reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziory XII

reklama
A u nas dzisiaj sypie i jest slicznie jak w bajce.Zaraz ide z mala na spacer.Ja ostatnio sobie farbowalam tonikiem z garnier kastran i zastanawiam sie czy jeszcze farbowac czy trzymac zeby moj kolor naturalny byl.Pewnei i tak nie wytrzymam i ufarbuje.
Moj maz mowi ze czuje juz swieta ale ja nie:no:Z tesciowa na wspole przygotowujemy swieta wiec nie bedzie tak zle.
Aniu Barus super macha raczkami:-DAntonia znowu skacze na nozkach albo macha sie na boki.

U mnie jest pogoda poraszkowa:no:Jest na plusie ale wieje,pada ...fujjj
Bartek szaleje i nawet o spaniu nie mysli a ja chciałam cos ogarnac jak bedzie drzemał:no:

sluchajcie panie kochane ... ja wiem ze serw wam padl ale skoro "u nas" sie zadomawiacie to po pierwsze zapytajcie co my na to, po drugie jak chcecie miec strikte wlasna grupe to stworzcie watek zamkniety !! a tak wbijacie sie tu bez slowa, nie odpowiadacie i nie reagujecie na nasze posty ... sory ale mnie sie ten typ nie podoba!!

sluchajcie panie kochane ... ja wiem ze serw wam padl ale skoro "u nas" sie zadomawiacie to po pierwsze zapytajcie co my na to, po drugie jak chcecie miec strikte wlasna grupe to stworzcie watek zamkniety !! a tak wbijacie sie tu bez slowa, nie odpowiadacie i nie reagujecie na nasze posty ... sory ale mnie sie ten typ nie podoba!!

Mea_osi Ty mówisz poważnie?:dry: A czy jesteś jakimś adminem albo moderatorem forum?? z tego co mi wiadomo każdy może sobie wejść na PUBLICZNE forum i założyć grupe...my ze sobą piszemy od początkowych miesięcy ciąży więc mamy własną grupe, podpinać się pod istniejący wątek jest bez sensu bo się nie znamy...nie mamy wątku zamkniętego bo kto chce to zawsze może z nami pisać...nie wiem kogo niby mielibyśmy pytać o zgode?? Ciebie?? a na posty gdybyś przypadkiem nie zauważyła reagujemy...

Mea_osi Ty mówisz poważnie?:dry: A czy jesteś jakimś adminem albo moderatorem forum?? z tego co mi wiadomo każdy może sobie wejść na PUBLICZNE forum i założyć grupe...my ze sobą piszemy od początkowych miesięcy ciąży więc mamy własną grupe, podpinać się pod istniejący wątek jest bez sensu bo się nie znamy...nie mamy wątku zamkniętego bo kto chce to zawsze może z nami pisać...nie wiem kogo niby mielibyśmy pytać o zgode?? Ciebie?? a na posty gdybyś przypadkiem nie zauważyła reagujemy...

ak mea jest naszym modem:) no i na jednego posta zescie zareagowaly tylko:/ moze 2...

reklama
Mea-si sorki w takim razie :) ale nie myślałam że aby założyć wątek trzeba pytać o zgode, a dołączać się do grupy dziewczyn, które też urodziły wtedy co my jest troche bez sensu po takim czasie...nie uważasz?

Do góry