reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Monia to super ze masz pracę:tak:
no i jak się pracuje? no fajne godziny pracy.....;-)

Asiulka super ze dzieciaki się na wsi wyszalały;-)

Doris to ten Tomek z bajki??????:sorry:

Byłam dzis na bilansie 2 latka z Tatianką........Wiki ;-) pojechała do Wisły na to zielone przedszkole do piątku......tam ma być,.......

reklama
Hej mamuśki serdeczne życzenia w dniu naszego święta:tak::tak:

Paula spóznione życzenia urodzinowe dla córeczki:tak:
Monia dla Ciebie także spóznione urodzinowe a okrągłe to znaczy 30 ????
Gratuluję podjęcia pracy noi godzinowo fajnie Ci spasowało:tak:
Doris to się "tomek" nie popisał, ale choć reszta dnia udana:tak:

U nas gorąco:-D Załatwiamy papierki, dokumenty, malujemy dom, kładziemy podłogi, musimy wybrać jakieś meble trochę już mamy a jeszcze trzeba dokupić......
Dziś mamy w domu kolegę z Karolinki klasy bo jego rodzice oboje mają gzamin na prawko, jeszcze koleżanka z osiedla przyszła więc wesoło:-D teraz ich wygoniłam na dwór bo Lenka mi zasnęła:tak:
Trzymajcie się cieplutko.... papa;-)

Czesc Mamuski:-)
Na sam poczatek oczewiscie:-)Wszystkiego najlepszego z okazjii Naszego swieta:-)
monia-tomek to jest taka ciuchcia u nas to jest thomas u was pewnie tez.

witam w ten wyjątkowy dzień
składam najserdeczniejsze życzenia

Przyjmij życzenia Matko kochana,
od drugiej matki z samego rana( wcześniej nie dałam rady :-p),
Niech cały dzien będzie szczęśliwy
i żeby kazdy dla Ciebie był życzliwy.
Duzo zdrowia, pomyslności, a wieczorem miłości... :tak:
Dzisiejsze bukieciki od moich skarbów.
Kubuś obudził mnie z bukiecikiem w rączkach i powiedział cudny wierszyk,aż się popłakałam z tej radości i miłości do niego.
Klaudia wręczyła mi bukiet po przyjściu ze szkoły.

bukiecik Kubusia

bukiecik Klaudusi

Ostatnia edycja:
HEJ LASKI
My wczoraj szczepiliśmy się .Emilek zniósł je nadzwyczaj dzielnie,nawet nie zauważył że pielęgniarka zrobiła mu szczepionkę,a był ukuty 3 razy.
Nawet nie zapłakał.:biggrin2:
Pani była zdziwiona ,bo mówiła że dzieciaki przy drugim i trzecim wkłuciu płaczą bardzo bo bolesne szczepionki są i boli jak się rozchodzi po rączce.
Emil dziś usnął na podłodze,Maciuś też wyszalał się na boisku z kolegami to śpi jak aniołek.
Dziś w szkole u Maciusia mamy dzień mamy,i taty.
Pani połączyła to w jedną imprezę bo dzień ojca w czerwcu jak już wakacje są.
A dopiero dziś a nie wczoraj,bo ta druga zerówka miała dziś w tej sali dzień matki,a my nie chcieliśmy łączyć grup bo nie za bardzo zgrana tamta klasa jest i woleliśmy przełożyć na następny dzień.
Mają być wiersze,poczęstunek,kawa ,herbatka,i ciasto.I przygotowały dzieciaki z Panią jakąś niespodziankę dla rodziców.

Teraz chłopaki szaleją na łóżku jeszcze w piżamach,nie chcą się gagatki poprzebierać.
Dostałam od chłopaków po bukieciku z ogródkowych kwiatuszków,i ferrero roche.Maciuś powiedział wierszyk,aż mi na serduchu się cieplutko zrobiło.
Buziole i miłego dnia życzymy

Cześć dziewczynki.
Spóźnione wszystkiego Naj z okazji Dnia Mamy!:-) Mam nadzieję że ten dzień był dla Was udany.
Ja już po zlocie Mam Czerwcowych - ale było suuuuper. Wprawdzie nasza szarańcza rozbiegała się na wszystkie strony i trzeba było mieć oczy wokół głowy, ale i tak było fantastycznie. Weronika realizowała się jako babysitterka i wszyscy chcieli Ją już na godziny wynajmować.;-)Jednak następny zlot postanowiliśmy zrobić bez dzieci;-), żeby się porządnie wybawić.:-D
Słuchajcie, mam pytanie - Weronika ma oficjalne zakończenie przedszkola 18 czerwca. Ja jestem w trójce klasowej i stwierdziłam że trzeba by już trochę podumać o prezentach dla Pań i dla Pani Dyrektor. I powiem Wam szczerze, że kurna nic mi do głowy nie przychodzi. Nie wiecie co można dać na taką okazję??? Może już coś organizowałyście, albo bardziej ode mnie kreatywne jesteście... Heeeelp!!!:sorry:

Witajcie laseczki.
U nas ok.pogoda w miarę dobra ,słonko świeci i najważniejsze że nie pada.

Wczoraj w szkole na Dniu Mamy i Taty,było super,dzieciaki spisały się na medal,ja się poryczałam jak mój Maciuś mówił wierszyk.
To on:
"Mamo, tak bardzo Cię kocham
Dziękuję Ci za twój uśmiech,
który ogrzewa mnie w różnych chwilach życia.
A najbardziej dziękuję Ci za to,że jesteś"

Po wierszykach każdy maluch wręczył rodzicom ich portret zrobiony własnoręcznie.
Pani zrobiła nam super niespodziankę,a mianowicie jakieś dwa tygodnie temu kazała przynieść do szkoły zdjęcia rodziców.Jak pytaliśmy po co to nam odpowiedziała że będą na zajęciach opowiadać o swojej rodzinie.To każdy przyniósł fotki.
I wczoraj po występie naszych dzieciaków Pani poprosiła o zgaszenie światła,i rozłożyła duży ekran i włączyła projektor,a na nim ....pokaz slajdów .
Na zdjęciach byliśmy my z naszymi dzieciakami lub bez,i przy każdej fotce wierszyk i podpisane imieniem dzieciaczka.
W szoku byliśmy,super było zrobione,każde zdjęcie ładnie obrobione do tego podkład muzyczny.Nie jednej mamusi się łezka w oku zakręciła.Ma ta nasza Pani Renia pomysły naprawdę super to zorganizowała.
Po pokazie poczęstunek kawka,herbatka i ciasto.
Ale się rozpisałam

Miłego dnia życzymy

reklama
Witam kochane!
Wracam do rzeczywistości- nareszcie po maturach!!!:-D I co najlepsze- za trzy tygodnie wakacje!!!:-D:-D:-D Poczytam was sobie troszkę i postaram się częściej zaglądać:tak: Buziaki

Do góry