reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
szczerze :-D staram się jeść mniej a częściej odstawiam słodycze, coca-colę (piłam ją codziennie ) i zobaczymy :-) na razie tyle byle waga drgnęła i wszystko niskokaloryczne dużo warzyw i owoców bo uwielbiam :p

szczerze :-D staram się jeść mniej a częściej odstawiam słodycze, coca-colę (piłam ją codziennie ) i zobaczymy :-) na razie tyle byle waga drgnęła i wszystko niskokaloryczne dużo warzyw i owoców bo uwielbiam :p
mozesz pic coca-cole zero

dziewczyny jesli ktos lubi kasze gryczana, to ja przed dukanem przez 2 tygodni jadla tylko kasze z odrobina maselka i jednym warzywem--ogorkiem lub pomidore, praiwe bez soli i pilam kefir i duzo wody i schudlam 5 kg, kasze jemy ile chcemy

a druga dietka jesli ktos lubi twarog (bo ja juz nie moge patrzec) to robimy z chudego twarogu taki mix, twarog plus 400gr owocow (oprocz bananow i winogron) miksujemy i dzielimy na 5 czesci, 2 czesci zjadamy na sniadanie, jedną na lunch, reszta na kolacje na obiad 200gr ryby lub kurczaka i mega duza surowka (ale bez majonezu, tylko olej z oliwy) i ze 2l wody dziennie
na tej dietce bylam kiedys jeszcze przed ciaza, bo mialam 5 kg za duzo do idealnej sylwetki(och kiedy to bylo, i jaka glupia bylam ze te 5 kg mi przeszkadzalo:-))))))))) i w 2 tyg udalo mi sie zrzucic 7kg na tym twarogu,

żadnej coca-coli :-D jestem od niej uzależniona :-D a tak na serio jadę na rynek kupic sobie marchewkę , pomidorki , ogóreczki i arbuza :-D

oto moj brzuchol, szybko ogladac bo kasuje P8097793.jpg

mamusia2008 chciałabym mieć taki tylko brzuch :-) wiadomo zdjęcie to inaczej niż na żywo ale ja tam nie widzę żeby było aż tak źle :-)

reklama
Do góry