Majka 1978
Fanka BB :)
Witaj Funieczka i Viola i Majka.
Majka ,a ile masz wzrostu??
Powiedz mi ,bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam ...przez cały dzień tylko 2 kromeczki chleba??jeden posiłek????
Na takiej diecie efekt jo-jo masz murowany ,a i zwisy skóry ....a cwiczenia??
Ja jestem na diecie 5 miechów schudłam 20 kilo ,jem ok.5 razy dziennie i 5 razy w tygodniu intensywnie trenuje ,w sumie chce schudnac jeszcze 19 kilo ,a najmniej 10,ale dzieki treningom(siłownia i aerobic )staram sie io jedrne ciało.
Napisz wiecej ,o swojej diecie ,moze warto wnieść poprawkiRazem na pewno sie uda
Po numerkach koło loginu wnioskuję ,ze to Twój rocznik ,a to tak jak janie jest juz tak łatwo jak kiedyś
no to u mnie jest tak dieta MŻ wlaśnie jak dla mnie najbardziej skuteczna bo wtedy dopiero widać ile się naprawdę jadło
czasem jeden posiłek -zgadza się ale jak jestem głodna to owoce warzywa piję dwa duże kubusie dziennie bo wydaje mi się że po nich nie chce się jeść
taki rygor na począdku żeby się przyzwyczaić na dłuższą metę jak żołodek zaciśnięty to wtedy do 3 posiłków nie ma żadnej rególy taki spontan raczej ja mam najgorzej na począdku bo człowiek przyzwyczajony do żarcia ale potem jest ok.
ja jestem niska 160 i wtedy jak schudłam 10 kilo to nikt nie zauważył a potem to fajnie było widać
teraz narazie nie ćwiczę bo w styczniu miałam cc a tak to robiłam w domu serię ćwiczeń na brzuch i pośladki (brzuszki podciąganie nog) i stopniowo zwiększałam zeby zakwasów nie było do jedzenia nic specjalnego sobie nie szykuje bo nie mam głowy jakieś serki wiejskie mięsko gotowane, warzywa na parze albo latem na grilu wszyscy kiełbasy a ja warzywka
no ale jak macie jakieś sugestie to chętnie posłucham bo zawsze można sprubować inaczej aby tylko skutecznie ale jak widzę skutecznie bo dosyć szybko gubicie te kilogramy a razem napewno łatwiej więc musimy się mobilizować to damy radę
może raz w tygodniu ważonko i podajemy tutaj np. w karzdy poniedziałek ile przez tydzień udało się zgubić będziemy miały motywację, co ?
a tak te c yfarki to mój rocznik