reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
ja tez się przywitam :))

brawo dziewczyny Ewelinka,Bacówka pięknie :)) tak trzymać
mamusia2008 kryzysy trzeba przetrwać a może wskocz na 3 fazę po prostu?

za mną 1,5 mca fazy 3 Dukana,jestem zadowolona i nie wstydzę się paradować w kostiumie na plaży a dla mnie to duuużo

pozdrawiam upałami

ja tez się przywitam :))

brawo dziewczyny Ewelinka,Bacówka pięknie :)) tak trzymać
mamusia2008 kryzysy trzeba przetrwać a może wskocz na 3 fazę po prostu?

za mną 1,5 mca fazy 3 Dukana,jestem zadowolona i nie wstydzę się paradować w kostiumie na plaży a dla mnie to duuużo

pozdrawiam upałami
juz kryzys minal:-)

fajnie ze dziewczynki-chudzinki sie odezwaly
tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!

podziwiam was że macie sile na dukana!!!:-):-):-) normalnie pełen ukłon...
jak wy to robicie??:sorry2:
efekty świetne- byle tylko to dobrze ustabilizować:tak:

ja to chyba za słaba jestem ale na SouthBeach daje rade tylko..:dry::sorry2:

podziwiam was że macie sile na dukana!!!:-):-):-) normalnie pełen ukłon...
jak wy to robicie??:sorry2:
efekty świetne- byle tylko to dobrze ustabilizować:tak:

ja to chyba za słaba jestem ale na SouthBeach daje rade tylko..:dry::sorry2:
no wiesz wazne zeby dopasowac sobie dietke, tobie pasuje south beach, mi nie pasowala, bylam caly czas glodna, na dukanie jestem caly czas najedzona i chudne, bez 500gr juz mam minus 20kg

dziendoberek dziewczynki

wow ale ładnie chudniecie ja dopiero zaczynam teraz ważę 94 kg chciałabym tak do 70 schudnąć to i tak byłby cud :-D a jakie inne diety próbowałyście oprócz dukana i southbeach ??

To i tak ważysz mniej ode mnie (ważyłam 96,7) :(((( teraz ważę niecałe 80 ale jakoś waga nie chce mi spadac :((((i mam kryzysa :((((
nie próbowałam nigdy żadnej specjalnej diety poza dukanem(kiedys z 82 odchudziłam się do 52 ale to była głodówa i ciężkaaa bardzo praca jaka w tamtym czasie miałam,wiec sie udało,niestety efekt był krótkotrwały )
Tobię też się uda,trzymam kciuki!bądź dobrej myśli!

cześć dziewczyny :)

dobrze ,że jesteście :)

ja kiedyś też ważylam 65 kg, ale to było kiedyś . teraz nie lubię siebie, czuje się gruba i nieatrakcyjna. chodzenie po sklepach powoduje u mnie depresję.
muszę coś z tym zrobic, ale brak mi sił.

ale wiem ,że gdybym schudła poczułabym się lepiej.

miłego dnia :)

reklama
cześć dziewczynki,
dziękuję za słowa otuchy na razie jestem na etapie szukania dobrego dietetyka który ułożyłby dietę pod to co ja lubię jeść ( wiem że tak można, koleżanka schudła jedząc makarony z sosem pomidorowym!!!) tylko nie mogę nigdzie takiego znaleźć, a ten koleżanki już nie mieszka w Poznaniu a do Usa nie pojadę :-D, na razie robię sobie śniadanko bo bez tego ani rusz i zaczęłam się zastanawiać nad rozwodem :-(

Do góry