reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Tak czytam ,ze ta dietka Ducana t całkiem poważna sprawa,ale co tam grunt,zeby zdrowie było i waga leciała
,a ja mam pytanko ,stosujecie moze jakieś witaminki godne polecenia ,bo mi włosy z głowy leca,jak to na wiosne ,a podejrzewa ,ze dieta to nie pomaga:baffled:zauważyłam też ,ze mam sucha skóre ,choć smaruje sie codziennie to szczególnie łydki wydają sie suche,muszę sobie coś kupić????:tak:

reklama
dziewczyny poczatkujece
1. pamietajcie ze poczatki zawsze sa trudne
. duzo pijcie, zeby non stop sikac, bo inaczej nerki cierpia
3.wymyslajcie sobie jakies dania z dozwolonych produktow zeby dieta nie bylo monotonna
4. robcie sobie rozne dukanowskie ciasta (przepisow jest duzo na forach)
5. nie poddawac sie!!!!nie wolno
ja teraz jestem przed @ i apetyt mam szalony wiec wcinam duzo, i zrobilam se nalesniki, bo juz mnie nosi, tak chce slodkiego, a wczoraj dopiero skonczylam sernik,
wiec taka happy ze moge jesc tyle rzeczy i jeszzce ciasta i chudnac
wiec dziewczynki uszy do gory

Tak czytam ,ze ta dietka Ducana t całkiem poważna sprawa,ale co tam grunt,zeby zdrowie było i waga leciała
,a ja mam pytanko ,stosujecie moze jakieś witaminki godne polecenia ,bo mi włosy z głowy leca,jak to na wiosne ,a podejrzewa ,ze dieta to nie pomaga:baffled:zauważyłam też ,ze mam sucha skóre ,choć smaruje sie codziennie to szczególnie łydki wydają sie suche,muszę sobie coś kupić????:tak:
u mnie sucha skora pojawila sie po porodzie (nigdy nie mialam z tym problemu ) i tak do dzis zostala, juz nie wiem ile mam tego kremu i balsamu dawac, no ale u mnie chyba genetyka, bo mamam miala to samo po porodzie i do dzis ma mega sucha skore

Wiesz ,ja w sumie też zawsze miałam skłonnosci do suchej skóry,ale nie chce tego tak zostawić ,chcę sie ratować:-DDlatego szukam dobrych witamin nawilzajacych skóre od srodka:tak:,zapytam sie w aptece ,zobaczymy co mi farmaceutka poradzi.

Zrobiłaś już ten kalkulator??bo doczekać się nie mogę...

Kurka,teraz juz nie ma wątków on-line????szkoda wielka,bo ciągle muszę odświeżać....
oj przepraszam, nie wiedziałam, że czekasz bo zrobiłabym to raz dwa, a tak wyszłam z domu :-/

witajcie laseczi
u mnie diety dzień 10 zleciało nawet nie wiem kiedy i nie jest tak żle nie mogę sie doczekać jak bedzie cos widać dopiero jak zaczne druga dziesiątkę wtedy to dopiero jest motywacja jak zmieniasz rozmiar na mniejszy i tego się trzymajmy to damy radę kciuki za wszystkie

witajcie laseczi
u mnie diety dzień 10 zleciało nawet nie wiem kiedy i nie jest tak żle nie mogę sie doczekać jak bedzie cos widać dopiero jak zaczne druga dziesiątkę wtedy to dopiero jest motywacja jak zmieniasz rozmiar na mniejszy i tego się trzymajmy to damy radę kciuki za wszystkie

I ile zgubiłas???Bardzo jestem ciekawa,jestem tak zdeterminowana,że im wyższe ktoś ma osiągnięcia,tym większa wiara we własne siły...

Bacówka, wyszło mi, że faza uderzeniowa to tylko 3 dni :confused: czyli że niby dziś ostatni dzień. Potem już z górki ;-) 98 dni druga faza i ostatnia 140 :-)
Najgorsze, że łeb nadal pęka. Nie wiem czy przez ból głowy, czy przez brak cukru w organiźmie, ale mam ochotę zabić męża :baffled:

reklama
:-)To super!!!:-)Ja jakos dam radę wytrzymac jeszcze 5 dni...:baffled:moze....
nie uzywasz słodzika?
Dzisiaj się zważyłam i.......

- 2 kg(ale nie jestem pewna,bo waga na której się ważę,jest z epoki lodowcowej...)zważę się w sobotę na dokładnej wadze to wam powiem:-D

Dzisiaj to i mnie boli głowa,nie wiem czy dam radę ze wszystkim się obrobić,mam tyle zadań dzisiaj do wykonania a zupełnie nie mam siły ani ochoty........może jka wyjdę na powietrze to chociaz trochę mi przejdzie....

Ostatnia edycja:
Do góry