reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Dziewczyny a dawajcie tez linki z butami/ciuchami w wersji PL, proszę.... :zawstydzona/y::-( Mnie aż skręca jak widzę zagramaniczne ciuchy.;-)

Ja akurat z De wiec mam linki niemieckie ;)

Szukalam wlasnie w wersji pl ale niestety slaby wybor i jakies stare modele zazwyczaj....:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamusia 23008 witam serdecznie i ja :-) kochana poluibisz ba nawet okochasz siebie w taki towarzystwie jka Ci pomoge kilka terapii wstrasowych i bedziesz moiwc inaczej :-):-):-)
no mam taka nadzieje kochana
Dziewczyny a dawajcie tez linki z butami/ciuchami w wersji PL, proszę.... :zawstydzona/y::-( Mnie aż skręca jak widzę zagramaniczne ciuchy.;-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

czesc Mamuśki!!!
tyle juz Was czytam i nie moge sie zabrac zeby napisac!
no wiec ja mam 176 cm i waże 75kg jaki jestem typem nie mam pojecia:no::no: moze powoli dojde!
mam małe cycki duży brzuch i długie nogi;-):tak: co jest moim atutem! i nad tym zawsze sie skupiam i na ramionach aaaa i pupa mi sie pardzo podoba!
moim zdaniem ważne jest to jaka siebie spostrzegamy! jak sie czujemy w swoim ciele bo jeśłi nam jest z nim dobrze to i innym tez bedzie;-) ja nie narzekam! jest super nie jestem chodzącym wieszakiem a to ze media kreuja wszystko na rozmiar 36 to juz inna sprawa!;-) my i tak wiemy ze 42 jest sexi:tak: ;-)

a odpowiedni ubiór i dobranie ubran jest w stanie odjac nam pare kilo;-)
no to tyle wywodu :-D

hej dziewczyny:happy:
można do was dołączyć????
ja jestem typowa klepsydra duży biust ,wcięcie w tali,odstający brzuch,mocne nawet bardzo mocne nogi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
właśnie od kilku dni usiłuję kupić sobie spodnie jeansowe i buty zimowe i jakos nie mogę:wściekła/y: marzyłam o butach typu oficerki ale moja szeroka stopa numer 41 i grubaśne łydki w nic nie wchodzą to samo z jeansami jak dobre w pasie to na udziska nie wchodzą a jak na udach dobre to w pasie jakies 15 cm luzu:eek:ostatnie jeansy jakie mam zaczynaja sie perzecierać i przyjdzie mi chodzićw dresach:-(
laseczki kochane proszę o pomoc bo zwariuję a moja rodzina przy mnie:cool2::cool2:

Ja bym musiala ciagle do dentysty chodzic zeby wstawiac jakbym chodzila w takich butach :-D:-D:-D
hmm ja szukam na brytyjskich i irlandzkich bo tylko tam kupuje,bo mieszkam w IRL..
Mała może nie, ale wysoka raczej też;-) Całe 162cm:-)
ee tylko 5 cm nizsza ode mnie ;-)butami mozna nadrobic :-D
hej dziewczyny:happy:
można do was dołączyć????
ja jestem typowa klepsydra duży biust ,wcięcie w tali,odstający brzuch,mocne nawet bardzo mocne nogi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
właśnie od kilku dni usiłuję kupić sobie spodnie jeansowe i buty zimowe i jakos nie mogę:wściekła/y: marzyłam o butach typu oficerki ale moja szeroka stopa numer 41 i grubaśne łydki w nic nie wchodzą to samo z jeansami jak dobre w pasie to na udziska nie wchodzą a jak na udach dobre to w pasie jakies 15 cm luzu:eek:ostatnie jeansy jakie mam zaczynaja sie perzecierać i przyjdzie mi chodzićw dresach:-(
laseczki kochane proszę o pomoc bo zwariuję a moja rodzina przy mnie:cool2::cool2:

Ja tez mam noge 41 a czasem to nawet 42:szok: a z jeansami mialam tez san problem co ty i jeszcze trzy dni temu plakalam bo od ponad 3 lat wogole w jensach nie chodzilam bo takowych nie znalazlam.Ale w koncu kupilam 3 pary odrazu:zawstydzona/y:

reklama
Do góry