reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

To już jutro!!!:tak::tak::tak::-p Dzisiaj jeszcze przestudiuję co wolno jeść a czego nie,no i słodzik muszę zakupic koniecznie,bo kawy nie słodkiej za zadne skarby nie wypiję...:-(

reklama
wiesz co Ika, właśnie Twój głos w sprawie Dukana przeważył szalę - idę na tą dietę :tak:

zaskoczyłaś mnie bardzo ;-):tak:wiesz pewnie dlaczego :-D:-D

a tak serio Mamuska i Bacówka będę ciocia dobra rada , zakupcie najpierw książkę i poczytajcie ,niby dużo info jest w necie ale pierwszy etap jest bardzo ważny bo jak dobrze zacząć to dobrze skończyć.
ja zakupiłam książkę dopiero w trakcie pierwszego etapu i okazało się,że porobiłam trochę małych błędów.:rofl2:
POWODZENIA !!!!
Podałam wczorajsze wyniki są juz nieaktualne dziś to 5,9 !!! mniej uahahahaha:-D
poza tym zaglądam tu prawie codziennie więc jakby coś to na priva

Bacówka prezent walentynkowy mnie rozwalił:-D:-D:-D:-D:-D:-Dech faceci:-D:-D:-D
i jak kobietki na diecie??????
ja zaliczam po 2 tygodniach diety -6kg:tak::tak::tak::tak:a jak mi lekko:-):-):-)ale jeszcze 24 i będę lekka jak piórko:-D:-D:-D:-D:-Dduże piórko ale jak dla mnie to będzie super waga:tak::tak::tak:
dzieci moje wróciły z ferii babcia ich trochę podtuczyła:sorry:no nic mamusia odchudzi:eek:
mam dość tej zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bacówka prezent walentynkowy mnie rozwalił:-D:-D:-D:-D:-D:-Dech faceci:-D:-D:-D
i jak kobietki na diecie??????
ja zaliczam po 2 tygodniach diety -6kg:tak::tak::tak::tak:a jak mi lekko:-):-):-)ale jeszcze 24 i będę lekka jak piórko:-D:-D:-D:-D:-Dduże piórko ale jak dla mnie to będzie super waga:tak::tak::tak:
dzieci moje wróciły z ferii babcia ich trochę podtuczyła:sorry:no nic mamusia odchudzi:eek:
mam dość tej zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis 16 dzien minus 6,2kg:tak::tak::tak:

Malinka,Mamusia gratulacje :tak::tak::tak::tak::tak:
ja nie mam takich wyników nawet po miesiącu:rofl2::tak:
dużo zależy też jak zauważyłam od wagi startowej a raczej nadwagi , im większa tym szybszy i wiekszy spadek
Moja koleżanka z pracy waży 54 kg przy wzroscie 156 cm i jest ze mna na Dukanie i nic a nic jej nie spadło.:eek:pewnie dlatego,że nie bardzo jest z czego:-p

Bacówka i Mamuśka jak tam;-)się macie

Malinka,Mamusia gratulacje :tak::tak::tak::tak::tak:
ja nie mam takich wyników nawet po miesiącu:rofl2::tak:
dużo zależy też jak zauważyłam od wagi startowej a raczej nadwagi , im większa tym szybszy i wiekszy spadek
Moja koleżanka z pracy waży 54 kg przy wzroscie 156 cm i jest ze mna na Dukanie i nic a nic jej nie spadło.:eek:pewnie dlatego,że nie bardzo jest z czego:-p
dzieki
i to prawda wzystko zalezy od wagi startowej, a kolezanka jest chuda wiec organizm sie broni

reklama
ja jestem już lekko napięta, mimo że nie czuję głodu, ale samo bycie na diecie wprawia mnie w kiepski nastrój ;-)

Do góry