reklama
ika07
padziernikowa mama 06
wiesz co Ika, właśnie Twój głos w sprawie Dukana przeważył szalę - idę na tą dietę
zaskoczyłaś mnie bardzo ;-)wiesz pewnie dlaczego
a tak serio Mamuska i Bacówka będę ciocia dobra rada , zakupcie najpierw książkę i poczytajcie ,niby dużo info jest w necie ale pierwszy etap jest bardzo ważny bo jak dobrze zacząć to dobrze skończyć.
ja zakupiłam książkę dopiero w trakcie pierwszego etapu i okazało się,że porobiłam trochę małych błędów.
POWODZENIA !!!!
Podałam wczorajsze wyniki są juz nieaktualne dziś to 5,9 !!! mniej uahahahaha
poza tym zaglądam tu prawie codziennie więc jakby coś to na priva
Bacówka prezent walentynkowy mnie rozwaliłech faceci
i jak kobietki na diecie??????
ja zaliczam po 2 tygodniach diety -6kga jak mi lekko:-):-):-)ale jeszcze 24 i będę lekka jak piórkoduże piórko ale jak dla mnie to będzie super waga
dzieci moje wróciły z ferii babcia ich trochę podtuczyłano nic mamusia odchudzi
mam dość tej zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja zaliczam po 2 tygodniach diety -6kga jak mi lekko:-):-):-)ale jeszcze 24 i będę lekka jak piórkoduże piórko ale jak dla mnie to będzie super waga
mamusia2008
mamusia Karolinki
dzis 16 dzien minus 6,2kgBacówka prezent walentynkowy mnie rozwaliłech faceci
ale fajnie gratulujędzis 16 dzien minus 6,2kg
ika07
padziernikowa mama 06
Malinka,Mamusia gratulacje
ja nie mam takich wyników nawet po miesiącu
dużo zależy też jak zauważyłam od wagi startowej a raczej nadwagi , im większa tym szybszy i wiekszy spadek
Moja koleżanka z pracy waży 54 kg przy wzroscie 156 cm i jest ze mna na Dukanie i nic a nic jej nie spadło.pewnie dlatego,że nie bardzo jest z czego
Bacówka i Mamuśka jak tam;-)się macie
dużo zależy też jak zauważyłam od wagi startowej a raczej nadwagi , im większa tym szybszy i wiekszy spadek
Moja koleżanka z pracy waży 54 kg przy wzroscie 156 cm i jest ze mna na Dukanie i nic a nic jej nie spadło.pewnie dlatego,że nie bardzo jest z czego
Bacówka i Mamuśka jak tam;-)się macie
mamusia2008
mamusia Karolinki
dziekiMalinka,Mamusia gratulacje
i to prawda wzystko zalezy od wagi startowej, a kolezanka jest chuda wiec organizm sie broni
reklama