reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

jem zawsze jak jestem glodna, czasem mam apetyt i jem non stop, a czasem nie chce mi sie, jem tylko te dozwolony produkty (jest ich okolo 100) , no i pieke sobie dukanowskie ciasta
nie mam stalych godzin posilkow

bo już się bałam,ze trzeba mieć konkretne godziny posiłków,a ja nie dam rady np.rano nic zjeść...Ale skoro mozna zgubic kg jedząc kiedy się chce to suuuper!!

Zaczynam od dzis!!!

IKA07 trzymaj kcikuki moooocno!

Ostatnia edycja:
reklama
Bacówka pisz, pisz co jesz i jak Ci idzie :tak::-)
Ja dzień zaczęłam od rybki wędzonej. Kilka razy łapałam się na tym, że odruchowo sięgałam po coś zakazanego. Raz nawet już miałam w gębie i musiałam wypluć :-D
Powodzenia życzę nam obu :tak:

Bacówka pisz, pisz co jesz i jak Ci idzie :tak::-)
Ja dzień zaczęłam od rybki wędzonej. Kilka razy łapałam się na tym, że odruchowo sięgałam po coś zakazanego. Raz nawet już miałam w gębie i musiałam wypluć :-D
Powodzenia życzę nam obu :tak:

Ja jeszcze nic nie jadłam,ale poźniej zrobie sobie jakies mięsko...dobrze,ze jest duzy wybór produktów :) njagorsze jest to ze nie ma owoców,to dla mnie spora strata,ale wytrzymam!!~!
w jaki dzień sie ważymy???

hej laseczki:happy2:
no widzę że diecenie na całego się zaczęło :-D:-D:-D:-D:-D
ja nadal na dietce swojej (mż) i po 5 tygodniach na liczniku -8 kg i czekam kiedy będie -30 kg:dry:
trzymam za wszystkie kciukasy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:w kupie raźniej :-p

to może jutro rano na golasa i na głodniaka, żeby wiedzieć dokładnie od jakiej zaczynamy, a potem hmmm... (ja jestem w gorącej wodzie kąpana, więc wchodziłabym najchętniej na wagę kilka razy dziennie :sorry2:) może w piątek albo w sobotę?

dobra,to jutro waga startowa,a w soboty cotygodniowe ważenie.

Ta pierwsza faza ma trwac od 1-10 dni?czy coś źle zrozumiałam?
Jajko gotuję sobie,więc na śniadanie starczy,na obiad cielecina,a poźniej to nie wiem :)

pamiętaj, że jajek możesz zjeść nawet 10!!! ;-) Ja jem hurtowo.
Tak, ta startowa od 1 do 10 dni, ale od czego to zależy to już nie wiem. No cóż, trza improwizować :baffled:;-) Chyba że jakaś dobra dusza nam wyjaśni...

narazie zjadłam 2,ale wczoraj na bazarku zrobiolam zapas :)

ciekawe czy im więcej jesz białek,tym lepszy efekt????
może jednak zamówie sobie ta ksiazke,to bedzie jakas pomoc dla nas.

Bacówka, właśnie rozmawiałam z koleżanką, która zaliczyła tą książkę i zanotowała już 8 kg spadek wagi w 7 tyg. i powiedziała, że to tylko od naszej woli zależy jak długo ma trwać etap pierwszy. Więc...?! Ile sobie dajemy? Dasz radę 10 dni?

reklama
myslę że dam radę,jestem nastawiona na schudniecie,wiec 10 dni mi nie straszne....
Dukanowski kalkulator wyliczył mi 662 dni diety,więc co to jest 10 krótkich dni....

Ile masz do zrzucenia?Ja mam ok 30 kg :baffled::zawstydzona/y::dry:.Ale będe zadowolona jak zrzuce 20 :tak:;-)

Do góry