reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziory XII

Aha zapomniałam się pochwalić, wczoraj bratowa zrobiła mi wreszcie porządek z odrostami i podcięła włosy :-Dtroche za krótk jak dla mnie ale mądry Polak po szkodzie

reklama
U nas imprezka wyszla bardzo fajnie:-)Nikus jak pewnie widzialyscie na fotach wybral klucze....
Nikuś dostal krzesełko uczydełko(polecam wszystkim),żółwia alberta,fotel pluszowy w ksztalcie tygryska,ubranka "wujcik","h&m",dresik "puma",baśnie i kaske:-D

Poza tym mezus przyjechal nowym autkiem na 2 tygodnie:happy2:I jak narazie cieszymy sie sobą:-):-):-)

A Nikuś bierze to żelazo i dzięki Bogu kupa jest po nim normalna:-D:-D:-D

Aniu ja tez bylam u fryzjera i kurcze miala mi zrobic biale wlosy,ale farby nie miala i wyszly jakies żółto-blod.Na szczescie już sobie pofarbowalam na bialo...

Tylko dziwna fryzjerka.Przed wizyta u niej dowiadywalam sie i pytalam czy ma platyne.Mowila,ze ma .A jak poszlam to nie miala:wściekła/y:

Nikusiowi wyrosły rogi :-) a ja nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam z Bartkiem na spacerze...jest tak zimno że szok! a jak cieplej to wieje straszny wiatr:wściekła/y:

Ja ma czasami problem bo jak wchodze na to forum to mnie z netu wyrzuca:wściekła/y:
Asiu super ze imprezka sie udała- Nikus i Oli wygladali bardzo elegancko no i Ty kochana kwitnaca;-)
U mnie tez jeszcze dom przypomina ruine - nie wiem kiedy ja go doprowadze do porzadku:dry:
Bartus na spacerek wychodzi raz dziennie moze na 15 minut bo wieje i jest mokro- a on nauczył sie uciekac i po kryjomu chce jeśc snieg;)

Aniu to dawaj fotke jakie masz wloski:-):-):-):-):-):-)

Kurcze jak dzieci są do siebie podobne...Nikus tak samo zaklada butka i skarpetki Olusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zrobiliśmy wczoraj choinke i powiesilismy na niej cukierki.I teraz Nikuś caly czas je zdejmuje,przynosi je do mnie i mowi "da da":-):-):-):-)

reklama
Ja sama sobie farbuje włosy- sprawdzona farbą(lorealem bardzo bardzo jasy blond) i wychodzi własnie platyna.Musze tez jednak odwiedzić fryzjera zeby troche podciąc grzywkę- znając życie to mi obetnie ja za krótko i bedę żałowała:-D

Aniu Bartus jest słodki:happy2:
Nikus wygląda jak reniferek:-D

Do góry