reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

ile czasu zajęło ci te 20 kg?
i jeszcze jeśli mogę zapytać....ile wazysz :))))))))bo na zdjęciu co prawda widać tylko buzię,ale za to jakąś szczupłą :p

RIKAPA najlepsze życzenia dla słodkiej solenizantki!!!wielka buuuuuuuzia!

reklama
:-) dzięki dziewczyny za życzenia ;-) już jesteśmy po urodzinkach mała zadowolona i szczęśliwa choć nie wszystkie prezenty doszły niestety :-( (allegro) ale to trochę moja wina bo na ostatnią chwilkę zamawiałam :zawstydzona/y:

ile czasu zajęło ci te 20 kg?
i jeszcze jeśli mogę zapytać....ile wazysz :))))))))bo na zdjęciu co prawda widać tylko buzię,ale za to jakąś szczupłą :p

RIKAPA najlepsze życzenia dla słodkiej solenizantki!!!wielka buuuuuuuzia!

u mnie zawsze buzia byla szczupla, a waze mega duzo, przed ciaza wazylam 80 i przy moim 175 wzroscie naqet mi to nie przeszkadzalo, a w ciazy przytylam 40kg i teraz juz po tym schudnieciu waze az 102kg, na szczescie mam wzrost, ale brzuch nadal okropny
a 20kg schudlam w 6 mies

no dobra,a jak ja przy 156 cm wazyłam niespełna 97 kg??!!!???!!!teraz też jestem mega gruba,bo dzisiaj juz ponad 80(jakoś mi przybyło ):p chyba przez to że mam okres (się pocieszam...)ale u mnie tez problemem jest gigantyczny brzuchol :((((tego świnstwa ciężko się pozbyć, buuuuuuu kufa!

no dobra,a jak ja przy 156 cm wazyłam niespełna 97 kg??!!!???!!!teraz też jestem mega gruba,bo dzisiaj juz ponad 80(jakoś mi przybyło ):p chyba przez to że mam okres (się pocieszam...)ale u mnie tez problemem jest gigantyczny brzuchol :((((tego świnstwa ciężko się pozbyć, buuuuuuu kufa!
ja juz sama nie wiem co robic, ale juz 8 miesiac dukana mam dosyc, tym bardziej ze teraz tak waga nie spada

Dziewczyny ja niestety Dukana nie próbowałam ale jak mówisz mamusia2008 że waga ani drgnie to może lepiej zmienić dietę a nie się męczyć ?? ja znalazłam w końcu dietetyka zobaczymy jaką mi dietę ułoży dam znać jak co... a do brzucha to tez mam gigantyczny jak poszłam do dentystki na wyrwanie ósemki to mi powiedziała : "a pani w ciąży i chce zęby usuwać" głupio jej się zrobiło jak powiedziałam że nie jestem w ciąży ech.....

ja ostatnio troche odpuścilam diete :((( niedlugo pewnie zaczne od nowa,wiem ze to nie dobrze ale trudno,nie jem duzo ale nawet jak pilnowalam sie dukana to waga jakos spadac nie chciala :(

Hej, ja strasznie przeżywam, że jestem duża.. Ciągle mam doła, a na dodatek mąż w ogóle mnie nie wspiera!:no: Ciągle się kłócimy, wyzywamy się na wzajem, oboje na siebie 'wrzucamy', a potem pyskówki lecą.. Nie jestem osobą, która sobie 'da'. Ale też mam dośc takiego życia! Już zaczęłam od próbowania rozmawiac z nim, bez żadnych kłótni, a od dziś zamierzam się odchudzac! To, że jestem gruba nie znaczy, że może mnie traktowac jak jakąś szmatę do podłogi! :zawstydzona/y:

Dziewczyny ja niestety Dukana nie próbowałam ale jak mówisz mamusia2008 że waga ani drgnie to może lepiej zmienić dietę a nie się męczyć ?? ja znalazłam w końcu dietetyka zobaczymy jaką mi dietę ułoży dam znać jak co... a do brzucha to tez mam gigantyczny jak poszłam do dentystki na wyrwanie ósemki to mi powiedziała : "a pani w ciąży i chce zęby usuwać" głupio jej się zrobiło jak powiedziałam że nie jestem w ciąży ech.....
ja dukana nie chce tak do konca odpuscic, bo potem bedzie jojo jak nie przejde przez wszytskie etapy, wiec teraz robie sobie 3 faze dukana, bo tam jest troszke wiecej dozwolonych produktow, apotem wroce do 2 fazy, a i 2 razy w tygodniu bede jadla tylko same proteiny

reklama
Hej, ja strasznie przeżywam, że jestem duża.. Ciągle mam doła, a na dodatek mąż w ogóle mnie nie wspiera!:no: Ciągle się kłócimy, wyzywamy się na wzajem, oboje na siebie 'wrzucamy', a potem pyskówki lecą.. Nie jestem osobą, która sobie 'da'. Ale też mam dośc takiego życia! Już zaczęłam od próbowania rozmawiac z nim, bez żadnych kłótni, a od dziś zamierzam się odchudzac! To, że jestem gruba nie znaczy, że może mnie traktowac jak jakąś szmatę do podłogi! :zawstydzona/y:

wspolczuje kochana
jak juz pisalam mnie maz bardzo wspiera, ale ja tez mam caly czas dola, caly czas krzycze na niego, ale na szczescie on rozumie ze ja krzycze bo nie jestem zadowolona swoim wygladem

Do góry