reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

DWA TYG. ZA MNĄ ZLECIAŁO NIE WIEM KIEDY ale waga mi stoi narazie :(
mam nadzieję że przejściowe zauważyłam że jak jednego dnia sobie pozwolę odrobinę więcej zjeść to na drugi dzień mam straszne parcie na żarcie .W sobotę byłam na urodzinach zjadłam flaczki (trochę) kawałek tortu ,i jeden kawałek ciasta a w niedziele nie mogłam dać sobie rady jak nawet wnocy wstawałam do karmienia dziewczynek musiałam pić wodę bo mnie normalnie ssało .Cholera żeby już cos było widać to czlowiek bardziej by się cieszył i mobilizował jak w tym tyg. wga nie ruszy to ją wywalę....

reklama
witam bardzo sie cieszę nie jestem sama xxl a co do ciuszków to poprostu szukam allegro hm kappal i odwieczne ciuchownie :)

ja jakos nie moge sie zmobizować co do wagi wiem ze musze ale ja tak kocham słodycze niestey

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jestem melduję się :tak::tak::tak:
Mamusia2008 mam pytanko do Ciebie,czy robiłaś sobie test Dukana,bo chyba robiłaś :tak:ile kg masz jeszcze do zrzucenia wg tego testu,ile czasu ma to zająć? oczywiscie możesz nie odpowiadać

Mamuśka Bacówka jak tam robaczki się macie?

Mamusia2008 mam pytanko do Ciebie,czy robiłaś sobie test Dukana,bo chyba robiłaś :tak:ile kg masz jeszcze do zrzucenia wg tego testu,ile czasu ma to zająć? oczywiscie możesz nie odpowiadać

wiesz co robilam ten test, ale z abardzo nie zwracam uwagi
bo wiem ile mam schudnac i tyle
zostalo mi jeszcze 28 kg do zrzucenia, wedlug testu to 16 pazdziernika mam osiagnac ten cel, zobaczymy jak to bedzie

:cool2:
dziękuję za odp :tak::-):-) no to niezły cel sobie postawiłaś.Jest spokojnie do osiągnięcia:-)z tego co piszesz masz bardzo dobre nastawienie,a to jest najważniejsze.Teraz już też rozumien skąd te tempo spadku wagi u Ciebie. Ja mam znacznie wolniejsze bo zostało mi jeszcze ok 5,6 kg do zrzucenia a tłuszczyk ten jest najstarszy i najwolniej zlatuje.:baffled:ale damy radę i już!!!!

no mi też waga stanęła na kilka dni. ale postanowiłam przejść na Montignaca od dziś. tu można więcej, większa różnorodność, a też się chudnie :-). na śniadanie jadłam OWOCE!!!!! a córa ze mną :-). mniaaammmmmmmm
teraz piekę uda kuraka. będą z sałatą, ogórkiem, pomidorem :-).

Ja to całkiem nieźle,ale dopadła mnie @,waga stanęła,a nawet o minimalnie podskoczyła bo podobno jak jest @to sie wiecej wody magazynuje,patrzec nie moge juz na mięso i nabiał,ale nie ma innego wyjścia...trzymam sie...!!!

mozecie mi powiedzieć jak sie robi cytat kilku osób?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry