie ,bo nawet pozycji jeźdżca nie zdązyłam przybrać.Za to Orina wyszła cudnie i dlatego ta fotka tutaj.:-D:-D

:-)Czesc dziewczyny:-)
PAULA-Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej dla Tatianki od interaktywnej cioci:-):-)

Aha no i Paula fajan mialas kreacje,lubie takie czekoladowe kolory:-)To chyba byl czekoladowy,brazowy cos takiego,co?/
No i czekamy na urodzinowe zdjecia:-)

AS-no pioekny ten twoj konik:-):-)
A ten Twoj Kuba to tez udany:-)
Ja mojemu wczoraj dalam kare,bo nie chcial przyjsc do domu i sadzilam ze sie tym zmartwi a on do mnie z tekstem,ze fajnie ze ma kare przynajmniej odpocznie sobie od kolegow:wściekła/y::wściekła/y:
MONIA-no i jaka w koncu salatke zrobilas?/Troszke Cie olalysmy bo zadna nic nie napisala:wściekła/y::wściekła/y:przepraszamy:-)
KASIA-a ile oni maja wakacjii???Moj Kuba tutaj chodzi do prawie konca lipca,no ale za to co chwile maja wolne,wlasnie teraz ma tydzien wolnego

Monia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!!

( czyli jestes jak moja córcia z 23 maja?????:-)) i grill był?????

Doris dzięki kochana za życzonka:tak:jutro wstawię fotki;-) bo padam po 2 dniowym grillowaniu......

As Ori jest cudna.......

Hej laski.
U nas wczorajszy dzień spędziliśmy na wsi,u babci męża.Chłopaki wyszaleli się tak że Maciuś dziś nie mógł z łóżka rano wstać bo go wszystkie gnatki i mięśnie bolały.
Emil jak zobaczył krowę to bał się jej na początku,a później to trzeba było pilnować bo sam leciał oglądać buby(tak mówił na krowę),po przeglądał wszystkie maszyny,zajrzał w każdą dziurę,ganiał kurczaczki.itd.
Jak wracaliśmy to zdążyliśmy ruszyć a Emil już spał.

Teraz uciekam ,i zajrzę może później

Paula dzieki za zyczonka,tak ja jestem z 23 maja:-) to zyczonka dla corci;-);-);-);-),grill byl bylo 14 dzieciakow i 12 doroslych,oj fajnie bylo potrzebowalam takiej imprezki,a na dodatek wlasnie w moje urodzinki dostalam prace w barze:-):-):-) jupiiii:tak:dzis bylam pierwszy dzien i jest ok.

MONIA-no to gratulacje ze masz parce i Wszystkiego Najlepszego :-)spoznione ale szczere:-)
No i imprezke milas niezla:szok::szok:tyle ludzi:-D
A praca to w jakich godzinach i co wtedy z dziewczynami???Dlugo szukalas??na caly etat?

kolo nas byl dzisiaj Dzien z Tomkiem i pojechalismy z chlopakami zeby sobie ciuchcia pojezdzili:-)ale troche bylam zawiedziona:-(inaczej to na ich stronie wygladalo:no:miala byc ciuchcia Tomkowa a byly poprostu stary parowoz:baffled::baffled:i tyle kasy za to brali:szok:
No ale potem pojechalismy nad rzeke i chlopaki w pilke troche pograli ,Kuba wpadl do wody sobie:wściekła/y::wściekła/y:no ale tylko buty zmoczyl:shocked2:

reklama
Doris...dziekuje za zyczenia:-):-):-):-):-)Pracy nie szukalam jakos tak intensywnie zadzwonila do mnie dziewczyna w sobote czy chcialabym isc do pracy z tym ze od poniedzialku nie zastanawialam sie i sie zgodzilam, pracuje od 8-14 wtorki mam wolne a weekendy pracuje,dziewczyny ida na 9 do szkoly a moj m do pracy tak jak one wiec do szkoly je podrzuci a ja juz je odbiore.
Doris a oco chodzi z tym Tomkiem,nie slyszalam o czyms takim,a chyba ze to bardziej zabawa dla chlopcow???

Do góry