reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

witam
dziś poniedziałek ,dzień ważenia mija tydzień jak zaczełam no i sama niewiem kiedy miną a ja żyję i to całkiem nieźle a na wadze 4 kilo mniej aż jestem w szoku że aż tyle , zdaje sobie sprawę z tego że teraz będzie wolniej waga spadała bo to chyba były jakieś jeszcze zaległości z brzuszka ale jak bym chudła po 5 kilo na miesiąc to by było dobrze. Mam nadzieję że w następny poniedziałek będę na wadze widziała 7 z przodu
pozdrawiam cieplutko bo na dworze zimno
a dziś zjem kawałek ciasta bo mój tata kończy 60 lat i ruszam z siostrą i bratową no i z ciastem na mini impreskę, chcemy mu zrobić niespodziankę

reklama
Majka ,ale pięknie zjechałaś i to w tydzień ,no pozazdrościć:tak:zmodyfikowałaś troszke diete ,czy nie??
Ja przy poniedziałku lenia mam giganta i nic mi sie nie chce ,kawką sie raczę teraz :tak:Dziś po południu siłka,wiec przydałoby sie energii dostać jakiejś:tak:

Elvwis ,jak tam przygoda z Dukanem-rozpoczęta?

Bacówk ,ja sie juz jako -tako przyzwycaiłam ,ale pierwsze dni to mi sie wchodzic nawet nie chciało,bo jakos tak obco...

Mamuska ,czy ja dobrze rozumiem ,ze zmarła ciocia(*) twojego synka.Bardzo mi przykro.

trochę zmodyfikowałam dietkę jak radziłaś na śniadanko robię sobie owsiankę ,nawet ostatnio mama będąc na zakupach kupiła mi otręby z owocami i dziś jadłam na śniadanko z jogurtem ale smakowało jak bym jadła korę z drzewa może i dobrze bo szybko się najadłam ha ha ha.Ja już po urodzinkach u taty i zjadłam trochę ciasta ale mnie po nim zmuliło bo przez cały tydzień zero słodyczy.Teraz tydzień dietowania i w sobotę ruszam na torta do chrześniaka;)

Trzymam kciuki za Was :tak::tak:te zaczynające od wtorku.
Mamusia 2008 idziesz jak burza normalnie,czy przy okazji też ćwiczysz?

:-D:-D
ja dziś byłam u fryzjera i czuje sie świetnie,nie ma jak sprawdzony stary sposób na poprawę nastroju:-D:-D

NO ZACZĘŁAM!

tak się najadłam tej piersi, że na jajka jakoś nie mam ochoty. wodę piję, kawę z mlekiem 0,5% i słodzikiem :-).
była imprezka w pracy (koleżanki imieniny) i mnie nie ruszyło nawet w kierunku ciasta! ale mam katar i to dlatego, nie czuję zapachu to i nie kusi :-)
musi być dobrze!!!!!

kobietki! dziękuję za wsparcie!

Trzymam kciuki za Was :tak::tak:te zaczynające od wtorku.
Mamusia 2008 idziesz jak burza normalnie,czy przy okazji też ćwiczysz?

:-D:-D
ja dziś byłam u fryzjera i czuje sie świetnie,nie ma jak sprawdzony stary sposób na poprawę nastroju:-D:-D
nie cwicze bo mam problem z kregoslupem i kolanami
wiec cwiczenia mam zakazane

hej girls

ja też się zastanawiam nad tym Dukanem. Powiedzcie mi jakie są Waszym zdaniem + i - tej diety.

reklama
Hej, ale sie rozkręciło! Agus Irl, fajnie,że wpadłaś. Będzie raźniej. Wróciłam do pracy po zwolnieniu stąd mniej czasu. Od dziś znów na diecie, zbijam moje 4 kg.. Ja w 5 tygodni zgubiłam 9 kg na tej diecie. A tych podanych przepisów nie mam. Dzięki bardzo i spokojnej nocy. Pozstaram się wpadać częściej.

Do góry