reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziwne upławy

reklama
No to poczekaj na tą wizytę, którą będziesz mieć i niech Ci lekarz powie, co się dzieje.
okej przestraszyłyście mnie trochę nie ukrywam.. teraz jeszcze według kalendarza wychodzi mi że powinnam mieć od dziś dni płodne może dlatego taki ten ból jajnika i podbrzusza, no bo gdyby była ta ciąża to test byłby pozytywny, przynajmniej mi się tak wydaje jeżeli beta miałaby być podwyższona

okej przestraszyłyście mnie trochę nie ukrywam.. teraz jeszcze według kalendarza wychodzi mi że powinnam mieć od dziś dni płodne może dlatego taki ten ból jajnika i podbrzusza, no bo gdyby była ta ciąża to test byłby pozytywny, przynajmniej mi się tak wydaje jeżeli beta miałaby być podwyższona
Plamisz od jakiegoś czasu, ale to my Cię nastraszyłyśmy?

Plamisz od jakiegoś czasu, ale to my Cię nastraszyłyśmy?
chodzi mi o to że wasze podejrzenia padły na ciążę pozamaciczną, plamieniami ja się martwię od początku i mogłam sobie wybrać wizytę albo 4 stycznia w przychodni albo prywatnie na poniedziałek bo nie ma miejsc wcześniej, niestety muszę poczekać do poniedziałku

chodzi mi o to że wasze podejrzenia padły na ciążę pozamaciczną, plamieniami ja się martwię od początku i mogłam sobie wybrać wizytę albo 4 stycznia w przychodni albo prywatnie na poniedziałek bo nie ma miejsc wcześniej, niestety muszę poczekać do poniedziałku
No bo na to by te plamienia wskazywały, ale skoro test negatywny, to tu możesz odetchnąć. Po prostu musi to zobaczyć lekarz, tu nikt na 100% Ci nie powie, co się dzieje.

Może przyplątała Ci się jakaś infekcja i stąd te upławy.
Skoro test negatywny, to moim zdaniem nie będzie to ciąża pozamaciczna. Mogłaś mieć ciążę biochemiczną, a teraz organizm nieco "zgłupiał" od hormonów i stąd takie objawy.

Skoro test negatywny, to moim zdaniem nie będzie to ciąża pozamaciczna. Mogłaś mieć ciążę biochemiczną, a teraz organizm nieco "zgłupiał" od hormonów i stąd takie objawy.
no dziwne to takie nie powiem że nie, co do infekcji to właśnie nic mnie nie szczypie , nie swędzi, nie mam jakiś takich objawów. Też o tym na początku pomyślałam i o infekcji pęcherza ale biorę antybiotyk od 10 dni na zatoki, więc raczej nie pęcherz, myślałam że może grzybica bo czasem tak miałam przy braniu antybiotyku ale to nie są takie objawy jak przy niej

jedyne co to też wzdęta jestem bardzo , pobolewa mnie podbrzusze ( dziś zaczął też prawy jajnik bo prawdopodobnie zaczynają się dni płodne) i te upławy, albo różowe albo takie obfite biało żółte z krwią

reklama
No to możliwe, że jednak jakaś infekcja - antybiotyk powybijał dobre bakterie i doszło do zakażenia.
Może spróbuj wziąć jakiś probiotyk ginekologiczny. Nawet jeśli nie pomoże, to nie powinien zaszkodzić.

Do góry