reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Głodówka to najgorszy sposób odchudzania jaki można wybrać. Najlepiej stosować się do diety i ćwiczyć. Grunt to zachować skrupulatność i ciągłość. Jeśli taka dieta wydaje się być zbyt trudna to zawsze można zostawić sobie jeden dzień w którym można troszeczkę z nią odpuścić i zjeść jeden posiłek, który będzie odbiegał od diety. Myślę, że takim dniem może być piątek. W końcu początek weekendu i trzeba go odpowiedniego świętować. Ja piątki uwielbiam i może nie jem wtedy wielu niezdrowych rzeczy ale robię to na co nie mam zazwyczaj czasu. Zainspirował mnie do tego ten artykuł:Link do: 10 powodów, dla których kochamy piątki Myślę, że nie ma tu takiej osoby, która by się na niego nie cieszyła dlatego warto wtedy pomyśleć o sobie.

ogólnie niedojadanie jest tak samo groźne jak przejadanie, bo organizm odkłada na zapas i tu oponka się robi, tu cośtam. nawet na biologii w szkole mi o tym mówili, z tego co pamiętam.

Do góry