Dziewczyny wizytę mam dopiero 14 września ,ale chciałabym zapytać Was o Wasze brzuszki ..wciąż ktoś się mnie dosłownie czepia ,że mam duży brzuch jak na 6 miesiąc ...w pierwszej ciąży wydaje mi się ,że był trochę mniejszy ..już nie wiem jak reagować ..pod koniec grudnia mam termin .co Wy o tym myślicie ?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nic. Rozmiar brzucha świadczy dokładnie o niczym.Dziewczyny wizytę mam dopiero 14 września ,ale chciałabym zapytać Was o Wasze brzuszki ..wciąż ktoś się mnie dosłownie czepia ,że mam duży brzuch jak na 6 miesiąc ...w pierwszej ciąży wydaje mi się ,że był trochę mniejszy ..już nie wiem jak reagować ..pod koniec grudnia mam termin .co Wy o tym myślicie ?
Jestem tego samego zdania ,jeszcze tekst : ale Cię wysadziło...Ja nie wiem, kiedy ludzie sie ogarna. Te pytania i komentarze na temat brzucha sa wgl nie na miejscu![]()

G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Ja bym odpowiadała, że jak na trojaczki to wcale nie jest taki duży i odwracała się na pięcie. Przy takiej sensacji jak trojaczki to rozmiar brzucha przestaje być ciekawym tematem
A tak serio to nie przejmuj się i olej. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe i żebyś Ty się dobrze czuła.

A tak serio to nie przejmuj się i olej. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe i żebyś Ty się dobrze czuła.
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
To odpowiadaj do takiej osoby, że ma nienaturalnie dużą głowę, no ale może taka uroda podobnie jak u Ciebie z brzuchem.A napisałam o tym brzuszku z czystej ciekawości...bo juz zaczynam myśleć nad jakimiś ripostami . Ileż można tłumaczyć ,że taka moja uroda ..
Ludzie mnie osłabiają. Mały brzuch źle, duży źle, nie w ciąży też źle, w ciąży źle. Czemu komuś nie wypada powiedzieć, że ma nie wiem krótkie nogi, albo duże dłonie no ale kobiecie w ciąży można powiedzieć wszystko...
reklama
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Wypada się zapytać czy dana osoba ma z kolei mózg na miejscu, ewentualnie czy słyszała o czymś takim jak takt i dobre wychowanie.Mnie co jakiś czas ktoś zapyta czy mam na pewno jedno dziecko w środkuzaczęłam niedawno 7 miesiąc
Moja znajoma kiedyś usłyszała taki komentarz o bliźniakach choć w drodze był jeden człowiek. No ale u mnie w otoczeniu poszedł taki bulwers. W takich momentach cieszę się, że mam przy sobie takich ludzi.