reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
A mnie się wydaje, że Bacówka nie do końca zrozumiała o czym mówiłyśmy.. :-p

Trzymać w szafie za małe ciuchy nie zawsze oznacza wciskanie się w nie na siłę.. ja mówiłam o takim trzymaniu z nadzieją, że jeszcze kiedyś je założę i że szkoda mi ich zwyczajnie wyrzucić.. :-p

oo właśnie;-);-)
ja ostatnio sie już przeruciłam na "międzynarodowe" :-D łudze się że nei warto wydawac dużo kasy na większe ubrania bo przecież schudnę:-D:-D:-D
ale dziewczyny chciałam się pochwalić że przez ostatnie 1,5 tygodnia spadło mi 1,5 kg:-);-) z 87,8 na 86,3(w porywach do 85,9):-) zawsze to coś...ale ćwicze choć cholendernie mi się nie chce...:-)

Ostatnia edycja:
:-D tak ja tez cos o tym wiem trzymam z mniejszym rozmiarem bo na pewno sie kiedys jeszcze wcisne:tak: nadzieja matka głupich;-) ale ja czasami lubie sobie popatrzec na te moje unikaty ktore nie doczekaja sie przymierzenia na moja piena pupcie:-D
ja lubie o siebie dbac lubie ładnie wygladac! lubie ciuchy kobiece ale i sportowe takie które ładnie na mnie leza i uwydatniaja moje atuty;-)
nie lubie jak dziewczyny maja troszke przy kosci a na sila wpychaja na siebie spodnie 38 i brzuch im faluje przy obcisłej bluzce bleeeee okropnosc!!!

to ja tez sie pochwale waze 70 kg i jeszcze 6 i wroce do wagi sprzed ciazy:cool2:

A co tu tak cicho? Hę? :confused:
Wszystkie boją się wirusa czy jak?? :cool2: Jak ktoś ma nie dość dobrze zabezpieczony komp to z każdej strony może wirusa złapać.. cóż.. tak już w sieci jest.. :sorry2:

reklama
Witam wszystkie panie Szczupłe inaczej :) Rozmiar 48 to ja :):tak::tak::tak:
W przeciwieństwie do większości z was nie przybyło mi kilogramów po ciąży (bo to jeszcze przede mną :unsure:). Zawsze byłam duuuuużo większa niż moi rówieśnicy. Poniżej rozmiaru 46 nie zeszłam :zawstydzona/y: Aż boję się pomyśleć jaki rozmiar będę nosić po ciąży.:unsure::unsure:

Co do diet to w wakacje stosowałam "south beach" udało mi się zgubić 15kg, ale przy wadze trzycyfrowej to i tak nie dużo (dodam tylko że mam 1,70m). Moje marzenie na ten rok to zejść poniżej 100 :).
Herbatkom ziołowym i wszelkim "odchudzaczą" nie ufam:wściekła/y:. Najadłam się tego i opiłam a i tak nie działało a jak zgubiłam 5kg to zaraz przybrałam 10.

Już kończę ten przydługi wstęp bo pousypiacie :)
Cieszę się, że znalazłam ten wątek, w grupie raźniej :)

Do góry