reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Ja tu jestem,spałam z małym trochę bo tak mnie upał zmęczył ze juz padałam na twarz :p
teraz za sprzatanie się wezmę i obieranie kartofli bo stary jak z fabryki wróci to głodny jak wilk pewnie :(dzisiaj u mnie powtórka z wczorajszego obiadu,jeszcze nigdy u m.nie przeszło dwa razy z rzedu to samo na obiad,najwyżej na kanapkach poleci jak mu nie pasuje :phehehe

:-) ja też się zgłaszam, byłam z mała i moim M nad jeziorkiem i w Wielkopolskim Parku Narodowym :-) właśnie zjadłam arbuza i byłam pod prysznicem :-) dieta trwa :tak:

Dopisuje się do Was kochane! :-) Ja też mam nadwagę, ale dorobiłam sie jej juz po porodzie (choc i przed zajściem w ciążę piórkiem nie byłam ;-)) - bo przez ciąże to wrecz schudłam 6kg, taki ten mój Synus był "żarłoczny", ze brał wszystko co wartosciowe dla siebie - no, chyba przesadziłam, bo urodził się z piórkową waga 2800g ;-) Teraz jestem na diecie i mam nadzieje schudnąć do mojej wagi sprzed 3 lat, czyli 65 kilo. Bedę tu z Wami pisała (choc z krótką przerwa bo pojutrze wyjeżdżam na upragnione WAKACJE! :-D)
Buziaki i prosze dzielnie sie na dietach trzymać!

Ja od dawna próbuję walczyć ze swoją nadwagą. Wprawdzie nie przytyłam po ciąży, tylko z własnej głupoty, ale jeśli chcę myśleć o dziecku, to chcę schudnąć. Wypadałoby..

reklama
insert jeśli ktoś ma nadwagę to nie znaczy że przytyje w ciąży 30 kg ;-) mam koleżankę która zachodząc w ciążę ważyła 85 kg a przez całą ciążę przytyła 9 :-D a za to druga koleżanka ważyła 50 kg i przytyła w ciąży 30 kg :-) więc wiesz na to nie na reguły ;-)

halo dziewczęta co tak cicho czy wszystkie na wakacje wyjechały???

Do góry