ja po miesiącu Dukana mam -8,5kg:-) a wakacje raczej w domku..kasy brak no chyba, że wygramy w lotto to wtedy chyba rejs dookoła świata;-)
Brawo Ewelinko!!! pełen sukces!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja po miesiącu Dukana mam -8,5kg:-) a wakacje raczej w domku..kasy brak no chyba, że wygramy w lotto to wtedy chyba rejs dookoła świata;-)
juz kryzys minal:-)ja tez się przywitam )
brawo dziewczyny Ewelinka,Bacówka pięknie ) tak trzymać
mamusia2008 kryzysy trzeba przetrwać a może wskocz na 3 fazę po prostu?
za mną 1,5 mca fazy 3 Dukana,jestem zadowolona i nie wstydzę się paradować w kostiumie na plaży a dla mnie to duuużo
pozdrawiam upałami
no wiesz wazne zeby dopasowac sobie dietke, tobie pasuje south beach, mi nie pasowala, bylam caly czas glodna, na dukanie jestem caly czas najedzona i chudne, bez 500gr juz mam minus 20kgpodziwiam was że macie sile na dukana!!!:-):-):-) normalnie pełen ukłon...
jak wy to robicie??
efekty świetne- byle tylko to dobrze ustabilizować
ja to chyba za słaba jestem ale na SouthBeach daje rade tylko..