reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziuś i studia

a+t=? musi być dobrze,napewno dasz sobie radę!!!Ja mam ten komfort ze szkołą,że rodzę na początku lipca i do pażdziernika mam troszkę czasu ale boję się czy dotrwam nierozdwojona do końca sesji letniej w tym roku akademickim...czy mały się nie pośpieszy ;)U mnie juz też zaczął się nowy semestr,plan okropny bo od 8.30 do 20 siedzenie non stop na tyłku w szkole,i to jeszcze ćwiczenia zrobili wieczorem...Trudno jest wytrzymać tyle godzin siedząc,dlatego w przerwach staram się spacerować.Dobrze że to tylko raz w tygodniu ale właśnie sie dowiedziałam że uzupełnienia programowe z jednego przedmiotu od przyszłego tyg będą w niedziele rano :mad:A do tej pory niedziele były wolne...Taki los studentów zaocznych...

reklama
Hej, ja jestem na 3 roku studiow na 6 semetrze przede mna jeszcze 2 lata studiow, jesli patrzec na kalendarz ja bede miec rozwiazanie dokladnie na 7 semetrze studiow czyli koniec paździenika. Nie jestes jedyna ktora jest w ciazy i na studiach, ja nie zamierzam brac dziekanki jedynie rozpatruje indywidualny tok nauczania. Glebokoi wierze ze dam rade.

Kobitki, dacie radę na pewno, trzeba sie tylko zorganizować odpowiednio :)
ja juz z dzieckiem zaliczyłam dwa semestry i jakoś dało rade, został mi jeszcze jeden :)
Laski robią doktoraty z maluchami przy piersi, więc to musi być możliwe ;)

Martyna pisze:
Kobitki, dacie radę na pewno, trzeba sie tylko zorganizować odpowiednio :)
ja juz z dzieckiem zaliczyłam dwa semestry i jakoś dało rade, został mi jeszcze jeden :)
Laski robią doktoraty z maluchami przy piersi, więc to musi być możliwe ;)
najwazniesze to wierzyc w siebie i sie nie dac hihi:)

hetera pisze:
Ja mam podobnie :) jestem na 4 roku, a przede mną jeszcze 2 lata (w sumie 6). Też nie biore dziekanki żadnej, dzidziuś pojawi się na świecie we wrześniu i jakoś sobie z mężem damy radę... przynajmniej tak myślimy 8) Rozważam indywidualny tok nauczania, ale u nas mogą z tym być problemy ::) MImo wszystko jestem dobrej myśli i na naszego maluszka czekam z utęsknieniem :laugh:
ITN to chyba dobre wyjscie:)Hetera a ze zapytam...co studiujesz i gdzie????Buzka:))

reklama
hellou!..

a co to ten ITN? mozna to wziac na kazdym uniwerku? bo ja slyszalam tylko o IOS/ITS. a ITN - tak jak ja go rozumiem - pozwala ci nie chodzic na zajecia i zaliczac wszystko, kiedy ci wygodnie?

aaa! jeszcze jedno sobie przypomnialam! jest cos takiego - przynajmniej u mnie - jak dziekanka z prawem do egzaminow. o co chodzi? moge nie chodzic na zajecia i podchodzic tylko do egz.?

buzka...
aenye

Do góry