reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Witaj Fogia :-D

kurcze, tak kusicie tą dietą Dukana (a raczej tymi kg na minus!) że chyba się w to wczytam i zacznę stosować. a zrzucać mam co, oj mam....
przed ciążami się zapuściłam, ciąże jeszcze dołożyły i rozmiar 46 jak byk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szczypiorek to ja nigdy nie byłam, ale oscylowałam w okolicach rozm. 40.
no a teraz to dramat dosłownie.

a żeby były emotki to trzeba kliknąć zaawansowaną edycję :tak:

i Selenę też witam :-) i całą resztę!!!

Ostatnia edycja:
fogia, dopiero tu trafiłam, ale pewnie, witam, w gronie raźniej.
elwis_m, nie kuszę ale sprawdziłam, skuteczna jest. Jesli chcesz podukamy sobie razem, ja dibiję te moje 4 kg a ty zaczniesz.

ja sie jeszce nie przywitałam z Seleną , witaj :) ( nie wiem gdzie sa emotionki )

Witaj ,zeby były emotionki to kliknij dwa razy szybko ,w odpowiedz na temat na dole(ten rózowy)

Witajcie dziewczyny
czy chciałybyście przyjąć mnie do swojego grona?

Witaj bardzo chętnie,pisz ile planujesz zrzucić.
Mnie zostało 10 kilo podstawy,i tak mi odmierza suwaczek,ja to wstyd przyznać ,ale rozmiar 50 chyba nosiłam,bo teraz po - 20 kilogramach pasuje na mnie i 42 i 44,zależy,wiec nie moze być inaczej:zawstydzona/y:

Witajcie dziewczyny
czy chciałybyście przyjąć mnie do swojego grona?
to zależy od tego ile ważysz! Przyjmujemy dopiero od ponad 10 kg nadwagi ;-):-)
Bacówka wielkie dzięki za Twojego posta. Przepraszam, że dopiero teraz reaguję.

nie pamiętam komu dziękować za link (skan ksiązki)??? w każdym razie ściągnęłam i DZIĘKUJĘ!!!!!
w poniedziałek wydrukuję i RUSZAM DO BOJU!!!!
jaki fajny ten wątek!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

mogę ci podać watek z przepisami i mam jeszcze link na zrobienie testu dukana, bo od tego trzeba zacząć.
MAMUSKA, od 10 kg powiadasz?? Hm.. no więc ja miałam +13, potrakruj to jako wstęp, a zostało 4 kg.. :-)

to zależy od tego ile ważysz! Przyjmujemy dopiero od ponad 10 kg nadwagi ;-):-)
Bacówka wielkie dzięki za Twojego posta. Przepraszam, że dopiero teraz reaguję.

Taaak,nadwaga na tym wątku jest pożądana....
MAMUSKA,dobrze że jestes,brakowało nam Ciebie....:)Jak u Ciebie?

Ja mam dzisiaj znowu jeżdżenie po urzędach,szkoda tylko ze pogoda nie sprzyja...kurka wodna!
A wieczorem wizyta u dentysty Karolka,bo chyba mu sie dziura w czwórce robi...zalakuje mu zeby chyba...

reklama
Do góry