reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

ciężkie są takie chwile kiedy wiemy że kyoś nam bliski kogo kochamy sznujemy odchodzi a my nic nie możemy zrobić pomóc:-:)-:)-:)-(
ale takie chwile uświadamiają nam że życie jest krótkie kruche i nie warto zawracać sobie głowy pierdołami martwić się na zapas trzeba cieszyć się z tego co mamy,doceniać dzień dzisiejszy i żyć pełną piersią:tak:
trzymaj się i doceniaj to co masz:tak:
Ja też z tych co czytac lubią ale teorie jakoś nijak się maja do praktyki potem:sorry:dlatego dla mnie najlepszą dietą jest dieta MŻ i ruch bo na takich dietach od A do Z szybko polegam:zawstydzona/y:stosowałm kiedyś dietę kopenhaską udało mi się przejść całą efekt był marnijszy niż ten którego się spodziewałam i potem szybko nadrobiłam z nadwiąską:eek:a co nerwowa przy tym byłam to moje:-p

Ja też nerwowa jestem, i to nie tyklo w trakcie diety.Tak jak pisała MAMUSKA w którymś poście,sama świadomość,że jestem na diecie,nie nastraja mnie zbyt dobrze!

Nie wiem czy mój M.zniesie moje muchy w nosie,bo juz i tak od dłuższego czasu daję mu w kosć.
Ale on mnie tak strasznie denerwuje tymi swoimi uwagami,że normalnie czasmi mnie ponosi.Najgorzej jest jak mi mówi ze rozpuszczam Karola,i pozwalam mu na wszystko,i że robie cała mase bledów wychowawczych(K..wa specjalista od wychowania dzieci sie znalazł.!)ratunku dziewczuyny,bo uduszę!

reklama
Witam

widze, że zabraliście się za diete Dukana, oj długo nad nią myślałam, ale brak czasu na osobne gotowanie bo jak bym miała dla siebie i M osobno robić to bym fisia dostała jak bym nie pracowała to co innego

Ja mam te książki ściągnięte na kompie jak by kto był chętny ( a pewnie będziecie ) to właśnie wrzucam na rapidshare, dam linka i sobie ściągniecie, tam jest książka jak stosować diete plus książka z przepisami

moja nagroliwość co do tej diety skończyła się na znalezieniu ściągnięciu i wydrukowaniu tej ksiązki i zapał minął ;-)

------------------

prosze dla chętnych http://rapidshare.com/files/354642092/Pierre_Dukan.rar.html

Ostatnia edycja:
Ja też nerwowa jestem, i to nie tyklo w trakcie diety.Tak jak pisała MAMUSKA w którymś poście,sama świadomość,że jestem na diecie,nie nastraja mnie zbyt dobrze!

Nie wiem czy mój M.zniesie moje muchy w nosie,bo juz i tak od dłuższego czasu daję mu w kosć.
Ale on mnie tak strasznie denerwuje tymi swoimi uwagami,że normalnie czasmi mnie ponosi.Najgorzej jest jak mi mówi ze rozpuszczam Karola,i pozwalam mu na wszystko,i że robie cała mase bledów wychowawczych(K..wa specjalista od wychowania dzieci sie znalazł.!)ratunku dziewczuyny,bo uduszę!
oj kochana skąd ja to znam:sorry::sorry::sorry:
mój ex dobry chłop ale uwagami swoimi potrafił do szewskiej pasji mnie dooprowadzić najczęściej takie właśnie dotyczące dzieciaków tylko u mnie w drugą stronę że za dużo im daję zasad zakazów itp bo n u mnie od x czasu dzieci mają godzinę na tv i finito a jego zdaniem niech oglądają...ja ich uczyłam samodzielności ,sprzątania po sobie itp a on że są za mali by coś pojąć.....
teraz Pietruszka jest inny trzyma ze mną jedna linię jeżeli chodzi o wychowanie naszej 3:tak:nawet jak mu się czasem coś nie podoba to nie podważa nigdy przy dzieciach mojego autorytetu najwyżej wieczorem jak dzieci śpią mówi mi co mu się nie podoba podaje swoje argumenty ja swoje i dochodzimy do jakiegoś kompromisu:tak:dzieciaki tez doskonale wiedzą że od dzikich szaleńst jest Piotrek a od zabaw edukacyjnych mama i świetnie to wyłapują:tak:

No i stało się. Ciotka zmarła w nocy. Dziwne to jest... był człowiek, nie ma człowieka...

Ogromnie współczuję całej Twojej rodzinie i Tobie.
Pomodlę się i zapalę światełko pamięci
[*]

Przed minutą dowiedziałam się ,ze zmarł kolega w moim wieku,na zapalenie płuc!:-(
Czy ktos mi potrafi wytłumaczyć co się do cięzkiej cholery dzieje???:-:)-:)-(

No i stało się. Ciotka zmarła w nocy. Dziwne to jest... był człowiek, nie ma człowieka...

Ogromnie współczuję całej Twojej rodzinie i Tobie.
Pomodlę się i zapalę światełko pamięci
[*]

Przed minutą dowiedziałam się ,ze zmarł kolega w moim wieku,na zapalenie płuc!:-(
Czy ktos mi potrafi wytłumaczyć co się do cięzkiej cholery dzieje???:-:)-:)-(
Dziewczyny bardzo mi przykro łączę się z wami w bólu
[*] pozostaje modlitwa dobre myśli i wiara że śmierć nie oznacza końca tylko początek lepszego.....SPIESZMY SIĘ KOCHAĆ LUDZI TAK SZYBKO ODCHODZĄ............

Witajcie dziewczyny.Ja podobnie jak Wy jestem na diecie,a mam strasznie duzo do zrzucenia,szukam wsparcia,bo osoby ,które nie maja problemów z wagą niekoniecznie chcą o odchudzaniu rozmawiac.:rofl2:
Stosuje diete własnej kompozycji ,opierającą sie głownie na liczeniu (NA OKO) KALORII)Odchudzam sie juz 5 miesiecy,5 razy w tygodniu dość intensywnie trenuję ,miewam chwile ,ze waga stoi w miejscu ,i chwile szybszego spadku:tak:

Do lipca chciałabym schudnac jeszcze 19 kilo,MAM WIEC CO ROBIĆ.

Tymczasem pozdrawiam ,

Współczuje utraty bliskich(*)

Czy ja dobrze widzę na suwaczku,że zgubiłaś już 20 kg???Moje gratulacje,cudowny wynik.:tak:
sama chciałabym tyle zrzucić.Narazie schudłam 3 kg,ale bez zadnej diety,po prosrtu nie mogłam jeść.Teraz czekam na gotowość MAMUSKI,zaczniemy dietę Dukana.

MAMUSKA,jeśli chciałabyś pogadać,czy cokolwiek wal do mnie jak w dym.

reklama
Tak ,schudłam 20 kilo:tak::-)jestem dumna z tego ,ale to jeszcze nie koniec:zawstydzona/y:zaraz poczytam sobie o tej diecie Ducana,ale ja za leniwa jestem na specjalne diety, wolę jesć to samo co reszta rodziny:tak:Bacówka ,a czemu nie mogłas jeść??swego czasu jadłowstręt był moim marzeniem:rofl2: ,jako,ze kocham jeść:-D

Do góry