reklama
mikimauro
Fanka BB :)
a co?jak wielorybek
oficerki... ah.... moje nie doczekanie, z taką łydą:-----(
a Miki warto zajrzec do evansa,oni teraz wprowadzili szersze buty.(EEE)Moze znajdziesz cos co cie interesuje.Ja chyba jednak sie na jakies skusze.Long Boots - Shoes & Boots - evans
Kurcze nie chodze w obcasach ale te butki mi sie podobaja,niedosyc ze maja rozmiar EEE to jeszcze ten tyl na lydce rozciaglany jest.Nie widzialam ich chyba w sklepie,musze zobaczyc..
http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/s...category_rn=69588&productId=1448512&langId=-1
Kurcze nie chodze w obcasach ale te butki mi sie podobaja,niedosyc ze maja rozmiar EEE to jeszcze ten tyl na lydce rozciaglany jest.Nie widzialam ich chyba w sklepie,musze zobaczyc..
http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/s...category_rn=69588&productId=1448512&langId=-1
Ostatnia edycja:
mikimauro
Fanka BB :)
no prosze, a powiedz mi jeszcze gdzie ten sklep jest????a Miki warto zajrzec do evansa,oni teraz wprowadzili szersze buty.(EEE)Moze znajdziesz cos co cie interesuje.Ja chyba jednak sie na jakies skusze.Long Boots - Shoes & Boots - evans
hmm... to było pytanie retoryczne (( sorki , hihi,,,,
W tym centrum handlowym kolo nexta,a dokladnie kolo argosa., oczywiscie w lLimerick.
Miki a ty chodzisz na obcasach?Ja nie lubie i nie umiem.Nawet do slubu jak szlam,szlam jak pokraka hi a na sali zmienilam obcasy na biale tenisowki hih
Miki a ty chodzisz na obcasach?Ja nie lubie i nie umiem.Nawet do slubu jak szlam,szlam jak pokraka hi a na sali zmienilam obcasy na biale tenisowki hih
Ostatnia edycja:
mamusia2008
mamusia Karolinki
no wlasnie jak zmiesciic lydke wieloryba do tych oficerek
oficerki... ah.... moje nie doczekanie, z taką łydą:-----(
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Butki niczego sobie, eleganckie:-) Gdybym była wyższa to może i bym się na jakieś oficerki zdecydowała, a tak to raczej śmiesznie bym wyglądała Chyba że się mylę? Eee nieeKurcze nie chodze w obcasach ale te butki mi sie podobaja,niedosyc ze maja rozmiar EEE to jeszcze ten tyl na lydce rozciaglany jest.Nie widzialam ich chyba w sklepie,musze zobaczyc..
Black Piping detail Boots - Long Boots - Shoes & Boots - evans
reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
mamusia 23008 witam serdecznie i ja :-) kochana poluibisz ba nawet okochasz siebie w taki towarzystwie jka Ci pomoge kilka terapii wstrasowych i bedziesz moiwc inaczej :-):-):-)
mi tez sie marza oficerki , ale jesli ich n ie moge miec z powodu szczupłej łydki inaczej to zakupilam sobe zamszowe kozaczki , tak na moja cudną nóżkę kozaczki i nawet łydka sie zmiescila bez upychania , na weselu to bylam w szpilkach takkich prawdziych a co,rozmiar 41to ze mialam 182 w nich to pikus i mialam sukienke od 9 lat pierwsza i czulam sie w niej jak przecudna kobita a ze wspolni weselnicy nadali mi ksywkę Fiona ( bo mialam pomarańczowwe -włosy i zieloną sukienkę - jak fiona wiec kywka zostala)...
aha jutro ide na aerobik do mojej mega chud psiapsółki ktora prowadzi zjaecia pewnie odpdn po 2 min ale co tam , pewnie to taki slomiany zapal hihiii
mi tez sie marza oficerki , ale jesli ich n ie moge miec z powodu szczupłej łydki inaczej to zakupilam sobe zamszowe kozaczki , tak na moja cudną nóżkę kozaczki i nawet łydka sie zmiescila bez upychania , na weselu to bylam w szpilkach takkich prawdziych a co,rozmiar 41to ze mialam 182 w nich to pikus i mialam sukienke od 9 lat pierwsza i czulam sie w niej jak przecudna kobita a ze wspolni weselnicy nadali mi ksywkę Fiona ( bo mialam pomarańczowwe -włosy i zieloną sukienkę - jak fiona wiec kywka zostala)...
aha jutro ide na aerobik do mojej mega chud psiapsółki ktora prowadzi zjaecia pewnie odpdn po 2 min ale co tam , pewnie to taki slomiany zapal hihiii