reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

nie, nie używam słodzika, bo strasznie nie lubię jego smaku :baffled: pewnie to bardziej sugestia niż faktycznie kiepski smak słodzika, ale jakoś nie mogę się przekonać.
No to teraz ciekawostka!!!! Też się zważyłam i mam 400 gram WIĘCEJ!!!! :szok: A pies to ....:wściekła/y:

reklama
eeee no to jak tak,to nie ma co rezygnować,tym bardziej ze faza 1 juz prawie za Tobą!!!!
Do lata motylem będziesz!!!!:tak:

MAMUSKA co dzisiaj jesz na obiad??no i co było na śniadanie...?

wiecie co,miałam dzisiaj takie załamanie,tak mi sie słabo zrobiło,podejrzewam drastyczny spadek cukru.......myslicie,że to cukier?prawie zemdlałam normalnie,ciemno w oczach opadłam z sił,trochę pomogło otwarte okno?Któraś z Was też to miała???

Ostatnia edycja:
eeee no to jak tak,to nie ma co rezygnować,tym bardziej ze faza 1 juz prawie za Tobą!!!!
Do lata motylem będziesz!!!!:tak:

MAMUSKA co dzisiaj jesz na obiad??no i co było na śniadanie...?

wiecie co,miałam dzisiaj takie załamanie,tak mi sie słabo zrobiło,podejrzewam drastyczny spadek cukru.......myslicie,że to cukier?prawie zemdlałam normalnie,ciemno w oczach opadłam z sił,trochę pomogło otwarte okno?Któraś z Was też to miała???
niestety na poczatku tak jest
bo wlasnie brakuje nam weglowodanow
ale musimy duzo pic, ja na uderzeniowce pilam prawie 3l dziennie teraz to tylko 1,5

Bacówka
poza tym najadaj się do woli nie głoduj się !!!

IKA najadam się i to nawet bardzo,tylko ze rano nie jestem w stanie zjeść nic,dopiero około poludnia zjadam jakiś posiłek..ale zawsze tak było(po kawie nie mam apetytu).

przed rozpoczęciem diety myślałam,że potrafię długo wytrzymac bez owoców i warzyw,ale teraz widzę że to jest dla mnie bardzo duza strata...Nic to jednak,wytrzymam!:tak:

reklama
ja też się najadam, ale na samą myśl o kolejnej rybie czy mięsie mój żołądek sam się zaciska i udaje, że jest najedzony ;-)
normalnie śniadania jadłam zawsze bardzo obfite, a teraz głód zaczynam odczuwać dopiero koło południa, tak jak Bacówka. Na obiad dziś był kurczak :baffled: Wiem, że marudzę, ale to prawo osób, które są na diecie :tak:;-) Ja chcę chleba, makaronu i ziemniaków. Nie ma diety węglowodanowej czasem?! :dry::sorry2:;-):cool2:

Do góry