reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
dziewczyny w fazie uderzeniowej dukan radzi wazyc sie codziennie rano przed jedzeniem o tej samej godzinie, na golasato może jutro rano na golasa i na głodniaka, żeby wiedzieć dokładnie od jakiej zaczynamy, a potem hmmm... (ja jestem w gorącej wodzie kąpana, więc wchodziłabym najchętniej na wagę kilka razy dziennie ) może w piątek albo w sobotę?
tak faza od 1 do 10 dnidobra,to jutro waga startowa,a w soboty cotygodniowe ważenie.
Ta pierwsza faza ma trwac od 1-10 dni?czy coś źle zrozumiałam?
Jajko gotuję sobie,więc na śniadanie starczy,na obiad cielecina,a poźniej to nie wiem
ja bylam 8 dni
z jajkami uwazajcie, bo to zly cholesterolpamiętaj, że jajek możesz zjeść nawet 10!!! ;-) Ja jem hurtowo.
Tak, ta startowa od 1 do 10 dni, ale od czego to zależy to już nie wiem. No cóż, trza improwizować ;-) Chyba że jakaś dobra dusza nam wyjaśni...
dukan pisze ze bezpiecznie to mozna 6 tygodniowo, jesli chodzi o cale jajko, a bialka mozna ile chcesz
ja wcinam w wiekszosci bialka
powodzenia dziewczyny
madziulanatasza
Fanka BB :)
Super ,ze taka liczna mobilizacja nastąpiła,do boooju.............. walka z lodówką i talerzem
ja dzis uległam pokusie i weszłam na wagę (a waze sie na czczo i na golasa)ale było tylko 100 g .mniej (ale w sobote pobalowałam )wiec nie warto było ,szlag wchodzić na wagę ,bo imprezka przednia
Trzymam kciuki za wszystkie diecące sie panie.
Wiecie co ,zrobiłam sobie taki prosty test z internetu na grubość kosci i wyszło że jestem grubokoścista.Obejmuje tam sie palcami:kciuk i wskazujący nadgarstek.Jak sie palce nie dotykają to znaczy ,ze grubokościstym sie jest
Moje BMI to 28.4 duzo psia mać.
ja dzis uległam pokusie i weszłam na wagę (a waze sie na czczo i na golasa)ale było tylko 100 g .mniej (ale w sobote pobalowałam )wiec nie warto było ,szlag wchodzić na wagę ,bo imprezka przednia
Wiecie co ,zrobiłam sobie taki prosty test z internetu na grubość kosci i wyszło że jestem grubokoścista.Obejmuje tam sie palcami:kciuk i wskazujący nadgarstek.Jak sie palce nie dotykają to znaczy ,ze grubokościstym sie jest
Moje BMI to 28.4 duzo psia mać.
mamusia2008
mamusia Karolinki
Super ,ze taka liczna mobilizacja nastąpiła,do boooju.............. walka z lodówką i talerzem
taki test ma tez dukan
u mnie wyszlo ze nie jestem grubokoscista:-)bylam w szoku ze taki paczus jak ja moze byc nie grubej kosci, u mnie az palec na palec sie naklada, wiec mam nadzieje ze te pociazowe kilosy se pojda i juz nie wroca:-)
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
Bacówka jak się czujesz? Ja mam już od kilku godzin migrenę Nie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.
jak fajnie, że nie jestem sama z tą dietą :-)
nie ważyłam się wczoraj rano, ale dziś tak.
ale od ostatniego ważenia w zeszłym tygodniu (nie rano i nie na czczo) to ponad 2 kg różnicy.
ciekawa jestem...
jeżeli chcecie być 10 dni na I etapie to duuuuuużżżooooo wody musicie pić, tak każe Dukan :-)
hihihihihihi
nie ważyłam się wczoraj rano, ale dziś tak.
ale od ostatniego ważenia w zeszłym tygodniu (nie rano i nie na czczo) to ponad 2 kg różnicy.
ciekawa jestem...
jeżeli chcecie być 10 dni na I etapie to duuuuuużżżooooo wody musicie pić, tak każe Dukan :-)
Bacówka jak się czujesz? Ja mam już od kilku godzin migrenę Nie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.
hihihihihihi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madziulanatasza
Fanka BB :)
Wiesz co ,moze za mało pijesz wody ,mnie jak zapomne o regularnym piciu to właśnie mnie boli głowa ,moze to przyczyna??Spróbuj sie nawodnić i weż tabletkę na ból głowy
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja na poczatku tez przez 2 dni mialam migrene, tak wiekszosc dziewczyn ma, wiec badz dzielna i nie poddawaj sieBacówka jak się czujesz? Ja mam już od kilku godzin migrenę Nie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.
reklama
Mamuśka sama świadomość diety wzbudza w tobie agresję no no kochana nie ma to jak móc jeść co się chce kiedy się chce i jak się chce żeby tak jeszcze nie tyć
ja na początku diety tez miałam bóle głowy i podobnie jak Madziula muszę pamięteć o piciu wody bo inaczej łepetyna szwankuje mi za to w lutym o 8 dni opóźniła się @ przez dietkę a nie myslam że tylko się zacznę diecić i @ się spóźni więc w razie W gdybyście się miały marwić jej spóźnieniem to ostrzegam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja na początku diety tez miałam bóle głowy i podobnie jak Madziula muszę pamięteć o piciu wody bo inaczej łepetyna szwankuje mi za to w lutym o 8 dni opóźniła się @ przez dietkę a nie myslam że tylko się zacznę diecić i @ się spóźni więc w razie W gdybyście się miały marwić jej spóźnieniem to ostrzegam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)