reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Przede wszystkim pleśniawek nie wolno ścierać, więc nie próbuj sprawdzać w ten sposób, a wyglądają jak twarożkowaty nalot. U nas były głównie na języku.
a ja się źle wyraziłam:-) nie chodziło mi by ścierać (bo moga powstać ranki) tylko jak się dotknie to możnaby zetrzeć.
Byłyśmy się z Młodą zważyć i akurat w przychodni pediatra była to zajrzała no i pleśniawek nie ma, badanie na posiew powtórzone, czekamy na wynik...a ja musze wyluzować zdecydowanie, tylko to czasem takie trudne
Dzięki dziewczyny :*
Dzięki dziewczyny :*
Dove chodzi o piszczele? jak tak to moja ma takie pałaki ze hej smiałam sie co to za modelka bedzie z krzywymi nogami a kuzynka mi powiedziała ze nozki nabieraja kształtow nawet do roku,ale nie zwrociłam uwagi czy ma rowno krzywe
K
koncia
Gość
dove, u nas też 1 jakby ciut bardziej krzywa
A jeszcze się pochwalę.
Ciotka mi doradziła, żeby do kąpieli dodawać Maksowi mąki ziemniaczanej, bo po niej skóra jest śliczna i gładka. Jak pewnie pamiętacie, pisałam, że mieliśmy duże problemy z suchą skórką, parafina ciut pomogła, ale to nie wystarczyło. No i po kilku dniach stosowania kartoflanki moje dziecko rzeczywiście ma mięciutką skórę, bez podrażnień, nie swędzi go już i jest taka przyjemna w dotyku, że nie mogę przestać go głaskać. ) także polecam!
A jeszcze się pochwalę.
Ciotka mi doradziła, żeby do kąpieli dodawać Maksowi mąki ziemniaczanej, bo po niej skóra jest śliczna i gładka. Jak pewnie pamiętacie, pisałam, że mieliśmy duże problemy z suchą skórką, parafina ciut pomogła, ale to nie wystarczyło. No i po kilku dniach stosowania kartoflanki moje dziecko rzeczywiście ma mięciutką skórę, bez podrażnień, nie swędzi go już i jest taka przyjemna w dotyku, że nie mogę przestać go głaskać. ) także polecam!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lokata
Fanka BB :)
Hmm, a ja mam inny dylemat ...
... chciałabym wprowadzić Małej jakieś stałe pory karmienia mm, w tym słoiczek i herbatka i nie bardzo umiem sie z tym uporać ... rozpisałam to mniej więcej tak ...
08:00 - butelka z cycowym
10:30 - mm
12:00 słoiczek
13:00 - mm
15:30 - mm
18:30 - mm
No i w nocy cycuś.
A Wy macie jakiś plan karmienia w ciągu dnia? Pochwalcie się.
... chciałabym wprowadzić Małej jakieś stałe pory karmienia mm, w tym słoiczek i herbatka i nie bardzo umiem sie z tym uporać ... rozpisałam to mniej więcej tak ...
08:00 - butelka z cycowym
10:30 - mm
12:00 słoiczek
13:00 - mm
15:30 - mm
18:30 - mm
No i w nocy cycuś.
A Wy macie jakiś plan karmienia w ciągu dnia? Pochwalcie się.
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
lokata- u nas tak:6.15(jak budzik codziennie)-210ml ; ok10.00- sloiczek; ok11.00 herbatka; 14.00,17.00-180ml mleczka; 20.00-150ml bo juz wtedy zasypia i wiecej nigdy nie wypija. A w nocy nic wiecej nie dostaje bo sie nie budzi wiec ok)
reklama
Mąka ziemniaczana to stary sposob,czesto polecany dzieciom z AZSdove, u nas też 1 jakby ciut bardziej krzywa
A jeszcze się pochwalę.