reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

reklama
mysz to wy tez nadal nie zaszczepiliscie wcale "odrą, swinką, rozyczka"?. o to jest nas wiecej. my mielismy przyjsc w 14-15 miesiacu, a moze 13-14 kurde nie pamietam.

wg kalendarza szczepien jest 13/14 ale nam na przyklad lekarka kazala przyjsc jak Jasio bedzie mial 12... No ale tuz przed urodzinami byl chory, potem byl po chorobie i powiedzialam ze niestety wlasnie wyjezdzam... No i wracam (to juz zgodnie z prawda) pod koniec sierpnia. Panie to odnotowaly i ponaglenia nie przyslaly.
No i odwleklam o ponad 3 miesioace w ten sposob :tak:

Pyzuncia - wlasnie dlatego Priorix jest lepsza ze powiklania po niej sa ponoc slabsze... Oczywiscie nie wystepuja u kazdego.

reklama
Wiecie co nie bójcie się za bardzo tych szczepionek. Kiedyś zrobiłam dokładny wywiad na ten temat i okazuje się że to co w szczepionkach najgorsze to konserwowanie rtęcią. Z tego co wiem żadna ze szczepionek którymi były szczepione moje dzieci konserwowana rtęcią nie była. Igi byłzdaje sięMMRem a Haneczka Priorixem. Informacje na temat tego jakie szczepionki sąkonserwowane lub nie rtęcią można znaleźć na sieci.

Ja szukałam w związku z tymi przypadkami autyzmu i innych zaburzeń spowodowanych szczepionkami i wydaje się że są to uzasadnione podejrzenia w przypadku szczepionek konserwowanych rtęcią.

Pozdrawiam

Agnieszka

Do góry