Ufff wyrzuciłam moją ekipę z domu i w końcu mam chwilę dla siebie
Paulabardzo chętnie skorzystam z zaproszenia na kawkę;-) No i faktycznie niesamowite że Ty i mój Kuba urodziliście się tego samego dnia!!!
;-)Kuba uwielbia chodzić do babci i praktycznie każdy weekend i wakacje spędza albo u jednej albo u drugiej babci. Wydaje mi się, że tam znajduje spokój bo w domu Mateusz cały czas za nim chodzi jak piesek;-)i ciągle mu przeszkadza;-)a tam jest sam babcia ma dla niego czas i po całym domu może rozłożyć się ze swoimi zabawkami i nik mu nic nie zniszczy
Co do smoczka to na szczęście mój Mateusz nigdy go nie używał więc nie mam problemu z oduczaniem ale za to "wyprowadził" tate z naszego łóżka i zajął jego miejsce
;-) I teraz mama śpi z Mateuszkiem a tatuś z Kubusiem
Dorisgratuluję pierwszych "wypadniętych" ząbków;-)
U nas pierwszy ząbek wypadł ok roku temu i do tej pory wypadły juz 3 ale narazie cisza- czekamy na kolejne
Co do wagi to mój Kuba wygląda jak taki pająk długalaśne ręce i nogi a na nich sama skóra i kości i też potrafi zjeśc ale co z tego jak minuty na miejscu nie usiedzi!
Ma takie niespożyte pokłady energii że wszystko spala na bieżąco
No a tak w ogóle to z mięsa i warzyw najbardziej lubi czekoladę
więc najbardziej mnie martwi że niewiele wartościowych rzeczy je:-(
alicjawitamy serdecznie:-)
asiulka udanej zabawy! Bawcie się dobrze:-) Podobno dzieci ok 1,5 roku mają czasami taki okres w życiu że budzą się w środku noc wyspane z ogromną ochotą na zabawę:-( U mojego Matiego tez tak bylo:-( Trwalo to jakis czas ale nie kazdej nocy i po jakims czasie mu minelo
Mam nadzieje ze i u ciebie szybciutko minie
Dobra dziewczyny uciekam bo moja banda wraca