Witam wszystkie panie Szczupłe inaczej Rozmiar 48 to ja
W przeciwieństwie do większości z was nie przybyło mi kilogramów po ciąży (bo to jeszcze przede mną ). Zawsze byłam duuuuużo większa niż moi rówieśnicy. Poniżej rozmiaru 46 nie zeszłam Aż boję się pomyśleć jaki rozmiar będę nosić po ciąży.
Co do diet to w wakacje stosowałam "south beach" udało mi się zgubić 15kg, ale przy wadze trzycyfrowej to i tak nie dużo (dodam tylko że mam 1,70m). Moje marzenie na ten rok to zejść poniżej 100 .
Herbatkom ziołowym i wszelkim "odchudzaczą" nie ufam. Najadłam się tego i opiłam a i tak nie działało a jak zgubiłam 5kg to zaraz przybrałam 10.
Już kończę ten przydługi wstęp bo pousypiacie
Cieszę się, że znalazłam ten wątek, w grupie raźniej
Witam nowa kolezanke! Ja tez mam rozmiar 48 i w ciazy jestem wiec coz..Widze ze mieszkasz tez w Irlandii? Super!Zapraszam na watek mamy z Irlandii.Z ktorej czesci jestes?
A moje pytanie to skoro masz rozmiar 48 powiedz mi gdzie sie zaopatrujesz u nas w ciuszki ciazowe..Ja szukam ostatnio ale z jakims marnym skutkiem.Kurcze chodzi mi glownie o spodnie bo bluzki wiadomo nie problem,tunik i innych takich u nas duzo..Ze spodniami najczesciej jest taki problem ze w niektorych sklepach sa ale maja strasznie szczuple nogawki,a ja nozek nie mam jak sarenka..