reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

PAULA13-nie ma sprawy,po to takie fora sa zeby sobie pomagac ,doradzac i wspierac:-):-)
No to wiec pisze dane mojego Kuby-03.12.2002,miejsce urodzenia-gdansk,masa urodzeniowa-3.250g,37 tydzien ciazy.A teraz wazy 21 kg i mierzy 128cm:-):-):-)

Wczoraj wlasnie mojemu starszakowi wypadl pierwszy zab:-)nawet tego nie poczul ,stalo sie to jak jadl jablko:-D:-D:-Dale szczesliwy byl strasznie,czekal na to i czekal:tak:w klasie jako jedyny mial wszystkie zeby mleczne i bardzo chcial zeby wkoncu mu tez wypadl:-)

A Wam jak dzionek zlecial???

reklama
Cześć mamuśki!
Wpadam do was na 5 minut bo chociaż Kuba spędza weekend u babci to w domu jest Mateusz który broi za 10!!!:szok:
Paulamasz racje że nie mam problemu z odpowiadaniem na pytania z angielskiego:tak: to jednak wolałabym żeby uczył się normalnie w szkole. Dane mojego Kubusia-06.08.2002-Września-waga:3350-55cm-40tydzień-21kg-ubrania kupuję na 128;-)
Wpadnę do was później bo Mateusz mi tu jęczy i jęczy:wściekła/y:

Asik no to Kubuś taki lew jak i ja:szok: tez urodziłam się 06.08.........no tylko sporo lat wcześniej:tak::dry:
Uważam ze tylko się cieszyć jak taki ciekawy i pyta:-D ale jasne ze fajnie by było gdyby lekcje były zawsze w 1 klasie już lżej.
Moja pewnie jutro będzie chciała jechać spać do babci..........ona to uwielbia:tak:
Tam ma koleją atrakcję.........mojego 7 miesięcznego bratanka Igora.....

Doris no i jak dziś przyjdzie "ząbkowa wróżka"?:szok:
My mamy w poniedziałek wizytę u dentysty........mamy już mnóstwo kolorowych plomb :crazy: i teraz kolejna:rofl2: no i już na przodzie nowe jedyny..... a kiedy mu wyszły pierwsze ząbki? ile miał miesięcy? podobno jak późno wychodzą to i późno wypadają:sorry2:

Dzionek jak minął? chyba "dzień świstaka" to u mnie dobre określenie:baffled:
Właśnie teraz do Wiki przyszła koleżanka i się wygłupiają na maksa a Tati za nimi biega.......znalazłam im w necie krzyżówki i trochę rozwiązywałyśmy:confused:
ale im to wszystko szybko się nudzi :angry:
Tati zgubiła dziś dydka.............i miałam dwugodzinną awarię........jejku kiedy moje dziecko stwierdzi ze smoczek jest bleeeeeee:crazy: załamka ze smokiem no i ze spaniem.......ciągle w nocy do nas przyłazi przez co niewyspana jestem :wściekła/y:nie wiem jak ją oduczyć tego:dry:

Dobra mykam do dzieciaków.....

ja tylko na momnt podać dane do tabelki Błażej ur 26 12 2002 Kielce wagwa ur 3700 dł 56 40 tydz ciąży teraz waży 160kilo ubranka kupuje na 116 obawiam sie że będzie najmniejszy i najchudszy ale cóż zrobić taka marnocinka zniego

Witajcie Ponownie szczególne powitanie dla Doris78 koleżanki z tego samego miasta:-):-):-)

Raz już tu zaglądałam. Kilka dni temu. Ostatnio szukałam opiekunki dla dzieci i nawet mi się udało ale okazało się że praca narazie niewypaliła. Miała zacząć się w czwartek. A tak naprawdę nie wiadomo czy w ogóle wypali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

4muchy-WLASNIE nic nie mowilas ze jest taki watek:-:)-:)-(
PAULA13-no wlasnie zebowa wrozka byla w nocy:-):-)a jaki rano szczesliwy byl:-D:-D
A zeby wyszly mu jak mial 8 miesiecy:-)To ja nie wiem kiedy wypadna Dawidkowi :dry::sorry2:jemu pierwszy zab wyszedl jak mial prawie 12 miesiecy:szok::szok::szok:
BODZIO-NO to faktycznie twoj to chudziutki:-:)-(Ja myslalm ze moj to juz chudy jest,same kosci widac az strach patzec:-D:-DA jak Twoj Blazej je???bo mi Kuba strasznie:-(Dawid czasem wiecej od Niego zje:-D:-D:-D

Witam ja też urodziłam moją drugą pociech w 2002 roku, wydaje się że to było wczoraj a ona w marcu skończy 7 lat i pójdzie do szkoły.Powiem że ten wiek mnie bardzo zaskakuje starsza gdy miała 7 lat umiała czytać a pisanie też jej nieźle szło, ten mały kruszek jest leniwy wie że jak powie że czegoś nie potrafi to starsza siostra przybiegnie jej na pomoc i sprawa załatwiona :tak: Choć czasem obserwuje że idzie na łatwiznę taka mała z niej cwaniara. Teraz gdy urodziła się maleńka Martynka wie że już jest starszą siostrą i zaczyna się bardziej starać dorównać swojej starszej siostrze, ubaw mamy z nią teraz na całego.Pozdrawiam mamy

Załączniki

• IMG_1230.JPG
    IMG_1230.JPG
    36,9 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_1236.JPG
    IMG_1236.JPG
    17,5 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnio edytowane przez moderatora:
DORIS Błażej nawet je bardzo lubi parówki serki gratki z danone to pożera w ogromnych ilościach po mimo tego jest taka chudzinka że zgroza patrzeć byłam z nim u lekarza że jest taki mały ichudy porobiłam mu wszystkie badania wszystko wyszło ok dok stwierdziła że przyjdzie na niego czas że zacznie rosnąć i przybierać na wadze ale głosik to ma w klasie to tylko jego słychać buża mu sie nie zamyka cieżko go jest uciszyć nawet pani wychowawczyni na niego sie skarżyła.
ALICIJA to też masz trzy pociechy tak samo jak ja a już myślałam że jamam tylko trójke dzieci na tym wątku ile ma twoja najmniejsza pociecha ale ciekawska jestem moja ma 7m ce

reklama
Do góry