reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Bacówka ja właśnie miałam generalke i kuchni (oprócz sufitu bo tam wcześniej był podwieszany) i łazienki.. Dosłownie WSZYSTKO do wymiany począwszy od wylewki kończąc na meblach.. koszty to swoją drogą- planowaliśmy o wiele mniej nawet z zapasem a ostatecznie poszło dwa razy tyle.. :baffled: a jakby doliczyć do tego fachowców to chyba dziś byłabym bankrutem :cool2:
Także życzę powodzenia i wytrwałości.. :sorry2:

reklama
Hej dziewczynki.. jak mija weekend? ;-)
Może by tak przerwać tą ciszę.....:sorry2:

Gastone sama widzisz że jak na razie to ja wychodzę na gadułę.. :-p

Viola Twój dzisiejszy opis na gg mnie dosłownie powalił ... :-D SUPER! :cool2:

bardzo dziękuje :-D
Fanti trza zadać temat moze o wędkarstwie to mozę Balbiny sie poopowiadaja jak to sie łowi ryby :-D:-D:-D
jak kiedyś byłąm z bratem na rybach a mialam jakies 16 moz lat kazalmi robala na haczyk nabic nie mogła błąm bardziej humaitrna owinęłą go żyłka , ale w wodzie i uciekł ...

Ostatnia edycja:
No dobra..a jakby temat o wędkarstwie był nie wystarczający to jakie macie plany na walentynki??:cool2:
Ja uwielbiałam jeździć z moim tatą i mężem na ryby najlepiej w drewniakach i pobiegać po pomoście.. od razu przypominali sobie że z nimi jestem :p

ja juz dostałamod męza sredbraną biżuterię , normalnie sie rzucił sie chlopak ze szok i nawet trafil bo kupil to co mi sie podbało, a dla niego to nie wiem co kupie

Ja wiem co kupie męzowi,najlepszym rozwiązaniem jest płyta,cos mi wspominał ostatnio i na szczęście zapamiętałam co mówił:-D:szok:.
ale zobacze jeszcze jak sie bedzie sprawował do Walentynek:-D:-p:sorry2:.

My w sobotę idziemy na imprezę ostatkową a ponieważ w ten sam weekend mąż ma egzaminy (sesja) także za dfługo się nie pobawimy..hihi.. zwłaszcza, że jedziemy dość daleko (ponad godzina drogi autem w jedną stronę) a jeszcze wypadałoby żeby mąż się przed pierwszym egzaminem ciut przespał bo ma na 9. Ale choć raz inaczej spędzimy walentynki niż zazwyczaj :-p
Poza tym nawet jak tym razem darujemy sobie prezenty walentynkowe czy mąż będzie się nieodpowiednio zachowywał to nawet focha strzelić nie mogę bo w poniedziałek 15-go ma urodziny więc muszę być miła i coś dla niego mieć.. a nie wiem co.. :baffled:
Jakieś pomysły?? :confused:
Planowałam kupić mu tego wspomnianego tu e-papierosa ale mąż ostatnio wyraził opinię i nie ma sensu mu tego kupować.. :dry: Sama nie wiem co mam mu kupić, żeby był zadowolony.. :cool:

Witam :-)
Wędkowanie nie dla mnie :-) nie mam cierpliwości:zawstydzona/y:
O walentynkach jeszcze nie myślę bo najpierw jest tłusty czwartek:tak:, ale będę jeść, nie podaruję żadnemu pączkowi:-D

:-D rozbrajacie mnie dziewczyny:-D o wedkarstie;-)
ja tylko raz wedkowałąm z bratem i nawet małą rybke złowiłam! ale brat musiał mi na haczyk tego robala nawinac bo ja bleeee fuj;-)

co do walentynek to ja nie obchodze i nie uwazam tego za jakies specjalne swieto do swietowania bo przeceiz kocha sie cały rok a prezentami mozna sie obdarowywac kazdego dnia co miesiac bez okazji :tak:
i jeszcze oblezenie w tych wszystkich sklepach nie lubie tego! po co kupywac prezenty? jak juz ma byc swieto zakochanyc to nie lepeij usiac do wspolnej romantycznej kolacji napic sie winnka przy swiecach po prostu byc ze soba! bo w tej zyciowej bieganinie zapomianmy o tym:baffled:
takie moje zdanie! takze moj maz na walentynki dostanie buziaka:) i dobry seks:-p

reklama
co do walentynek to ja nie obchodze i nie uwazam tego za jakies specjalne swieto do swietowania bo przeceiz kocha sie cały rok a prezentami mozna sie obdarowywac kazdego dnia co miesiac bez okazji :tak:
Hehe.. tak tak.. a teraz powiedz to facetowi i czekaj na prezent co miesiąc albo i każdego dnia.. :-p jak nie ma konkretnej daty to nie ma prezentu albo choćby kwiatka od faceta.. no ale Ty jesteś jeszcze młoda więc i mąż mało wyrobiony jeszcze.. ;-)i oby to trwało jak najdłużej.. :cool2:
A mój mąż mnie dziś pozbawił wszelkiej nadziei na choćby maleńki drobiazg.. zapytany o prezent urodzinowy odpowiedział "przecież umówiliśmy się, że ta impreza to nasze prezenty walentynkowe i mój urodzinowy " :baffled: tylko, że ja się na nic takiego nie umawiałam... :no:

Do góry