reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Moje starsze mieli ciemieniuchę jak mydłem ich myłam, teraz tylko Oilatum i szampon J&J.
izabela 1982
Fanka BB :)
Gabrys ma duza ciemienuche od poczatku, trudno sie tego pozbyc. Teraz kolezanka mi przyslala z Polski Olejuszke. Wczoraj probowalam, troche zeszlo, ale maly nie lubi tego wyczesywania
Marta1981
Rodzyneczka
izabela, ja przed kąpielą smarowałam grubo oliwką w żelu J&J i przykrywałam płatkami kosmetycznymi, po jakichś10-15 minutach kąpiel, mycie szamponem i wyczesanie - 2 zabiegi i po problemie;-).
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
dzięki dziewczynki, wyczesuję i oliwię i jakby trochę mniejsza :-)
H
Harsharani
Gość
Olo byl lysy przez wyczesywanie i pozniej zaczelam myc specjalnym szamponem... Zniklo po 3 myciach..trzeba bylo troche wyczesac,ale to malutko.. Teraz mamy szczescie, ze prawie Rubens nie ma, ale jak tylko cos widze to traktuje dentinoxem wlasnie i znika.
Marta1981
Rodzyneczka
Harsh - Dentinox jest na ząbkowanie a nie ciemieniuchę;-) - ja też w późnych nocnych porach nie kojarzę;-).
futrzakowa
yea! to ja!
a coś się stanie jak nie oliwkuję główki? mały ma niewielką ciemieniuchę i parę takich żółtych łusek... nie zejdzie samo? w sensie bez oliwki... bo czesać to czeszę go i wyczesuję codziennie wieczorem.
reklama
H
Harsharani
Gość
Marta, w UK dentinox ma cala game produktow- nawet preparat na kolke I ten szampon tak wyglada: