reklama
a mi sie podoba moja żona tak jaka jest, powiem więcej - strasznie mnie taka kręci
no świetny jesteś!!! żeby każdy mąż taki był
a mi sie podoba moja żona tak jaka jest, powiem więcej - strasznie mnie taka kręci
no świetny jesteś!!! żeby każdy mąż taki był
ja mam jakieś 5 kg za sobą (mam nadzieję że dobrze widzę!!!)
czuję się dobrze, do diety się przyzwyczaiłam i dobrze mi z nią :-)
nawcinałam się dziś pieczonych udek kurczaczkowych. no mniam i już! jadłam też biały ser ze szczypiorkiem, cebulką itp...
Mamuska, ty to naprawdę koszmarnie znosisz tą dietę. takie bóle głowy??? mnie ani razu głowa nie bolała przy okazji tej diety. zauważyłam dziwne, nietypowe zmęczenie, takie dziwne samopoczucie, ale już jest dobrze.
Majka 1978
Fanka BB :)
e mój też tak mówił a jak schudłam do 56 kilo i ludzie mówili że brzydko wygladam to on mówił - nie słuchaj ich oni ci poprostu zazdroszczą
czyli
MĘŻĄ MUSZĄ PODOBAĆ SIĘ ŻONKI TAKIE JAKIE SĄ I BASTA
jak by mi mój mówił schudnij bo jesteś za gruba to bym go udusiła i tyle
CZYLI MAMUŚKA NIE ODCHUDZAJ SIĘ BO NIE MASZ PO CO a ona bidulka się tak męczy teraz przeczyta wpis M i da se spokój
czyli
CZYLI MAMUŚKA NIE ODCHUDZAJ SIĘ BO NIE MASZ PO CO a ona bidulka się tak męczy teraz przeczyta wpis M i da se spokój
kilolek
podwójna listopadowa mama
hej! Pozwolcie, ze niesmialo zagadnę...
zdążyłam się juz przedstawić, a teraz chciałam coś naklikać by niesmiało wkęcić tu swoją osobę ale ąż mi głupio, bo wy wszystkie takie dzielne jesteście z tymi dietami a ja codziennie toczę walke by nie żreć słodyczy i 5 dni na 7 przegrywam :-(
A jak przecztałam post marula to taka mnie zazdrość skręcila, ze aż mnie brzuch rozbolał nie moge powiedziec bym mojemu A. sie taka podobala, no może poza niewątpliwie sporym biustem ;-)
zdążyłam się juz przedstawić, a teraz chciałam coś naklikać by niesmiało wkęcić tu swoją osobę ale ąż mi głupio, bo wy wszystkie takie dzielne jesteście z tymi dietami a ja codziennie toczę walke by nie żreć słodyczy i 5 dni na 7 przegrywam :-(
A jak przecztałam post marula to taka mnie zazdrość skręcila, ze aż mnie brzuch rozbolał nie moge powiedziec bym mojemu A. sie taka podobala, no może poza niewątpliwie sporym biustem ;-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję, że jeszcze można się do was przyłączyć?
Ja od dziś jestem na diecie D. i już pierwsza wpadka - zwykła kawa z mlekiem i cukrem! Ale diety nie przełożyłam. Postanowienie to postanowienie.
Mój m mi tą kawę robił i chyba mu jakiś bilbord przy czajniku powieszę, żeby jutro się sytuacja nie powtórzyła.
Mam nadzieję, że jeszcze można się do was przyłączyć?
Ja od dziś jestem na diecie D. i już pierwsza wpadka - zwykła kawa z mlekiem i cukrem! Ale diety nie przełożyłam. Postanowienie to postanowienie.
Mój m mi tą kawę robił i chyba mu jakiś bilbord przy czajniku powieszę, żeby jutro się sytuacja nie powtórzyła.
hej! Pozwolcie, ze niesmialo zagadnę...
Czemu Ci głupio,klikaj ile chcesz i na tym wątku jak w konfesjonale,możesz wyjawić nam swoje grzeszki.....szczególnie te popełnione na diecie Witamy Cię serdecznie...
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
ale miałam niespodziankę z rana, jak przeczytałam wpis mojego M. :-)
Słowo daję, nic mu nie obiecywałam w zamian za ten wpis, on tak sam z siebie... ;-)
Zaczynam Bacówka myśleć o tej diecie, o której wspomniałaś Bacówka, dziś muszę więcej o niej poczytać, bo nie mam pojęcia o co w niej chodzi.
Czy na dukanie, Wy też kompletnie nie macie energii?! Ja nie mogę rano wstać z łóżka i wyszykowanie dzieci do przedszkola jest dla mnie mega wyczerpujące. Wieczorem tylko czekam, aż dzieciarnia zaśnie i idę spać zaraz po nich Mój mąż się wścieka, bo na każdym filmie zasypiam, prawie wcale mu nie poświęcem czasu
Słowo daję, nic mu nie obiecywałam w zamian za ten wpis, on tak sam z siebie... ;-)
Zaczynam Bacówka myśleć o tej diecie, o której wspomniałaś Bacówka, dziś muszę więcej o niej poczytać, bo nie mam pojęcia o co w niej chodzi.
Czy na dukanie, Wy też kompletnie nie macie energii?! Ja nie mogę rano wstać z łóżka i wyszykowanie dzieci do przedszkola jest dla mnie mega wyczerpujące. Wieczorem tylko czekam, aż dzieciarnia zaśnie i idę spać zaraz po nich Mój mąż się wścieka, bo na każdym filmie zasypiam, prawie wcale mu nie poświęcem czasu
ale miałam niespodziankę z rana, jak przeczytałam wpis mojego M. :-)
Ja miewam jakieś niewielkie spadki energii,a taki konkretny zdarzył mi sie tylko raz.
Mysle ze u mnie trwanie w tej diecie to kwestia psychiki,ja po prostu jestem nakręcona na odchudzanie i koniec,robię to dla swojego serca,bo jest mocno obciązone,dla kolan(moja Babcia dzieki nadwadze nie chodzi wcale )
no i dla mojego dziecka bo nie mam siły ganiać go po parku z taką ciężką du.ą...!
A może,skoro nie masz tak duzo do zwalenia,uda Ci sie na montignac.Co ja w ogóle piszę?NA PEWNO CI SIE UDA!!!
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja stosuje 1/1 i caly czas chudneCześć dziewczynki,czemu Was nie widać?
MAMUSKA jak tam Twoje samopoczucie?mam nadzieję,że nie porzuciłaś diety?
Ja postanowiłam skrócic czas fazy uderzeniowej do 5 dni,trochę pobolewała mnie nereczka,duzo piję ale jednak,na wadze - 3,5 kg(wiem że na początku chudnie się w zawrotnym tempie,szczególnie tak spasione egzemplarze jak ja ),no i nie wiem czy nie bedę fazy naprzemiennej stosować 1/1...tak mi będzie łatwiej...dukan to ciężka dieta....ehh,a M. mnie nie wspiera,znosi do domu jakieś serniki na zimno i inne takie smakołyki...Tylko wiecie co,dzięki temu ze mam Was,łatweij mi sie temu oprzeć...nie dam się,i za rok wbiję sie (mam nadzieję i głęboko w to wierzę)w ciuchy sprzed ciąży....
Majka ale na zdjeciu to ja widze bardzo szczupłą osóbke,z czego kochaniutka Ty się odchudzasz?
na dzien dzisiejszy juz minus 10kg
dukan pisze ze nie wolno malo jesc, bo wtedy oganizm magazynuje wszytsko i dla tego wolniej chudniemyno właśnie tak wyglądałam po poprzednim odchudzniu, zwaliłam wtedy 35 kilo i teraz też chcę tak wyglądać
u mnie narazie waga staneła mam nadzieje że to przejściowe bo naprawdę mało jem
moj tez tak mowie, ale ja mam swoje zdanie i lustro:-)a mi sie podoba moja żona tak jaka jest, powiem więcej - strasznie mnie taka kręci
swiete slowae mój też tak mówił a jak schudłam do 56 kilo i ludzie mówili że brzydko wygladam to on mówił - nie słuchaj ich oni ci poprostu zazdroszczą
czyli
ja nie mialam energii pierwsze 3 dniale miałam niespodziankę z rana, jak przeczytałam wpis mojego M. :-)
a teraz jest oki
ale teraz jest taki okres ze brakuje nam witamin, wiec kupilam sobie vigor, tobie tez radze
jestem taka happy
nie wierze ze w ciagu 45 dni na dukanie zrzucilam 10 kg
wiec od porodu juz mam minus 20kg:-)
jeszcze tylko 20kg
oby tak dalej