reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

reklama
U nas też wilgotne szpyry, a chłodne chyba właśnie dlatego, że wilgotne..
W ogóle teraz jak walczymy z tym katarem, to mimo, że Jasiek nie ma gorączki to cały się strasznie poci :/

Papcia skoro nam mowiono ze kleik kukurydziany nie zatwardza to kaszka kukurydzina pewnie tez nie

my tez mamy wilgotne stopki a raczki do tego tez zimne bo ciagle obgryzane;)

wiecie...a mnie zaczęło cos martwić... pępuszek (a dokładniej to zawiniątko w środku pępuszka) po obwodzie jest zaczerwieniony ... brudne nie jest (odginam mu od 2 dni i dokładnie patrzę), zakażenia chyba nie ma bo przecież by go bolało a nie boli jak gmeram... qrde...nie wiem! na pewno się nie pogarsza... ale chyba warto pokazać lekarzowi...

reklama
Futerko zapytac dr zawsze mozna, ale ja np mysle czy to zaczerwienienie nie robi sie dlatego walsnie ze tam grzebiesz? Kurcze to straszne delikatne miejsce no ale sie moge mylic...hm

Do góry