reklama
andzia1907
Początkująca w BB
I ja się zgłaszam tylko pod troche innym nickiem bo mój ktoś tu zajął...
Dziewczyny piszcie co tam u was.Asiu jak tam urodzinki minely Nikusia?
My tydzien temu mielismy grype jelitowa.Robilam sobie ostatnio badanie krwi i wyszlo ze mam anemie i poporodowa niedoczynnosc tarczycy.Biore zelazo a w czartek ide na USG tarczycy wiec dowiem sie czy mam brac leki.
My tydzien temu mielismy grype jelitowa.Robilam sobie ostatnio badanie krwi i wyszlo ze mam anemie i poporodowa niedoczynnosc tarczycy.Biore zelazo a w czartek ide na USG tarczycy wiec dowiem sie czy mam brac leki.
andzia1907
Początkująca w BB
JA nie mam co pisać...Kuba mnie do szału doprowadza, a Bartuś biedaczek męczy się z ząbkami, nie chcą mu się przebić a tak poza tym tą są kochani...:-) mąż w Kielcach, od poniedziałku tamtego może do tej środy lub czwartku, zero pomocy, przed świętami nic nie zrobie bo z moimi dziećmi nic się nie da zrobić no i cóz...do dupy...nawet nie wiem czy będziemy mieć kase na zrobienie roczku Bartkowi
no witajcie mamuski......ja tez sie melduje...szkoda tylko ze madzior i inne nie beda mogly tu pisac....a GRASZKA?
U NAS LECI MAŁY CHODZI ALE DALEJ SIE GIBA, SPADŁ MU APETYT MARUDZI JEST ROZPIESZCZONY I WOGOLE DAJE W KOSC, JA NA SWIETA TYRAM Z MEZEM OD 3 DNI BO MIESZKANIE TRZEBA BYŁO ODGRUZOWAC NA WIGILIE BO BEDE MIEC W DOMU CHYBA 13 OSOB......A JESZCZE ZAKUPY I GOTOWANIE....CHODZIMY NA POLKO CODZIENNIE I KURCZE TU MAMA PROBLEMA...KRZYCHOWI NA BUZCE ZROBIŁA SIE TAKA NI TO WYSYPKA NI TO TAKA SUCHA SKÓRA...NO KURCZE SMAROWAŁAM JUZ CHYBA WSZUSYKIM CO MIAŁAM POD REKĄ I NIC......ODSTAWIAŁM NABIAŁ BO BAŁAM SIE ZE TO MOZE JAKIES UCZULENIE I NIC...ZNACIE JAKIES MASCI DOBE?
DOBRA ZMYKAM BO SIE MI BESTIA OBUDZIAŁA
U NAS LECI MAŁY CHODZI ALE DALEJ SIE GIBA, SPADŁ MU APETYT MARUDZI JEST ROZPIESZCZONY I WOGOLE DAJE W KOSC, JA NA SWIETA TYRAM Z MEZEM OD 3 DNI BO MIESZKANIE TRZEBA BYŁO ODGRUZOWAC NA WIGILIE BO BEDE MIEC W DOMU CHYBA 13 OSOB......A JESZCZE ZAKUPY I GOTOWANIE....CHODZIMY NA POLKO CODZIENNIE I KURCZE TU MAMA PROBLEMA...KRZYCHOWI NA BUZCE ZROBIŁA SIE TAKA NI TO WYSYPKA NI TO TAKA SUCHA SKÓRA...NO KURCZE SMAROWAŁAM JUZ CHYBA WSZUSYKIM CO MIAŁAM POD REKĄ I NIC......ODSTAWIAŁM NABIAŁ BO BAŁAM SIE ZE TO MOZE JAKIES UCZULENIE I NIC...ZNACIE JAKIES MASCI DOBE?
DOBRA ZMYKAM BO SIE MI BESTIA OBUDZIAŁA
andzia1907
Początkująca w BB
Gosia a może poprostu od zimna ma taką suchą zaczerwienioną skórke na buzi...mój Kuba tak ma że jak pobędzie troche na zimnie to zaraz ma czerwone polichy i takie drobniutkie chrosteczki...spróbuj Krem Nivea na każdą pogodę! U mnie dzisiaj wieje straszny wiatr i mimo że jest 5st. na plusie to nie da się wyjść z domu bo by mi łeb urwało!!
andzia1907
Początkująca w BB
U nas na wigilii bywało 16 osób, ale bracia się pożenili i z musu (ich żony nie chcą być u nas na wigilii tylko u swoich rodziców) muszą spędzać wigilie u teściów, ale zawsze po wigilii przyjeżdżają do nas i jest gwarno i wesoło:-) w tym roku chyba będzie 11 osób! a tu ani nie posprzątane, ani nic prygotowane no kicha poprostu! a gdzie tam do zakupów jeszcze
Ania ale ja go własnie tym kremem smaruje..nawet tym do pupi na odparzenia tym na b...co mi poleciłas i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze jedno ja mam isc na szczepienie jak mały skonczy 13 miesiecy czy jak zacznie???????????????????????????????
andzia1907
Początkująca w BB
Czyli Krzyś ma poprostu wrazliwą cere na warunki pogodowe ;-) ja mam termin szczepienia na 27 stycznia czyli jak Bartuś skonczy 13 miesięcy
reklama
Asiunia008
Początkująca w BB
Witam!!!
Jak milo,ze nie jestem sama....
Tak,powiadomilam reszte dziewczyn:Kaske,Goske,Graszke i Beate.Szkoda,ze do Madzi i Ivonki nie mamy dostepu
Kochane,Nikuś też lazi jak szlony.I tyez jeszcze sie kiwa,ale coraz mniej...Dam tu wam kolejny filmik..
http://www.youtube.com/watch?v=lWRT7gE7pnw
Jak milo,ze nie jestem sama....
Tak,powiadomilam reszte dziewczyn:Kaske,Goske,Graszke i Beate.Szkoda,ze do Madzi i Ivonki nie mamy dostepu
Kochane,Nikuś też lazi jak szlony.I tyez jeszcze sie kiwa,ale coraz mniej...Dam tu wam kolejny filmik..
http://www.youtube.com/watch?v=lWRT7gE7pnw
Ostatnia edycja: