reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
nieeeeeeeeeeeezdarzyło Ci sie chapnąć ,albo skubnąć czegoś zakazanego na diecie?
no moze chrupek kukurydziany mojej corci, ale to tylko skrobia kukurydziana, ktorej mozemy jesc 2 lyzki dziennie,
jesli ciagnelo mnie przed okresem na cos slodkiego to jadlam sernik dukanowski
mamusia2008
mamusia Karolinki
masakra
Chce ważyć pół tony! - eFakt.pl
Chce ważyć pół tony! - eFakt.pl
a JA NIE CHCĘ
ALE GDYBYM STOSOWAŁA DIETĘ MOJEGO M.CZYLI FAST FOOD TO NIEDŁUGO BYM TAK WYGLĄDAŁA,JAK OBCY NORMALNIE.
F
fogia
Gość
Hej dziewczyny.
Tak jak planowałam dziś mój pierwszy dzień na Dunkanie. Jeszcze w pracy bylo super, jadłam tylko to co miałam naszykowane. natomiast w domu myślałam, że się przekręcę, tu delicje, tam bułeczka. ALe dałam radę, zobaczymy jak będzie dalej. Dla mnie najbardziej uciążliwe jest szykowanie posiłków, ponieważ nie cierpię gotować. A teraz jeden gar dla mnie, drugi dla familii.
Tak jak planowałam dziś mój pierwszy dzień na Dunkanie. Jeszcze w pracy bylo super, jadłam tylko to co miałam naszykowane. natomiast w domu myślałam, że się przekręcę, tu delicje, tam bułeczka. ALe dałam radę, zobaczymy jak będzie dalej. Dla mnie najbardziej uciążliwe jest szykowanie posiłków, ponieważ nie cierpię gotować. A teraz jeden gar dla mnie, drugi dla familii.
U mnie dokładnie to samo...gotuję dla siebie i dla reszty familii...pokus co nie miara,ale jakoś daję radę,jutro bedzie tydzień i - 4 kg.Hej dziewczyny.
kilolek
podwójna listopadowa mama
dziękuję bardzo.Czemu Ci głupio,klikaj ile chcesz i na tym wątku jak w konfesjonale,możesz wyjawić nam swoje grzeszki.....szczególnie te popełnione na diecie Witamy Cię serdecznie...
Muszę, naprawde muszę się wziąc za siebie tylko za bardzo ne wiem jak, bo karrmię piersia i boję się, ze zaraz będę miaąl mniej mleka no i młody trochę kiepsko przybiera więc dobrze, by bylo, zęby mleczko nie tracilo na wartości.
Wiem, ze przede wsyztskim muszę pzestac podjadac slodycze. Normlanie powinnam chyba sobie szczękę zadrutowac żeby tego nie robić
masakra!!! wariatka
ale trzeba jej przyznać, ze zza tego hamburgera nie wygląda na 42 lata (albo mój monitor przekłamuje )
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej laski ,wpadłam na chwilkę sie zameldować ,komp mi sie zepsuł i korzystam z łaski mojego brata,za kilka dni,mam nadzieję wpadnę na dłużej i zostanę
Tymczasem na razie,miłego odchudzania
Tymczasem na razie,miłego odchudzania
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Hej!
Dzień pierwszy przeżyłam, ale przyznaje że ta dieta to masakra. Zwłaszcza jak się w domu z dzieckiem siedzi i tu jakiś soczek tam ciasteczko...aż się musiałam bić po rękach.
A waga nawet nie drgnęła
Przyznam że największy problem mam ze znalezieniem odpowiednich produktów. Pomóżcie!
Dzień pierwszy przeżyłam, ale przyznaje że ta dieta to masakra. Zwłaszcza jak się w domu z dzieckiem siedzi i tu jakiś soczek tam ciasteczko...aż się musiałam bić po rękach.
A waga nawet nie drgnęła
Przyznam że największy problem mam ze znalezieniem odpowiednich produktów. Pomóżcie!