reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Mamusia2008 to swięta prawda:-):-):-) musi być taka aby czuć się na niej dobrze:-)
Mam koleżankę co startowała z wagi 92 kg i schudła na tej diecie w 3 miesiące aż 15 kg:tak: aleeeee robiła małe grzeszki od stycznia i przez miesiąc wróciło jej znowu 5 kg:confused2::confused2: Tu nie obwiniam diety a to że ona za szybko po grzeszki sięgnęła,pozwalała sobie(niby drobne grzeszki ale jednak):-:)-( brak ustabilizowanej wagi..

Na Dukana jak i zreszta inne diety potrzeba roku czasu aby bez jojo zrzucic te 15 kg.. a potem zachowywać zdrowe nawyki:tak: dużo cierpliwości trzeba ale wiem po sobie że to mozliwe:tak: teraz już tylko raz karmię rano moje dziecię (a i tak jest po cycach głodny wiec chyba to bez sensu nawet jedno karmienie ale jakoś się rozstac nie mogę:-() więc ostro zaczynam dietowanie:-)

Kusi mnie Dukan (ta szybka utrata wagi)ale nie lubię jakoś za bardzo mięsa:-:)-(no i joja sie boje jak mi zabraknie na regularnosc jadania..
To znaczy lubię ale nie w takich ilościach mięsko.. No chyba ze w przyszłosci się skuszę ale na razie zdecydowanie się obawiam.
W końcu też zakupiłam sobie orbitreka za 1,5 tysiąca (jutro przyjdzie) więc bez sensu byłoby abym go teraz odstawiła w kąt:confused2::confused2: no nie?

reklama
Mamusia2008 to swięta prawda:-):-):-) musi być taka aby czuć się na niej dobrze:-)
Mam koleżankę co startowała z wagi 92 kg i schudła na tej diecie w 3 miesiące aż 15 kg:tak: aleeeee robiła małe grzeszki od stycznia i przez miesiąc wróciło jej znowu 5 kg:confused2::confused2: Tu nie obwiniam diety a to że ona za szybko po grzeszki sięgnęła,pozwalała sobie(niby drobne grzeszki ale jednak):-:)-( brak ustabilizowanej wagi..

Na Dukana jak i zreszta inne diety potrzeba roku czasu aby bez jojo zrzucic te 15 kg.. a potem zachowywać zdrowe nawyki:tak: dużo cierpliwości trzeba ale wiem po sobie że to mozliwe:tak: teraz już tylko raz karmię rano moje dziecię (a i tak jest po cycach głodny wiec chyba to bez sensu nawet jedno karmienie ale jakoś się rozstac nie mogę:-() więc ostro zaczynam dietowanie:-)

Kusi mnie Dukan (ta szybka utrata wagi)ale nie lubię jakoś za bardzo mięsa:-:)-(no i joja sie boje jak mi zabraknie na regularnosc jadania..
To znaczy lubię ale nie w takich ilościach mięsko.. No chyba ze w przyszłosci się skuszę ale na razie zdecydowanie się obawiam.
W końcu też zakupiłam sobie orbitreka za 1,5 tysiąca (jutro przyjdzie) więc bez sensu byłoby abym go teraz odstawiła w kąt:confused2::confused2: no nie?
no tak, orbitrek tera musi byc najwazniejszy
ja tez nie przepada za mieskiem, ale wiecej wcinam rybki, nabialu i jakos mi sie nie nudzi i mam nadzieje ze wytrzymam

Cześć dziewczyny wczoraj natknęłam sie na ten wątek .Ja od dziś jestem na diecie Ducana musze schudnąc bo mam 172 i ważę 86 kg chcę zjechac do 70 kg.Książkę mam ,czytałam pobieżnie tzn. od dechy do dechy ale już nie wiele pamiętam więc ciągle do niej zaglądam:tak:i kupiłam tez 350 przepisów jego druga książkę .Ale mam pytanie do Was bo chwilowo nie moge poczytac całego wątku :Czy któraś z Was stosująca tą diete ma jakies przepisy swoje zmodyfikowane? chodzi mi ,że np. o ten olej parafinowy robicie coś na nim (bo np. na nim robi sie majonez do jaj)? Jakbyście miała to prosiłabym o podzielenie sie ze mną.I które ewentualnie przepisy polecacie z książki ?
Matko dziś obiad nie wiem jak ja sie najem bo tam nawet ryżu nie można a ja za bardzo mięsożerna nie jestem ufffffffffffffffffffff:-(Zobaczymy jak to pójdzie hihihihihihihi Trzymajcie sie:-)

Już znalazłam linka do forum o diecie proteinowej tam poczytam cos o przepisach

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny wczoraj natknęłam sie na ten wątek .Ja od dziś jestem na diecie Ducana musze schudnąc bo mam 172 i ważę 86 kg chcę zjechac do 70 kg.Książkę mam ,czytałam pobieżnie tzn. od dechy do dechy ale już nie wiele pamiętam więc ciągle do niej zaglądam:tak:i kupiłam tez 350 przepisów jego druga książkę .Ale mam pytanie do Was bo chwilowo nie moge poczytac całego wątku :Czy któraś z Was stosująca tą diete ma jakies przepisy swoje zmodyfikowane? chodzi mi ,że np. o ten olej parafinowy robicie coś na nim (bo np. na nim robi sie majonez do jaj)? Jakbyście miała to prosiłabym o podzielenie sie ze mną.I które ewentualnie przepisy polecacie z książki ?
Matko dziś obiad nie wiem jak ja sie najem bo tam nawet ryżu nie można a ja za bardzo mięsożerna nie jestem ufffffffffffffffffffff:-(Zobaczymy jak to pójdzie hihihihihihihi Trzymajcie sie:-)

Już znalazłam linka do forum o diecie proteinowej tam poczytam cos o przepisach
ja polecam watki proteinowe na vitalii
Proteinowa - Inne diety - Forum Vitalia.pl

Hej kobietki:happy:
widzę że tu diecenie sią na całego jeszcze trochę a wątek nie będzie się nazywał duże jest piękne tylko duże się zmniejsza:-D:-D:-D
ja jestem na diecie pospolitej MŻ i jakoś to ciągnę:sorry:raz lepiej raz gorzej ale jednego się trzymam nie jem słodyczy i po 16 :tak:i mam nadzieje że do wakacji jeszcze z 15 kg zgubie:sorry:
a za oknem u mnie ponuro mroźno jak ja chcę wiosny!!!!!!!!!!brakuje mi słońca energi zapału........jakiegoś dołka łapię:eek:

ja brałam linee ale na mnie tez nic nie podziałało!
sprobuj zwykłegoo blonnika z ananasem! moja mama brala i była zadowolona bo jej sie jesc nie chciało! ;-) a wiadomo blonnik popity duza iloscia wody pecznieje w żoładku!;-)

reklama
Do góry