reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziory XII

Hej i ja sie melduje!Asiu kochana buziaki dla ciebie.Brakowalo mi poklikania z wami:tak:
Mam, nadzieje ze reszta tez dolaczy.Jakos mi troche ciezko sie tu rozpatrzec gdzie co jest tak sie przyzwyczailam do tamtego forum.

reklama
Dziewczyny piszcie co tam u was.Asiu jak tam urodzinki minely Nikusia?
My tydzien temu mielismy grype jelitowa.Robilam sobie ostatnio badanie krwi i wyszlo ze mam anemie i poporodowa niedoczynnosc tarczycy.Biore zelazo a w czartek ide na USG tarczycy wiec dowiem sie czy mam brac leki.

JA nie mam co pisać...Kuba mnie do szału doprowadza, a Bartuś biedaczek męczy się z ząbkami, nie chcą mu się przebić :no: a tak poza tym tą są kochani...:-) mąż w Kielcach, od poniedziałku tamtego może do tej środy lub czwartku, zero pomocy, przed świętami nic nie zrobie bo z moimi dziećmi nic się nie da zrobić :wściekła/y: no i cóz...do dupy...nawet nie wiem czy będziemy mieć kase na zrobienie roczku Bartkowi:zawstydzona/y:

no witajcie mamuski......ja tez sie melduje...szkoda tylko ze madzior i inne nie beda mogly tu pisac....a GRASZKA?

U NAS LECI MAŁY CHODZI ALE DALEJ SIE GIBA, SPADŁ MU APETYT MARUDZI JEST ROZPIESZCZONY I WOGOLE DAJE W KOSC, JA NA SWIETA TYRAM Z MEZEM OD 3 DNI BO MIESZKANIE TRZEBA BYŁO ODGRUZOWAC NA WIGILIE BO BEDE MIEC W DOMU CHYBA 13 OSOB......A JESZCZE ZAKUPY I GOTOWANIE....CHODZIMY NA POLKO CODZIENNIE I KURCZE TU MAMA PROBLEMA...KRZYCHOWI NA BUZCE ZROBIŁA SIE TAKA NI TO WYSYPKA NI TO TAKA SUCHA SKÓRA...NO KURCZE SMAROWAŁAM JUZ CHYBA WSZUSYKIM CO MIAŁAM POD REKĄ I NIC......ODSTAWIAŁM NABIAŁ BO BAŁAM SIE ZE TO MOZE JAKIES UCZULENIE I NIC...ZNACIE JAKIES MASCI DOBE?

DOBRA ZMYKAM BO SIE MI BESTIA OBUDZIAŁA:)

Gosia a może poprostu od zimna ma taką suchą zaczerwienioną skórke na buzi...mój Kuba tak ma że jak pobędzie troche na zimnie to zaraz ma czerwone polichy i takie drobniutkie chrosteczki...spróbuj Krem Nivea na każdą pogodę! U mnie dzisiaj wieje straszny wiatr i mimo że jest 5st. na plusie to nie da się wyjść z domu bo by mi łeb urwało!!

U nas na wigilii bywało 16 osób, ale bracia się pożenili i z musu (ich żony nie chcą być u nas na wigilii tylko u swoich rodziców) muszą spędzać wigilie u teściów, ale zawsze po wigilii przyjeżdżają do nas i jest gwarno i wesoło:-) w tym roku chyba będzie 11 osób! a tu ani nie posprzątane, ani nic prygotowane no kicha poprostu! a gdzie tam do zakupów jeszcze :dry:

Ania ale ja go własnie tym kremem smaruje..nawet tym do pupi na odparzenia tym na b...co mi poleciłas i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze jedno ja mam isc na szczepienie jak mały skonczy 13 miesiecy czy jak zacznie???????????????????????????????

Czyli Krzyś ma poprostu wrazliwą cere na warunki pogodowe ;-) ja mam termin szczepienia na 27 stycznia czyli jak Bartuś skonczy 13 miesięcy:blink:

reklama
Do góry